Dodaj do ulubionych

Dwójka kielichów

17.01.12, 07:19
winkjak Wam sie kojarzy,ukazuje,co Wam pokazuje dwójka kielichów??ostatnio mnie przesladuje,miałam do niej sympatie,ale w sobote na niedzielna kawe/ot taka sobie znajomosc/z panem X wyciagnełam 2-kielichow i to odwróconą,w pytaniu co X ma w sercu..Reszty układu nie pamietam,wtedy mnie to zdziwilo,piszac do mnie ,pan robil zabiegi troszke mnie adorując,flirtujac-z nadmiaru czasu niedzielnego i innych powodow , postanowilam wyjsc do swiata.Po spotkaniu-zniesmaczona- doszłam do wniosku że X szuka sponsorki..Dodam że nie odwracam kart i nie wiem skad ona sie tam wzieła odwrocona.Tak czy tak-karty nie kłamia tylko interpretator do kitu byl..
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Dwójka kielichów 17.01.12, 09:28
      Dwojka kielichów to własnie wyjscie na miasto, nowe znajomości, w gorszej wersji - związek bez przyszłości. Jestem na pewnym portalu randkowym i tez tak mam... Więc w końcu dopisałam, że pan nie powinien być ubogi - nie tylko duchem. Bo przedtem (napisałam "interesujacy, dobry człowiek") zwracali się do mnie panowie, którzy w swoim życiu o nic nie zadbali, a na stare lata, że tak powiem wink uznali, ze to kobieta (np. ja) otoczy ich opieką. Z kolei jak już z kimś umówię się na kawę (rzadko), to już miałabym się deklarować... No więć jestem samotna wink
    • zainteresowany1977 Re: 17.01.12, 11:15
      Szkoda, że nie pamiętasz reszty rozkładu ale jeśli przyjąć że pierwsza karta to jako pierwsza karta ogólny obraz sytuacji i wypadła odwrócona 2 pucharów to ja bym to odczytał tak, że dwoje ludzi nie ma sobie za wiele do zaoferowania jeśli idzie o ich wzajemne potrzeby emocjonalne, że nie tego po sobie oczekują. To o czym napisałaś jakby się pokrywało właśnie z obrazem odwróconej 2 puch.
      • leda-is-one Re: 18.01.12, 07:57
        No i znowu była dwojka kielichow..jako ostatnia w rozkladzie na pytanie czy mam zdolnosci ezoteryczne/rozklad wziełam z naszych rozkładow przyszpilonych/i ostatnie pytanie jest.Jaka jest przyszlosc w moim rozwoju w tym kierunku ,co mi to da?No i nie wiedzialam wczesniej,teraz to wiemze nic mi to wymiernego w finansach nie da/chociaz dorabiam jako refleksolog/ale moze troszke wewnetrznego zadowolenia bedzie???
        Wczoraj zapytałam kart jak bedzie wygladac spotkanie z moim "byłym"ze ma byc spotkanie mam obiecane przez fachowca od tarota.ze sie niepokoje i czekam..wyciagnełam
        2-kielichow!!
        Cesarz
        Rycerz kielichow!
        No to znaczy ze..spotkanie bedzie w miescie i moj byly po cesarsku bedzie probowal mnie od nowa omotac??czy na moje omotanie bedzie czekał?cz mu do spotkania nie jest śpieszno?no nie wiem jak to ugryzc....Cesarz niby b.dobra karta,otoczenie kielichowe..Nie pamietam przełozenia.Musze zacząc zapisywac.winkKtos mi to rozjasni???
        • zainteresowany1977 Re: 18.01.12, 11:35
          Oo.. zajmujesz się refleksologią (akupresurą) stóp? smile Czy można do Ciebie skrobnąć na ten temat na gazetową pocztę?
          • leda-is-one Re: 18.01.12, 13:45
            Jasne!Piszwink
    • 2bieguny Re: Dwójka kielichów 18.01.12, 09:03
      Mi 2 kielichów pokazywała spotkanie, kogoś znajomego, zazwyczaj rzeczywiscie w mieście, ale jak ich niby miałam spotkac? W domu? Przeciez ze mna nie mieszkają. Wiec jak byłam w miescie to spotkałam kogoiś znajomego, przyzstanęłam, kilka wymienionych zdan i kazdy w swoja strone.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka