Dodaj do ulubionych

Egzamin panstwowy Juz zaraz-Pomozcie:)

07.11.11, 08:30
Mam dziś panstowy egzamin z jazdy w WORD
Przebieg egzaminu:
Rycerz Pucharów-10 pucharów-Paź Mieczy
Wynik: 6 Mieczy

6 Mieczy jako wypłynięcie na drogi? Czy oblany jak myślicie?
Już zaczynam się stresowaćsmile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Egzamin panstwowy Juz zaraz-Pomozcie:) 07.11.11, 08:47
      Mysle, ze zdasz:
      Rycerz kielichow to zwiastun dobrych wiadomosci, 10 kilichow - bardzo dobra karta, bedziesz miala poczucie szczescia smile
      Paz mieczy - nie szarzuj podczas jazdy, nie dzialaj za szybko (ale jazda musi byc plynna), beda male usterki w Twojej jezdzie, ale nie zdyskwalifikuja Ciebie jako kierowcy.

6 mieczy - karta brama, przejdzisz wreszcie na druga strone, odetniesz sie od tego ciazacego problemu. Bedzie dobrze, przyjmuj z usmiechem wszelkie uwagi przyszly kierowco!
      • czu-jka Re: Egzamin panstwowy Juz zaraz-Pomozcie:) 07.11.11, 08:59
        No zobaczymy o czym mówiąsmile. Dziękuję Annosmile.kiss
    • kinka-minka Re: Egzamin panstwowy Juz zaraz-Pomozcie:) 07.11.11, 14:17
      moze , karty mowia ze jeszcze musisz sie podszkolic uncertain
      i nie calkiem jestes przygotowana , ale zycze zebys zdala smile
      • czu-jka Kochani Zdałam:) 07.11.11, 19:23
        Zdałamsmile
        Jestem szczęsliwą posiadaczką kat.B.
        Przez cały egazamin jeździłam i egzaminator się nie wtrącał. Na koniec zbeształ mnie, ze slimaczę się 30 po mieście i probowalam ominąć ciężarowy zjeżdżając na lewy pas (byly 2 mozliwe).Wyprowadził mnie łajza z równowagi, popełniłam parę błędów poźniej i jak dojechalismy na plac doprowadzil mnie do placzu. Okazalo się, że pół egzaminu się nie nagrywa i mam powtórzyć egzamin na koszt WORD. No tragikomedia poprostu. Ja w spazmach od płaczu. Okazało się, że albo powtórzę od razu część co się nie nagrywała, albo powtórzę cały egzamin. Więc zmobilizowałam siły. MYślę, pokaże CI jeszcze na co mnie stać. Cała roztrzęsiona wróciłam na miejsce, w ktorym zakończyło się nagrywanie egzaminu. Pokazałam na co mnie stać i zdałam. ALe kosztowało mnie to naprawde dużo nerwów.
        Mam Kategorie Bsmilesmilesmile Yupismile
        • anna151sx Re: Kochani Zdałam:) 07.11.11, 20:16
          A ciocia Ania radzila zeby z usmiechem przyjmowac kazda uwage? Bylo by bez spazmow smile
          Gratuluje!!!
          • czu-jka Re: Kochani Zdałam:) 07.11.11, 20:29
            jużsmile Można, ale nadmiar złośluwych uwag to było już nie do zniesienia.
            • nielaik Re: Kochani Zdałam:) 11.11.11, 14:36
              GRATULACJE!!!
              • lukrusia Re: Kochani Zdałam:) 11.11.11, 18:34
                Gratulacje Pani Kierowco smile
                ciumek *
            • baba_potwor Re: Kochani Zdałam:) 11.11.11, 23:18
              Gratulacje, czu-jka smile.
              • agi1504 Re: Kochani Zdałam:) 20.11.11, 19:33
                Gratulację, bardzo ale to bardzo wielkie. Ja niestety oblałam już 3 razy i mam świadomość że to wszystko przez stres który mnie ogarnia gdy czekam pod drzwiami ośrodka. W czasie jazd z instruktorem wszystko jest super, bez błędów a na egzaminie ręce mi się trzęsą i jakaś panika mnie ogarnia. Ale mam nadzieję, że mi się uda bo kocham prowadzić smile)
                • czu-jka Re: Kochani Zdałam:) 20.11.11, 20:19
                  Najważniejsze jest skupienie i niedopuszczenie stresu. Staraj sie skoncentrować. Wypij melisę przed egzamiem lub weź jakąś ziołową tabletkę na uspokojeniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka