1.w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję? 4KIJE
Znajduję się w miejscu , w którym szukam tego co lubię i mogła bym wykonywać w przyszłości zawodowo , w poszukiwaniu nowych znajomych , otwarciu się na nowe ale dalej trzymaniu się swoich zasad , swojego miejsca 4ścian poszukuję , związku .
2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIJÓW
Z ciężkimi myślami , z obowiązkami do , których nie jestem przyzwyczajona , z ustalonym planem zajęć , praca do , której się jeszcze nie przyzwyczaiłam.
3.co przyniosła mi przeszłość? 4MONET
Bezpieczeństwo ale nie otwarcie na nowości , zamknięcie , skupienie większej uwagi na sobie niż na innych sprawach , ludziach .
4.czego mnie nauczyła? 3 KIELICHY
Że liczy się relaks ,aby żyć w harmonii .Dobrzy przyjaciele ,oraz sytuacje miłe z , których należy się cieszyć .
5.co jest obecnie moją wartością? 6 MIECZY
Duży ruch , przejście przez próg ,nowy etap 1rok osobisty .Wiele spraw poszło do przodu ,coś drgnęło i idzie do przodu bez oglądania się za siebie.
6.co powinnam zmienić? 7 MONET
Nie siedzieć z założonymi rękami i patrzeć co przyniesie los lub sytuacja ale sama zakasać rękawy i działać w swojej sprawie .
7.czego uczy mnie teraźniejszość10 MIECZY
dojrzałości , wychodzenia i radzenia sobie w trudnych sytuacjach życiowych także zaufania do własnych możliwości
8.czego nie chcę zobaczyć w sobie 8 KIELICHÓW
Że nie wszystkie emocje się rozeszły.
9.co niesie mi przyszłość Q.KIJÓW 
Okres pokazania swojej niezależności , dbania o siebie i skupienia nad swoimi sprawami nad sobą .
10.rada KRÓL MIECZY
Nie zostawiać za sobą kontaktu z mężczyzną król mieczy ?. Mimo dużej energii q.kijów najpierw pomyśleć a potem działać .