sahara9 21.11.11, 22:02 Trzy karty wypadły jako odpowiedź na pytanie: czy kolejna ciąża będzie zdrowa i zakończy się szczęśliwie. Nie wiem,co sądzić. Co czujecie,patrząc na te trzy karty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czu-jka Re: Moc, Słońce i Śmierć... 21.11.11, 22:08 Moim zdaniem to źle zadane pytanie Odpowiedz Link
sahara9 Re: Moc, Słońce i Śmierć... 21.11.11, 22:13 Pytanie jest proste: czy tym razem (wczesniej poroniłam) ciąża zakończy sie szczęśliwie? Odpowiedz Link
algaria Re: Moc, Słońce i Śmierć... 21.11.11, 22:23 Nie chodzi o prostotę pytania ale o jego formę Nie zadaje się pytań od Czy - i nie kładzie się 3 kart bo one mówią tylko historie Czy wróżyłaś z całej talii czy Tylko z AW to po1 po 2 powinnaś podać swoja interpretację - bo tak jest w regulaminie a po 3 te 3 karty najprawdopodobniej pokazały to co przeszłaś. Odpowiedz Link
sahara9 Re: Moc, Słońce i Śmierć... 21.11.11, 22:34 Chcę wiedzieć, czy tym razem wszystko skończy się dobrze. Jak powinnam zadać pytanie? Jesli zadam pytanie, np. jak będę się czuła psychicznie lub co się zdarzy jesli zajde w ciążę, to pytam dokladnie o to samo, przy uzyciu tylko innych słów. jesli zadam pytanie co sie stanie jeśli zajde w ciążę, to sens pytania pozostaje ta sama. W moim odczuciu Tarot powiedział, że wszystko zakonczy się źle. Karta Śmierci pokazała na przewlekły problem. Inny pomysł jest następujący: wszystko będzie przebiegało pomyślnie, ale na koniec może zdarzyć sie katastrofa. Możliwe też, że wszystko potoczy się dobrze,a jedynie moje lęki okażą się problemem. Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Moc, Słońce i Śmierć... 22.11.11, 07:02 Jesteś zdeterminowana i bardzo chcesz mieć dziecko-Moc Nastaw się na powodzenie i radosc w tej kwestii-Słońce a Smierć może mówić że tym razem będzie inaczej,coś sie zmieni i urodzisz.Tak ja odczułam pierwszym impulsem.zycze powodzenia. Odpowiedz Link
lilka107 Re: Moc, Słońce i Śmierć... 22.11.11, 13:31 sahara9 napisała: > Trzy karty wypadły jako odpowiedź na pytanie: czy kolejna ciąża będzie zdrowa i > zakończy się szczęśliwie. Nie wiem,co sądzić. Co czujecie,patrząc na te trzy k > arty? bardzo zdrowa śmierc oznacza tu poród jako zakonczenie pewnego etapu, ktorym jest ciaza Odpowiedz Link
coill Re: Moc, Słońce i Śmierć... 22.11.11, 13:56 hehe ale Ci sie fajnie ulozyly! Moc - robienie dziecka(ew.doradztwo lekarza przy tym jakieś) słonce -ciąza, dziecko. Smierc - poród.konczymy etap zycia w brzuszku,zaczynamy zycie na ziemi, transformacja pełna Odpowiedz Link
anna151sx Re: Moc, Słońce i Śmierć... 22.11.11, 16:08 Od poczatku mialam podobne przeswiadczenie. Ania Odpowiedz Link
sahara9 Re: Moc, Słońce i Śmierć... 22.11.11, 16:48 Bardzo Wam dziękuję! Aż mi się żyć chce! Odpowiedz Link