Dodaj do ulubionych

Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę.

19.01.12, 11:45
Witajcie,

zostałam zaproszona do udziału w rekrutacji. Zastanawiam się, czy jest sens iść na tę rozmowę (chcę zmienić pracę, ale ostatnio nie czuję motywacji do działania, podejmowania wyzwań). Czy cokolwiek pozytywnego może mi przynieść udział w tej rekrutacji? Czy jednak zrezygnować?

Proszę o wróżbę.

Niniejszą prośbę wysyłam z innego konta, niż tego, którego używam na "Gazecie". Wysyłam prośbę do Mrgodot o zweryfikowanie mego konta.

Obserwuj wątek
    • algaria Re: Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę. 19.01.12, 22:33
      Co da mariamagdalena udział w rekrutacji na którą ją zaproszono
      talia - tarot snów
      z przełożenia 6 kielichów, mag, 9 buław - podejrzewam że gładko byś przeszła przez ten etap rekrutacji ale czekał by Cię jeszcze jeden
      1-3 podstawa problemu as kielichów, 4 mieczy, 6 monet - chciałabyś i Ci się nie chce Miło Ci było że Cie zaprosili ale wolałabyś żeby dali Ci spokój nie chce Ci się teraz przemęczać jesteś w marazmie i zastoju Nie chce Ci się naruszać równowago jakiej teraz masz a wiesz że nowa praca wyrwałaby Cię z dotychczasowego spokoju
      4,5 rada Q buław, 4 kielichy karty mówią nie obrażaj się podejdź do rekrutacji działaj zrób coś nowego spróbuj bo masz duże szanse teraz masz spokój ale przez dłuższy czas nic się nie zmieni będzie tak jak teraz stagnacja Los daje Ci szansę na poprawę Rusz się.
      6 rozwiązanie moc - zmieni się sporo w Twoim życiu ale na lepsze dostaniesz wigoru zapału polubisz nowe zajęcie które dostaniesz po pomyślnym przejściu rekrutacji. Czeka Cię poprawa materialna ale i osobista.

CZy warto iść - ja myślę że warto zawsze to nowe doświadczenie
      • 4_mariamagdalena Re: Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę. 20.01.12, 11:23
        Ojej, to naprawdę dobrze brzmi. Jestem miło zaskoczona i pobudzona do działania smile Dziękuję! (zajrzyj, proszę, do poczty)
      • 4_mariamagdalena do Algaria 25.01.12, 15:29
        Algaria, miałaś rację co do: "podejrzewam że gładko byś przeszła przez ten etap rekrutacji ale czekał by Cię jeszcze jeden" - jestem podobno w czołówce. I czeka mnie jeszcze jeden etap smile
        • 4_mariamagdalena Re: do Algaria 10.02.12, 09:27
          Algario,
          jestem po drugim etapie. Wiem z "przecieku", że wybiorą jedną z osób; teraz czekają, czy się zdecyduje. Sprawdź, proszę, czy ona się zgodzi przyjąć propozycję pracy, czy też będą wybierać z pozostałych.

Z góry dziękuję
          mariamagdalena
          • algaria Re: do Algaria 10.02.12, 11:59
            Co zrobi "ona" (nie wiem jaka "ona" bo w pierwszym poście pisałaś o sobie) z propozycją pracy w tej firmie

z przełożenia kapłan, 2 kielichów, 7 mieczy
            sedno 8 mieczy
            tego nie zrobi rycerz kielichów
            to zrobi 4 monet
            wynik król mieczy umiar 8 kielichów

Będzie się długo zastanawiać i ją przyjmie ale podejrzewam że po jakimś czasie może z winy szefa może z winy źle skonstruowanej umowy o pracę odejdzie - ale nie od razu - umiarkowanie kiedyś mi wyszło jako i 3 miesiące ale i 19 miesięcy też. Więc nie od razu - może po okresie próbnym, ale odejdzie z tej pracy
            • 4_mariamagdalena Re: do Algaria 12.02.12, 16:00
              Bardzo dziękuję!
            • 4_mariamagdalena Re: do Algaria 13.07.12, 08:10
              Droga Algario,

Chciałam Ci przekazać informację zwrotną ws. powyższego rozkładu. Miałaś rację, ta dziewczyna właśnie odeszła z pracy. Nie znam jednak powodu odejścia.

Pozdrawiam,
              4_mariamagdalena
              • algaria Re: do Algaria 13.07.12, 14:54
                smile tzn smile że dobrze zinterpretowałam karty a nie dlatego że ona odeszła. Pozdrawiam i dziękuję za informację zwrotną
    • mrgodot Re: Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę. 20.01.12, 09:07
      4_mariamagdalena napisała:

> Niniejszą prośbę wysyłam z innego konta, niż tego, którego używam na "Gazecie".
      > Wysyłam prośbę do Mrgodot o zweryfikowanie mego konta.

Wszystko w porządku. Można wróżyć smile
      >
      >
      • 4_mariamagdalena Re: Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę. 20.01.12, 11:23
        Dziękuję smile
        • algaria Re: Kłaniam się nisko i proszę o wróżbę. 20.01.12, 12:04
          To ja dziękuję za zapłatę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka