Dodaj do ulubionych

:) Dopytałam

08.01.12, 22:51
No i dopytałam, Kiedy będę miała stałego partnera, takiego, którego moglabym przedstawić znajomym nie jako przelotnego amantasmile:
Wiosna 3 puch
Lato Umiarkowanie
Jesień As Buław
Zima 2 puchary
2013
Wiosna 2 monet
Lato Diabeł
Jesień Qpuch
Zima 7 Mieczy

Pojechałam trochę, ale wychodzi na to, ze dopiero na przełomie 2012/2013 roku będę mogła przedstawić znajomym stałego "chłopaka"
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 09.01.12, 00:57
      Jeśli tak stawiać sprawę to ja powinienem zapytać np. kiedy już będę bogaty - i to jest zupełnie tak jakbym zaklinał los, a przecież takie coś może nie mieć miejsca.
      Popatrz jakie Ci wypadły karty jakościowo, jest 2 puch. ale i jest karta diabła, jest królowa puch., jest 7 mieczy. Co Ci przychodzi do głowy gdy próbujesz czytać taki ciąg?, czy należy próbować czytać taki ciąg kart który miał tylko odpowiedzieć na pytanie kiedy?, czy czytanie nie zimowej karty jaką jest 2 puch. może świadczyć o tym, że to w okolicach zimy 2012? Sam nie wiem jak jest do końca i sam mam w takim momencie takie wątpliwości. Co o tym sądzicie?
      • czu-jka Re: 09.01.12, 11:19
        Zet, jesteś sceptyczny. Okaże się, zresztą dopytałam szczegółowo, zeby się dobrze zrozumieć. Być może nic z tego nie będzie, nie wykluczam.
        A jak Ty byś zinterpretował je, nie mówiąc o tym, ze to brednie/
        • zainteresowany1977 Re: 09.01.12, 12:44
          Nie napisałem, że to brednie. Nie ma karty mężczyzny a poza tym ten rozkład średnio mi się jakoś podobuje, nie ma w nim określonych pozycji, nie wiadomo jak to ugryźć, ja nie mam do niego przekonania.
          • czu-jka Re: 09.01.12, 12:50
            Być może go wcale nie będzie...Nie jestem wróżkąsmileJak mam być starą panną to i tak będęsmile
            • zainteresowany1977 Re: 09.01.12, 15:37
              Najlepiej na nic się nie nastawiać a jak tam ma być to i tak będzie smile
    • ma_ewa01 Re: :) Dopytałam 09.01.12, 12:26
      czu-jka napisała:

> No i dopytałam, Kiedy będę miała stałego partnera, takiego, którego moglabym pr
      > zedstawić znajomym nie jako przelotnego amantasmile:
      > [b]Wiosna 3 puch-miłe towarzystwo, raczej damskie, ale po nitce do kłębka, może któraś ma brata albo znajomego...
      > Lato Umiarkowanie - ciepło, ciepło, prawdopodobnie już go będziesz znać, ale na razie w innym kontekściesmile
      > Jesień As Buław - zacznie między Wami iskrzyć, zmienią się rolę, w których występowaliście dotychczas, pojawi się chemia...
      > Zima 2 puchary - no tu już zaczną się regularne spotkania i padną wstępne deklaracje
      > 2013
      > Wiosna 2 monet no takie tam gierki, typowe chodzenie , bez zobowiązań, jeszcze możliwość wymiany modelu
      > Lato Diabeł -a tu już umarł w butach, ten, albo zaden, TEN
      > Jesień Qpuch zakochasz sie na amen
      > Zima 7 Mieczy - będziesz kombinować, jak tu go zaciągnąć do ołtarza

> Pojechałam trochę, ale wychodzi na to, ze dopiero na przełomie 2012/2013 roku b
      > ędę mogła przedstawić znajomym stałego "chłopaka"

Też pojechałam, jak jazda, to bez trzymanki, a co!
      Buziak, Czujko
      Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka