krolowa.mieczy 31.12.11, 11:46 Bawcie się wspaniale, wyglądajcie szykownie i tańczcie do upadłego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Sylwester 31.12.11, 13:29 Pierwszy raz od 20 lat wychodzę na Sylwestra (zawsze z borsukiem i polsatem je spędzałam) i pierwszy raz od 20 lat chciałabym spędzić go tak jak na tym demotywatorze p.s wolałabym iść na operacje wycięcia woreczka żółciowego niż na tego Sylwestra - mimo że impreza u znajomych ale na 18 osób a ja niepaląca i niepijąca - jako chyba jedyna i już wiem że będą chwile że sama pod ścianą będę stać Odpowiedz Link
algaria Re: Sylwester 31.12.11, 13:30 ale i tak wszystkiego najlepszego Wam Wszystkim tu życzę z Nowym Rokiem Odpowiedz Link
ulazeta Re: Sylwester 31.12.11, 13:31 Tez Wam zycze zebyscie szykownie wygladali nawet w kapciach i zeby najlepszy dzien starego roku byl najgorszym dniem nowego Ula Odpowiedz Link
vk51 Re: Sylwester 31.12.11, 15:11 W samych kapciach tez jest fajnie. Nie ważne gdzie. ważne z kim... kilka słów o sylwestrze i postanowieniach noworocznych Odpowiedz Link
felutka Re: Sylwester 31.12.11, 17:59 W samych kapciach? Na to bym nie wpadła Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Odpowiedz Link
czu-jka Re: Sylwester 01.01.12, 18:27 Kochani, Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzy skacowana Czu-jka Odpowiedz Link