Gość: Maga IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 22:54 Oto jest pytanie. Ja powoli przestaje wierzyc w istnienie drugiej części pomarańczy-tej mojej. Moze ona tez przestaje i moze w akcie desperacji tez tu zajrzala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena8 Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 22:59 zawsze warto wierzyć w swoją połóweczkę pomarańczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:02 lena8 napisał(a): > zawsze warto wierzyć w swoją połóweczkę pomarańczy:)) ale zawsze nie moze trwac tak dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:09 jak tak długo to już trwa to znaczy, ze wkrótce ją znajdziesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.arcor-ip.net 13.05.02, 23:03 Chyba że pomarańczka ewentualnie napompowana do granic możliwości chemikaliami oraz metanolem leży i kwiczy,to wtedy niekoniecznie trzeba się pomarańczką zajmować,tylko skoczyć na boczek i grapefruicika przytrukać,co by weselej na duszy było,a jak!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:02 .. brakujace ogniwo niekoniecznie musi byc polowka i to do tego pomaranczy .. moze byc np ogorkiem !!!! .. pozdrawiam po czasie jakims Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:06 ja swoja poloweczke odstawilam wiele lat temu wiec pewnie juz zgnila,hehehehe;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.arcor-ip.net 13.05.02, 23:07 Ogórek ogórkiem,nie każdy ogórek jest kompatybilny,choćby i kiszony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:09 Blahahahahahaha...cos chcialam dopisac ale siem powstrzymam;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:08 Gość portalu: samanta napisał(a): > ja swoja poloweczke odstawilam wiele lat temu wiec pewnie juz zgnila,hehehehe;) > ))))))) .. a mnie ciagle kapie nowa polowka .. tak do zbiorniczka Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:10 Nooo.Misiu,wreszcie jakies konkrety! dalej pod tym samym adresem jezdes ? dawno ciem nie odwiedzalam a ta poloweczka brzmi kuszaaaaco;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:16 Gość portalu: samanta napisał(a): > Nooo.Misiu,wreszcie jakies konkrety! dalej pod tym samym adresem jezdes ? dawno > ciem nie > odwiedzalam a ta poloweczka brzmi kuszaaaaco;)))))))) .. dla Cie nakapie cosik z ziolkami i naparze co trza :))) .. w koncum portowy jak i TY portowa .. zapodaj najazd :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Enancjuszu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:19 Jako osoba zdesperowana i zdolowana ,oraz za potrzeba gnajaca w okolice twego domostwa(US) bede w piatek .Ale ty pewnie znowu jedziesz sledzie lowic cioo?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjuszu 13.05.02, 23:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > Jako osoba zdesperowana i zdolowana ,oraz za potrzeba gnajaca w okolice twego d > omostwa(US) > bede w piatek .Ale ty pewnie znowu jedziesz sledzie lowic cioo?:)))) ...desperacji oprzec sie nie moge ... wiec bede i nie tylko z dobrym z slowem .. .. ale i z caloscia jestestwa ... takiego a nie innego .. ale prozno by to ujmowac w slowa .. wiec ino czekam na twe kroki w te moje znane Ci skromne progi :)) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Enancjuszu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:28 ladne mi skromne w morde jeza;)))))) zamelduje sie telefonicznie przed piateczkiem a ty skapuj poloweczke misiu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Enancjuszu 14.05.02, 00:07 Gość portalu: samanta napisał(a): > ladne mi skromne w morde jeza;)))))) zamelduje sie telefonicznie przed piateczk > iem a ty skapuj > poloweczke misiu ;)))) ,, ROZKAZY PRZYWODCZYNI MEGO PORTU :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:12 No toż mi chodzi o to ze ja nie chce zadnego ogorka - bo tych wszedzie od cholery pelno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:14 i burakow tyz Mag niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:19 Gość portalu: samanta napisał(a): > i burakow tyz Mag niestety:) no wlasnie a ja wole owoce;) i potrzebuje jakiegos bo sie zalamie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:17 Gość portalu: Maga napisał(a): > No toż mi chodzi o to ze ja nie chce zadnego ogorka - bo tych wszedzie od > cholery pelno!!! .. ogorek lepszy od DYNIIIIIII .. to Ci powiem .. wiec nie bagatelizuj ogorka bo bez niego nie ma pestek w pomranczy :))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:20 A jak w pomaranczy nie ma pestek to i pomidor siem nie wykluje.Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:21 enancjo napisał(a): > Gość portalu: Maga napisał(a): > > > No toż mi chodzi o to ze ja nie chce zadnego ogorka - bo tych wszedzie od > > cholery pelno!!! > > .. ogorek lepszy od DYNIIIIIII .. to Ci powiem .. wiec nie bagatelizuj ogorka > bo bez niego nie ma pestek w pomranczy :))) > Enancjo co ma ogótek do pestek w pomaranczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:23 tyle samo co pomarancza do polowki.Przeca widomo z czego siem wodke robi nieeeee?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > tyle samo co pomarancza do polowki.Przeca widomo z czego siem wodke robi nieeee > e?:))))))) to nie byle jaka wódka, tylko sake!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:26 sake to z ryzu Mag!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:32 Gość portalu: samanta napisał(a): > sake to z ryzu Mag!:)) no a ty myslisz ze z samego??? tos jest w blędzie!!! bo tam sie dodaje mnostwo innych pychot!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: WIERZYĆ-NIE WIERZYĆ? 13.05.02, 23:30 Gość portalu: Maga napisał(a): > enancjo napisał(a): > > > Gość portalu: Maga napisał(a): > > > > > No toż mi chodzi o to ze ja nie chce zadnego ogorka - bo tych wszedzi > e od > > > cholery pelno!!! > > > > .. ogorek lepszy od DYNIIIIIII .. to Ci powiem .. wiec nie bagatelizuj ogo > rka > > bo bez niego nie ma pestek w pomranczy :))) > > Enancjo > > co ma ogótek do pestek w pomaranczy??? .. DYC STAD TWOJ SMUTEK CALY ZE NIE WIESZ ))) Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu 13.05.02, 23:34 .. MAG se ni do rady z taki rebusem co sie zwiatsuje : pol POmaranczy + ogorek + ryz = sake .. choc MAG to MAG niedoscigniona... kto wie Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 23:41 bez pollitra nie rozbieriosz;)))))))) Ot zagrzezla Maga jakoby;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu 13.05.02, 23:45 Gość portalu: samanta napisał(a): > bez pollitra nie rozbieriosz;)))))))) Ot zagrzezla Maga jakoby;))) MAGA w orginale to i po pol litrze nie zrozumiesz .. ale przyznaje .. czyta sie to jak BAAJKE .. byle nie powiedziec BAJECZKE !!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:46 eh, ja tu chcialam powaznie a wy tu mi o ogorkach i o wodce Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu 13.05.02, 23:48 Gość portalu: Maga napisał(a): > eh, ja tu chcialam powaznie a wy tu mi o ogorkach i o wodce ,, nie gniewaj sie MY TU calkiem serio .. ino ciut doooooookola .... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.02, 23:48 i wiem co to znaczy SACREBLUE cwaniaki, tylko to sie chyba ciut inaczej pisze;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: SACREBLUE ...... SAMCIA :))) po naszemu 13.05.02, 23:52 Gość portalu: Maga napisał(a): > i wiem co to znaczy SACREBLUE cwaniaki, tylko to sie chyba ciut inaczej pisze;) WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW .. WITAMY W KLUBIKU .. praWILNO piszacych Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś