08.02.12, 19:01
Zauważyłam, że się przewinął temat między wątkami. Jak wygrać i jakie mamy perspektywy?

Ja mojego Tarota od paru tygodni piłuję czy mam sznase na wygraną w totka i kiedy. Uparłam się na temat, bo akurat mam taki ładny tranzyt Urana do Jowisza-Marsa-Neptuna i pomyślałam, że mała niespodzianka nie zaszkodzi. Jak tylko się tranzyt uściślił pod koniec stycznia, a przy okazji w sekstylu do mojego urodzinowego Słoneczka w Wodniku, postanowiłam wypełnić samodzielnie kupon od razu na 10 losowań bo leniwa jestem i nie chce mi się chodzić do kolektury. Po pierwszych 3 losowaniach nic więc spytałam Tarota jakie mam szanse. Prognoza - 9 Monet, czego nie robić - nie pamiętam, co robić - 2 Mieczy, wynik - Giermek Monet (talia Crowleya). Uznałam, że szanse są ale nie zrozumiałam rady.
Czytałam sobie przypadkiem gazetę i spojrzałam na krzyżówkę. I doznałam olśnienia - w końcu w totku nie stawia się krzyżyków, a 2 Miecze skrzyżowane to może być krzyżówka. Roziwązałam tylko to co potrzbne do hasła, wysłałam SMSem i zapomniałam. A w poniedziałek zadzwonili do mnie z tej gazety i dowiedziałam się, że wygrałam zestaw kosmetyków, który wybrałam. Nawet nie pamiętałam jaką nagrodę wybrałam, bo gazetę oddałam w międzyczasie. A więc jednak 2 Mieczy!
Mój Jowisz oczywiście nie jest w pełni usatysfakcjonowany bo liczył na więcej, ale Jowisz tak ma. Chce dużo. A kosmetyki tez fajne. Jeszcze ich nie dostałam, ale poczekam. A przy okazji udałam sie zaraz do kiosku, kupiłam gazety i wysłałam jeszcze z 10 rozwiązań innych krzyżówek. Może znowu się uda.
Uran zrobił swoje - była niespodzianka (oby doszła) i to w tym sensie, że o krzyżówce zapomniałam, a o totku ciągle pamiętałam. A więc jednak wygrana ale z niespodziewanego źródła.
Ale i tak liczę na totka smile Mały milionik by się przydał.
A jak u was z wygranymi? Może po prostu niekoniecznie trzeba grać o miliony tylko małymi krokami do przodu?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 08.02.12, 20:02
      Gdzieś na sieci powinny być statystyki występowania totkowych liczb, może warto je obejrzeć i wykreślić coś bardziej prawdopodobnego? smile
    • algaria Re: Wygrane 08.02.12, 20:12
      Ja tam nigdy w grach losowych nie miałam szczęścia - za to moja córka każda zdrapka to wygrana big_grin
      • mrgodot Re: Wygrane 08.02.12, 20:15
        Zmusiłamm Tarota smile żwby wyciągnął liczby (wiem, że kart więcej ale tak na oko) i wylosował. Tarot też na razie nic nie wygrał w totka.
        A ja w sumie makm szczęście do wygranych. Moja najwyższa dotychczas to samochód. Ale mam takiie fajne stellum co jak się odpowiednio poruszy to ... smile
        Tylko pytanie czym i jak sad
        • zainteresowany1977 Re: 09.02.12, 09:50
          Oo, jaki i kiedy?
          • mrgodot Re: 09.02.12, 12:32
            zainteresowany1977 napisał:

> Oo, jaki i kiedy?
            >
            smile do tego to się nie przyznam nawet na szafocie - wstyd! Ale samochód jednak wygrałam. Miałam wtedy fajny tranzyt Urana.
    • paruwa78 Re: Wygrane 09.02.12, 09:48
      Mi na dziś gdzies tam przewinęło się Koło Fortuny smile. Ale z doświadczenia wiem, że jak jest duża kumulacja w Totka to prawdopodobnie myśląc jak to zabawiłbym się za tą kasę przyciągam karty... whatever- i tak wysłałem 2 zakłady wink
    • nielaik Re: Wygrane 09.02.12, 12:28
      Gratuluję ci. Mnie to chyba karty oszukują, jeżeli chodzi o wygrane w zdrapki, lotka.
      Pytam jednego dnia, czy dziś wygram. Sedno Król Denarów, tak będzie Królowa Denarów i nic.
      • mrgodot Re: Wygrane 09.02.12, 12:35
        Koło Fortuny dobrze wróży - jest szansa. Pamiętam też, że miałam u siebie w rozkładach 9 Monet. To też coś miłego. Myślę, że pasuje też do kosmetyków, bo w moich taliach zwykle jest tam zadbana, niemal luksusowa kobieta. No i przy okazji też karta-brama.
        Grajcie, grajcie. Trzeba dać losowi szansę.
    • algaria Re: Wygrane 09.02.12, 12:34
      Ja mam energię tego tygodnia - wieże - to nawet nie podchodzę do kolektury
      • paruwa78 Re: Wygrane 09.02.12, 13:49
        Algario, może masz Wieże, żeby wygrać w totka i kupić sobie nowe Hi-Fi big_grin
        • algaria Re: Wygrane 09.02.12, 14:02
          prędzej mnie piorun z tej wieży strzeli niż wygram to lotto smile
          • greenwenus Re: Wygrane 10.02.12, 15:12
            Ja gram duzo w lotka. Nie mam szczescia ale zawsze co roku pod koniec stycznia, kiedy slonce przechodzi mi przez Jowisza wygrywam lepsza gotowke, oczywiscie nie miliony ale i tak jest radosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka