Dodaj do ulubionych

Próg Kobiety

16.10.11, 18:54
1.w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję? 4KIJE
Znajduję się w miejscu , w którym szukam tego co lubię i mogła bym wykonywać w przyszłości zawodowo , w poszukiwaniu nowych znajomych , otwarciu się na nowe ale dalej trzymaniu się swoich zasad , swojego miejsca 4ścian poszukuję , związku .
2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIJÓW
Z ciężkimi myślami , z obowiązkami do , których nie jestem przyzwyczajona , z ustalonym planem zajęć , praca do , której się jeszcze nie przyzwyczaiłam.
3.co przyniosła mi przeszłość? 4MONET
Bezpieczeństwo ale nie otwarcie na nowości , zamknięcie , skupienie większej uwagi na sobie niż na innych sprawach , ludziach .
4.czego mnie nauczyła? 3 KIELICHY
Że liczy się relaks ,aby żyć w harmonii .Dobrzy przyjaciele ,oraz sytuacje miłe z , których należy się cieszyć .
5.co jest obecnie moją wartością? 6 MIECZY
Duży ruch , przejście przez próg ,nowy etap 1rok osobisty .Wiele spraw poszło do przodu ,coś drgnęło i idzie do przodu bez oglądania się za siebie.
6.co powinnam zmienić? 7 MONET
Nie siedzieć z założonymi rękami i patrzeć co przyniesie los lub sytuacja ale sama zakasać rękawy i działać w swojej sprawie .
7.czego uczy mnie teraźniejszość10 MIECZY
dojrzałości , wychodzenia i radzenia sobie w trudnych sytuacjach życiowych także zaufania do własnych możliwości
8.czego nie chcę zobaczyć w sobie 8 KIELICHÓW
Że nie wszystkie emocje się rozeszły.
9.co niesie mi przyszłość Q.KIJÓW smile
Okres pokazania swojej niezależności , dbania o siebie i skupienia nad swoimi sprawami nad sobą .
10.rada KRÓL MIECZY
Nie zostawiać za sobą kontaktu z mężczyzną król mieczy ?. Mimo dużej energii q.kijów najpierw pomyśleć a potem działać .

smile
Obserwuj wątek
    • dorota.1230 Re: Próg Kobiety 17.10.11, 19:38
      magdalena.1230 napisała:

> 1.w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję? 4KIJE
      > Znajduję się w miejscu , w którym szukam tego co lubię i mogła bym wykonywać w
      > przyszłości zawodowo , w poszukiwaniu nowych znajomych , otwarciu się na nowe
      > ale dalej trzymaniu się swoich zasad , swojego miejsca 4ścian poszukuję , związ
      > ku .

''Czwórka Kijów, karta tarota, której głęboki sens brzmi: znaleźć swoje właściwe i bezpieczne miejsce, i zająć w nim środkową pozycję. ''. Potrzebujesz teraz chwili relaksu -wyjścia za muru 4 ścian 4kijów i wejścia w nowe środowisko , a może w bliski związek , ktoś może jest tobą zainteresowany a ty stoisz przy tym murze i nie wiesz co robić .

> 2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIJÓW
      Z obowiązkami jakie na ciebie zostały nałożone-musisz umiejętnie nauczyć się lawirować pracą aby nie brać na siebie wszystkiego ale dzielić się tym co robisz.

> 3.co przyniosła mi przeszłość? 4MONET
      Rozporządzanie pieniądzem aby starczało wszystko zsumowane .Uporządkowane życie , ale i skąpstwo w okazywaniu uczuć .

> 4.czego mnie nauczyła? 3 KIELICHY
      O cieszeniu się szczęściem swoim i drugiej osoby .

> 5.co jest obecnie moją wartością? 6 MIECZY
      > Duży ruch , przejście przez próg ,nowy etap 1rok osobisty .Wiele spraw poszło d
      > o przodu ,coś drgnęło i idzie do przodu bez oglądania się za siebie.
      > 6.co powinnam zmienić? 7 MONET
      > Nie siedzieć z założonymi rękami i patrzeć co przyniesie los lub sytuacja ale s
      > ama zakasać rękawy i działać w swojej sprawie .
      > 7.czego uczy mnie teraźniejszość10 MIECZY
      > dojrzałości , wychodzenia i radzenia sobie w trudnych sytuacjach życiowych tak
      > że zaufania do własnych możliwości
      > 8.czego nie chcę zobaczyć w sobie 8 KIELICHÓW
      Poszukiwania w sobie już czegoś co będzie nowe , zmiany obiektów uczuć ,zmian w sobie , które już szukasz .

> 9.co niesie mi przyszłość Q.KIJÓW smile
      Wejście w rolę Q.Kijów otwarcie się na nowe doznania , otwartość w okazywaniu uczuć .
      Zdobycie mężczyzny , wybranie sobie celu jakiegoś aby go osiągnąć i poczuć satysfakcję , oczarowywanie ludzi swoją osobą -zmiana osobowości ''ciepła,namiętna,naturalna, wrażliwa,przywódczyni,świadomość swojej seksualności,tajemnicza,temperamentna,energiczna zmyslowa,ostry jezyk i ciety dowcip,lubi dokuczyć ,szerokie horyzonty. Jeżeli to kobieta to zyja ona w sposob męski to ona wybiera i ona dyktuje warunki. ''

> 10.rada KRÓL MIECZY
      Opanowanie , nie działanie pod wpływem emocji .
      >

> smile
      • magdalena.1230 Re: Próg Kobiety 17.10.11, 22:44
        Dziękuję smile
        • magdalena.1230 Re: Próg Kobiety :) :) 19.10.11, 20:20

2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIJÓW
          Bardzo dużo mam teraz obowiązków w pracy ,myślę tylko o wekendzie aby się zrelaksować i odpocząć .

4.czego mnie nauczyła? 3 KIELICHY
          Że nie należy przemęczać organizmu i umysłu i nie robić wszystkiego na raz ,bo odrazu jest przemęczenie a jak sie zrelaksuję 3kielichy , pojadę do kina , pogadam z kimś miłym to napięcie schodzi i jestem dalej na normalnych obrotach .

6.co powinnam zmienić? 7 MONET
          Ruszać się bo pół dnia w pracy siedzę przy biurku i tutaj również wskazany ruch , ale i nie przejmowanie się wszystkim , spokojnie odczekać burze i robić swoje .

9.co niesie mi przyszłość Q.KIJÓW smile
          10.rada KRÓL MIECZY
          Zobaczymy co królowa kijów przyniesie , ale na pewno nie postawi mnie w miejscu bezczynnym ,wiele się nabiegam i rozumkiem nawymyślam nowych pomysłów , ale również i o sobie więcej zacznę myśleć .

smile) smile)
      • magdalena.1230 Re: Próg Kobiety 02.11.11, 23:46
        Dorotko dziękuję za interpretację rzeczywiście biorę na siebie za dużo i przydał by mi się wolny czas na relaks smile.Zgadzam się z tym , że teraz uczę się wychodzić z trudnych sytuacji i nie tracić przy tym głowy.I najważniejsze do zapisu nauczyć się wyłączyć od czas do czasu emocje .

Pozdrawiam smile
    • nielaik Re: Próg Kobiety 01.11.11, 15:18
      magdalena.1230 napisała:

> 1.w którym miejscu swojego życia obecnie się znajduję? 4KIJE
      Własna przestrzeń, w której to my jesteśmy panami, sami wiemy jak, co ma być poukładane, według naszego gustu.

> 2.z czym muszę się obecnie zmierzyć?10 KIJÓW
      Koncentracja na zadaniu, dociągnięcie sprawy do końca, nie rozpraszanie się na zbędnych detalach, skuteczność działania, choćby nie wiem co i tak muszę to zrobić. Nie bierzesz więcej niż jest to w danej sytuacji potrzebne. Trzeba wiedzieć w co warto inwestować wysiłek. Na co przeznaczyć mniej, lub więcej czasu.

> 5.co jest obecnie moją wartością? 6 MIECZY
      Niezależność.

> 6.co powinnam zmienić? 7 MONET
      > Nie siedzieć z założonymi rękami i patrzeć co przyniesie los lub sytuacja ale s
      > ama zakasać rękawy i działać w swojej sprawie .
      Zdyscyplinowanie, zdystansowanie emocjonalne do problemu. Trzeba chwilę poczekać na efekt, nie zniechęcać się za szybko.

> 8.czego nie chcę zobaczyć w sobie 8 KIELICHÓW
      Może do pewnych spraw nie masz dystansu i za szybko palisz za sobą mosty?

> 9.co niesie mi przyszłość Q.KIJÓW smile
      > Okres pokazania swojej niezależności , dbania o siebie i skupienia nad swoimi s
      > prawami nad sobą .
      > 10.rada KRÓL MIECZY
      > Nie zostawiać za sobą kontaktu z mężczyzną król mieczy ?. Mimo dużej energii q.
      > kijów najpierw pomyśleć a potem działać .
      Koziorożec, który szczerze potrafi powiedzieć to co myśli, przy czym nie ma zamiaru wdawać się w jałowe dyskusje. Panie kochany ta uszczelka ma 8 mm, a pan kupiłeś cztery 9mm. Trzeba najpierw zmierzyć, a potem kupić, ja za to nie zapłacę.
      > smile
      • magdalena.1230 Re: Próg Kobiety 02.11.11, 23:41
        Dziękuję Nielaik , trafna interpretacja mam poczucie własnej przestrzeni i przy tym poczuciaa niezależności , ale tak jak piszesz brak mi tego pana mieczowego , konkretnej odpowiedzi -ja raczej staram sie być miła i nie wytykać , że czegoś tam brakuje itd.

kissDziękuję i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka