Gilded
Przełożenie: Sprawiedliwość(-)Rycerz Pucharów 7 buław
Rycerz Pucharów, czy możliwe jest poznanie kogoś? Nie dowierzam w ten scenariusz. A najniej wierzę w to co pokazują karty w miłości i sprawach, które przechodzą na rok następny. Tak jakby coś wielkiego się szykowało.
1. Najważniejsze wydarzenie: Królowa Buław
Poznanie kogoś w typie Królowej Buław? Działanie w jej stylu?
2. Energie które odchodzą: 7 kielichów
7 kielichów to marzenia, wizje tego co chciało by się robić, mieć, może ten rok oznacza, że teraz przyszedł czas na realizację części z nich? Rozleniwienie odchodzi.
3. Cele które udało mi się osiągnąć: 6 buław
Nie zauważyłam sukcesu, który powinnam osiągnąć.
4. Sprawy które przechodzą: Kochankowie
Chciałabym poznać kogoś, ale ta karta to też podejmowanie decyzji, postawienie na coś. Wolałabym poznać kogoś.
5. Gdzie jestem dziś: Królowa Denarów
Zainteresowanie finansami, praca nad materią, w ogólnym tego słowa znaczeniu. Od ćwiczeń fizycznych, po rękodzieło, zainteresowanie się włsaną działalnością. Najważniejsze to czuć się dobrze samemu ze sobą.
6. Nowe energie które się pojawią, nowe możliwości: 8 denarów, 3 kielichów
To musi być coś związanego z rzemiosłem, do rękodzieła pasuje. Coś co się wykonuje systematycznie. Moze też jakaś nauka. 3 kielichów szansa na dobrą zabawę. Pojawią się nowi ludzie.
7. Trudności, z którymi się zmierzę: 8 buław
8 buław działają zazwyczaj w ruchu, gdzieś biegną aby coś załatwić. Może takiej energii. Przemieszczanie się, wykonywanie rzeczy w tempie.
8. Cele które mogę osiągnąć: 8 mieczy(-)
Karta jest w negatywie, więc odczytuję to jako możliwość ruszenia spraw, które do tej pory były nie osiągalne.
9. Miłość: 10 denarów
Mnie się podoba ten obrazek. Skrzynia jest pełana denarów. Wszystkiego jest dużo, po dostatkiem, spełnienie. Czy również w tej dziedzinie mogę na to liczyć? Trudno mi jednak uwierzyć, że coś takiego się wydarzy. Jak to możliwe? W Polce nie ma faceta, który by mi się spodobał. Nie przepadam za słowiańskim typem urody. Wiem, wygląd się nie liczy. Tylko trochę. No więc mamy 10 denarów...i?
10. Przyjaciele: Królowa Buław
Poznanie kogoś w typie Królowej Buław. Karta się powtarza bo losowałam z internetu. Pewnie znacząca osoba, bo w najważniejszym wydarzeniu też wyszła.
11. Pieniądze: Rydwan
A Rydwan pieniądze ma? Jakie?
12. Praca: 3 buław(-)
Tu nie wiem, ale raczej szału nie ma. Trzeba pozostać przy tym co było.
13. Niespodzianki: 4 deanrów
Może chodzi o spadek związany z jakąś nieruchomością?
14. Ogólna prognoza na rok: Koło Fortuny
Niespodziewane wyadarzenia, coś co mnie zaskoczy. Nawet nie będę podejrzewać, że scenariusz potoczy się w takim kierunku.
15. Dar od wszechświata na 2012
iabeł
Przebiegłość? Pasja? No bo chyba skoro preznent dają, to ma być dla mnie miły. To jest ten Diabeł, za którego można dać się pokroić. Żal spuszczać z oka.
16. Jak podsumuję 2012: Sprawiedliwość
Zamykanie różnych spraw. Tyle ile włożę w coś pracy, tyle dostanę.
17. Rada: Paź Denarów, 7 buław
Sprawdzanie namacalnie różnych rzeczy, wypytywanie, przyglądanie się. 7 buław, śmiało ruszać do przodu, podjąć ryzyko.
20. Kwintesencja wróżby: 9 kielichów
Bycie zadowolonym z tego co się ma.
Dołożycie się? Pliss