Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji

11.02.12, 17:30
Zadałam pytanie, czy ja i X kiedykolwiek będziemy w związku. 3 karty...wiem mało precyzyjny rozkład ale z braku czasu cały czas jestem początkująca.
Wisielec - Rycerz Buław - Mag.
Odnoszę wrażenie, że odpowiedz jest na tak - Wisielec trochę będę musiała poczekać, pózniej Rycerz Buław, może oznaczać okoliczności spotkania (wejścia w ''ten związek''), ruch podróż (?) i na końcu Mag. Mag dosyć pasuje do osoby, o którą pytam, jako że jest to stosunkowo młody mężczyzna, który nieustannie się kształci.
Brak kielichów, karty Kochanków ale to mnie niespecjalnie martwi. Jak wy to widzicie?

Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: pomoc w interpretacji 11.02.12, 17:34
      Moim zdaniem romans, nie związek. Ale jeszcze będziesz musiała trochę poczekać. Ryc Buław+Mag to bajerant i kasanowasmile, ale do związku raczej mało skory.
      • lilka107 Re: pomoc w interpretacji 12.02.12, 17:17
        kiedys się wydarzy, ale romans, jakaś luźna relacja, niestała
    • freya_v Re: pomoc w interpretacji 12.02.12, 19:17
      Wisielec czeka i obserwuje.. mysle ze rycerz bedzie probowal rozwinac znajomosc tylko ze jakby czeka na dobry moment albo jakis sygnal od Ciebie.
      • o-misia Re: pomoc w interpretacji 14.02.12, 09:25
        Wisielec ,czekasz na kogos kto pojawi sie w twoim zyciu , rycerz to osoba ktora bedzie sie starala o twoje wzgledy i nawiazesz glebsza znajomosc a mag nie wiem czemu zawsze zle mi sie kojarzy sporo zawirowan w niesie i tak szybko jak sie pojawi zniknie chyba na moje oko nic z tego dobrego nie wyjdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka