Dodaj do ulubionych

Poprosze o karty - bardzo poproszę

06.12.11, 20:32
Ja nie bardzo mogę bo tu chodzi o moją córkę i....
Justa jest w 3 kl gim. uczy się średnio ale grozi jej 1 z geografii - zawsze większą trudność sprawiały jej przedmioty pamięciowe niż logiczne. Zawaliła klasówkę i poprawę mimo że się uczyła i materiał znała ale.. doszedł stres i strach przed nauczycielką (ten strach przechodziłam wcześniej z synem - ot kobitka niesympatyczna) W poniedziałek ma poprawę ostatniej szansy gdy ją zawali niestety 1 na półrocze.
Mam pytanie jak jej pójdzie ta poniedziałkowa poprawa z geografii? i drugie Jaka jest szansa na to by Justyna miała pozytywna ocenę z geografii na półrocze?

Mogą być najprostsze rozkłady na obydwa pytania i krótka interpretacja

Sedno
tak nie będzie
tak będzie
wynik

Jako zapłatę mogę postawić karty lub podesłać przepis albo coś...
Obserwuj wątek
    • czu-jka Karty 06.12.11, 21:06
      Jak pójdzie Justynie poniedziałkowa poprawa z geografii?
      Z przełożenia; 7puch, 9 mieczy, Q monet
      Sedno: Paź Buław
      Tak nie będzie: Diabeł
      Tak będzie: 8 Mieczy
      Wynik: 9 Monet, Rycerz Buław, 9 Mieczt

Jaka jest szansa na to, by Justyna miała pozytywną ocenę z geografii na półrocze?
      Sedno: 2 buław
      tak nie będzie:9 monet
      tak będzie; 2 puchary
      Wynik: Koło Fortuny, Cesarzowa, 8 buław

• czu-jka Re: Karty 06.12.11, 21:12
        Przepraszam w 1 rozkladzie z przełozenia jest Qpuch a nie monet.
        W 2 z przełozenia Sprawiedliwosc, 10 monet, 4 miecze.
        Wydaje mi się, że jest to dla niej mocno stresująca poprawka. Nie jestem pewna tez wyniku, albo sparalizuje ja strach, ale 9 monet i Rycerz Buław nie wyglądają źle.
        Na półrocze natomiast zdasmile. Na moich 2 buławach Pan trzyma globus. Więc do geografii jak najbardziej pasuje.
      • algaria Re: Karty 06.12.11, 21:14
        Dziękuję bardzo

Co do półrocza jestem spokojna ale poprawka albo się przesunie - podejrzewam że pani zachoruje wink
      • anna151sx Re: Karty 06.12.11, 21:20
        Duzo energii, dużo wysilku intelektualnego. Wynik nie jest dla mnie oczywisty. Sklanialabym sie do pozytywnej oceny, a to z powodu Cesarzowej, ktora pojawila sie w obu rozkladach. W mojej talii (Tarot 78 drzwi) jest to piekna kobieta o slodkim wyrazie twarzy. Przygarnia do siebie czulym gestem dwoje dzieci. Są i inne wazne karty: Śmierc (Twoje dziecko przezyje szok, odrodzi sie na innych zasadach) i Wieża. Widać, że dziewczynie grunt pali sie pod nogami smile Wydaje mi sie, że mimo wszystko los jej sprzyja.
        • algaria Re: Karty 06.12.11, 21:33
          zapomniałam dodać że pani mnie wzywa - chyba się stęskniła bo przez 3 lata byłam u niej częstym gościem ze względu że była wychowawczynią mojego syna - 2 lata mnie nie widziała to pewnie tęskni i chce porozmawiać o swoim najlepszym wychowanku - Marcinie wink Mam przeczucie że po rozmowie z panią - jej nastawienie do Justy się zmieni
          Pani ta nie lubi dzieci inteligentniejszych od siebie - mojemu synowi próbowała udowodnić że on nie umie geografii która była jego jednym z ulubieńszych przedmiotów w gimnazjum - niestety skutecznie go tylko zniechęciła do przedmiotu. (w liceum miał 5)
          Nie lubię z babą rozmawiać bo ona poniża swych rozmówców... ale trudno ... postaram się pobić ją jej własną bronią.
          p.s Na koniec roku kiedy młody kończył 3 kl dostałam dyplom uznania z błędem w swoim imieniu - mam na imię Sylwia (żeby nie było że jakaś Hermenegilda) świadczy to o poziomie tej pani
    • anna151sx Re: Poprosze o karty - bardzo poproszę 06.12.11, 21:11
      JAK pójdzie Justynie poprawa "ostatniej szansy" z geografii?
      Sedno - 5 kielichów
      tak nie będzie- 9 kielichów
      tak będzie - Cesarzowa
      wynik - Śmierć

Jaka jest szansa pozytywnej oceny na półrocze z geografii?
      Sedno - Wieża
      tak nie będzie- 7 mieczow
      tak będzie - As kielichow
      wynik - 3 kijów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka