Dodaj do ulubionych

mogę prosic o wrozbę

01.05.12, 23:51
Jak potoczy sie mi z pewnym Panem i czy cos by moglo z tego wyniknać jaak tak to co i kiedy
Obserwuj wątek
    • o-misia Re: mogę prosic o wrozbę 01.05.12, 23:53
      bardzo mi zalezy bardzo prosze boje sobie stawiac kart ostatnimi czasy
    • anna151sx Re: mogę prosic o wrozbę 02.05.12, 20:38
      Moge powrózyc, ale nie wiem jak tam z Twoimi postami wink
      • o-misia Re: mogę prosic o wrozbę 03.05.12, 09:54
        jest wszystko ok smile
        • anna151sx Re: mogę prosic o wrozbę 03.05.12, 11:31
          Na znajomość o-misi z pewnym mężczyzną
          Z przełożenia: 8 denarów, 4 kielichy, 5 denarów
          1. Co Was połączyło – 6 kijów
          2. Twoje miejsce w relacji – Mag
          3. Jego miejsce w relacji – 9 mieczy
          4. Czego życzę sobie – Królowa kielichów
          5. Czego on życzy sobie – Paż mieczy
          6. Twoje obawy – 2 monet
          7. Jego obawy – 10 kielichów (Królowa kijów)
          8. Rada dla Ciebie – Rydwan, (8 mieczy)

Jakoś czarno to widzę wink Już z przełożenia karty mówią, że znajomość jest trudna i pełna obaw z obu stron. Te 4 kielichy są zastanawiające. Na mojej karcie (tarot 78 drzwi) na fotelu niedbale siedzi dość obleśny mężczyzna, na kolanach trzyma chipsy, obok (na podłodze) stoi pusta miseczka i butelka, a on ogląda TV. Dla mnie to facet, któremu do zycia wystarczy właśnie to, co na rysunku, na dodatek ktoś powinien po nim posprzątać. 5 denarów jest kartą biedy.
          1. W pracy się poznaliście? Czymś Ciebie olśnił? Albo Ty świętowałaś jakiś sukces? A może to powrót?
          2. Kombinujesz, zastanawiasz się, rozważasz wszystko. Radzisz sobie, ale ciągle jesteś czujna, poszukujesz.
          3. A chciałabyś być jak ta Królowa kielichów. Oddać się miłości i być kochana.
          4. On natomiast boi się wejść w związek, albo z wygodnictwa (w końcu jakiś trud bycia w związku trzeba podjąc wink, albo boi się zranienia.
          5. Na razie życzy sobie dużo o Tobie wiedzieć, rozmawiać. Musi sam wszystko sprawdzic i przekonac się. Nie bardzo Tobie wierzy.
          6. Ty obawiasz się, że się nie dogadacie i kazde pojdzie w swoja strone – zanim naprawde się wszystko zacznie, ale oboje tęsknice za miłością. Luźny związek też nie bardzo Ci odpowiada, a z jego strony nie widać dążenia do zaciesnienia relacji.
          7. Patrząc na moja kartę sądzę, że on boi się, że zechcesz zacxiągnąc go do ołtarza. Bo na karcie jest młoda para wychodzaca z koscioła. Są szczesliwi, a oczekujący goscie sypia na nich kwiaty, no i tego on się zapewne obawia wink Dociuagnęlam jeszcze Królowa kijów. Boi się tez Twojej pozycji, wymagań, rządów 
          8. Rada. Rydwan. Dociągnęłam 8 mieczy. No nie wiem… Baw się dobrze, ale Bądź ostrożna.
          A co sadzą inni?
          • ma_ewa01 Re: mogę prosic o wrozbę 03.05.12, 22:18
            anna151sx napisała:

> Na znajomość o-misi z pewnym mężczyzną
            > Z przełożenia: 8 denarów, 4 kielichy, 5 denarów
            Wygląda na znajomość z pracy, jakby ktoś był od kogoś zależny i nie do końca przekonany co do jasności układu
            > 1. Co Was połączyło – 6 kijów
            Wspólny projekt, pomysł, coś co zakończyło się sukcesem, zyskało uznanie
            > 2. Twoje miejsce w relacji – Mag
            Kombinujesz, żeby ugrać jak najwięcej...
            > 3. Jego miejsce w relacji – 9 mieczy
            On jest zdołowany, szuka pocieszenia? Albo starszy i chce jeszcze udowodnić, że wiele może
            > 4. Czego życzę sobie – Królowa kielichów
            Miłości, spokojnego szczęśliwego życia, rodziny
            > 5. Czego on życzy sobie – Paż mieczy
            Chyba ogranicza się do formalnych układów
            > 6. Twoje obawy – 2 monet
            Nie wiesz , co z tego wyniknie, czy on gra na dwa fronty
            > 7. Jego obawy – 10 kielichów (Królowa kijów)
            Boi się, że chcesz poważnego związku, konkretów i że będziesz to egzekwować
            > 8. Rada dla Ciebie – Rydwan, (8 mieczy)
            Idż za głosem ciała, ale nie angażuj uczuć. Pewnych rzeczy nie zmienisz, nie ma sensu walczyć. Nic na siłę, bądź sobą i nie zapominaj o swoich potrzebach
            Msmile

>
            > Jakoś czarno to widzę wink Już z przełożenia karty mówią, że znajomość jest trudn
            > a i pełna obaw z obu stron. Te 4 kielichy są zastanawiające. Na mojej karcie (t
            > arot 78 drzwi) na fotelu niedbale siedzi dość obleśny mężczyzna, na kolanach tr
            > zyma chipsy, obok (na podłodze) stoi pusta miseczka i butelka, a on ogląda TV.
            > Dla mnie to facet, któremu do zycia wystarczy właśnie to, co na rysunku, na dod
            > atek ktoś powinien po nim posprzątać. 5 denarów jest kartą biedy.
            > 1. W pracy się poznaliście? Czymś Ciebie olśnił? Albo Ty świętowałaś jakiś sukc
            > es? A może to powrót?
            > 2. Kombinujesz, zastanawiasz się, rozważasz wszystko. Radzisz sobie, ale ciągle
            > jesteś czujna, poszukujesz.
            > 3. A chciałabyś być jak ta Królowa kielichów. Oddać się miłości i być kochana.
            > 4. On natomiast boi się wejść w związek, albo z wygodnictwa (w końcu jakiś trud
            > bycia w związku trzeba podjąc wink, albo boi się zranienia.
            > 5. Na razie życzy sobie dużo o Tobie wiedzieć, rozmawiać. Musi sam wszystko spr
            > awdzic i przekonac się. Nie bardzo Tobie wierzy.
            > 6. Ty obawiasz się, że się nie dogadacie i kazde pojdzie w swoja strone –
            > zanim naprawde się wszystko zacznie, ale oboje tęsknice za miłością. Luźny zwi
            > ązek też nie bardzo Ci odpowiada, a z jego strony nie widać dążenia do zaciesni
            > enia relacji.
            > 7. Patrząc na moja kartę sądzę, że on boi się, że zechcesz zacxiągnąc go do ołt
            > arza. Bo na karcie jest młoda para wychodzaca z koscioła. Są szczesliwi, a ocze
            > kujący goscie sypia na nich kwiaty, no i tego on się zapewne obawia wink Dociuagn
            > ęlam jeszcze Królowa kijów. Boi się tez Twojej pozycji, wymagań, rządów 
            > ;
            > 8. Rada. Rydwan. Dociągnęłam 8 mieczy. No nie wiem… Baw się dobrze, ale B
            > ądź ostrożna.
            > A co sadzą inni?
      • ma_ewa01 Re: mogę prosic o wrozbę 03.05.12, 11:01
        Posty są, można wróżyćsmile
        Msmile
        • o-misia Re: mogę prosic o wrozbę 03.05.12, 23:07
          Dziekuje Wam ślicznie

A wiec jest tak ,poznalismy sie w pracy to jest ten sam pan o ktorego pytalam wczesniej i wpadl mi w oko teraz po poznaniu sie bardziej troszke bardziej tylko smile
          Chcialam zobaczyc czy cos sie zmienilo i mam jakies szanse i probowac ,duzo pasuje
          tzn
          Jakoś czarno to widzę Już z przełożenia karty mówią, że znajomość jest trudn
          > a i pełna obaw z obu stron. Te 4 kielichy są zastanawiające. Na mojej karcie (t
          > arot 78 drzwi) na fotelu niedbale siedzi dość obleśny mężczyzna, na kolanach tr
          > zyma chipsy, obok (na podłodze) stoi pusta miseczka i butelka, a on ogląda TV.
          > Dla mnie to facet, któremu do zycia wystarczy właśnie to, co na rysunku, na dod
          > atek ktoś powinien po nim posprzątać. 5 denarów jest kartą biedy.
          > 1. W pracy się poznaliście? Czymś Ciebie olśnił? Albo Ty świętowałaś jakiś sukc
          > es? A może to powrót?
          Dokladnie poznalismy sie w pracy smile Bardzo mi sie spodobal jakos od razu mi wpadl w oko smile
          > 2. Kombinujesz, zastanawiasz się, rozważasz wszystko. Radzisz sobie, ale ciągle
          > jesteś czujna, poszukujesz.
          Obserwuje smile I rozwazam co dalej robic czy warto ryzykowac dla kogos takiego jak on
          Ja mam zycie z rzeszloscia on tez jak i on tak i ja niepozamykane sprawy z partnerami i dzieci smile
          > 3. A chciałabyś być jak ta Królowa kielichów. Oddać się miłości i być kochana.
          Dokladnie tylko wlasnie zalezy mi na powaznym wiazku a nie przelotnym romansie czy zwiazku nieformalnym za duzo mmam do stracenia
          > 4. On natomiast boi się wejść w związek, albo z wygodnictwa (w końcu jakiś trud
          > bycia w związku trzeba podjąc , albo boi się zranienia.
          Jego sytuacja tez nie najlepsza niby jest z partnerka niby nie ,niby z powodu dziecka
          > 5. Na razie życzy sobie dużo o Tobie wiedzieć, rozmawiać. Musi sam wszystko spr
          > awdzic i przekonac się. Nie bardzo Tobie wierzy.
          Nie wiem jaki jest stosunek jego do mnie , dlatego chcialabym to wiedziec wiem a raczej czuje to ze cos mogloby zaiskrzec takie rzeczy sie czuje po rozmowie spojrzeniu na razie sie to wszystko tylko wykluwa a raczej peka dopiero skorupka big_grin
          > 6. Ty obawiasz się, że się nie dogadacie i kazde pojdzie w swoja strone –
          > zanim naprawde się wszystko zacznie, ale oboje tęsknice za miłością. Luźny zwi
          > ązek też nie bardzo Ci odpowiada, a z jego strony nie widać dążenia do zaciesni
          > enia relacji.
          Z tego co zaobserwowalam podobne mamy charaktery i typy ze nikt pierwszy kroku chyba nie zrobi ciezko on dumny ja tez ale to moje spostrzezenia tylko
          > 7. Patrząc na moja kartę sądzę, że on boi się, że zechcesz zacxiągnąc go do ołt
          > arza. Bo na karcie jest młoda para wychodzaca z koscioła. Są szczesliwi, a ocze
          > kujący goscie sypia na nich kwiaty, no i tego on się zapewne obawia Dociuagn
          > ęlam jeszcze Królowa kijów. Boi się tez Twojej pozycji, wymagań, rządów 
          > ; Moze wie ze jestem dosyc odpowiedzialna osoba i nie wglowie mi zabawy
          > 8. Rada. Rydwan. Dociągnęłam 8 mieczy. No nie wiem… Baw się dobrze, ale B
          > ądź ostrożna. Nie wiem co o tym myslec

> A co sadzą inni?

Dziekuje za interpretacje i wrozbe smile Oczywiscie wysylam zaplatę smile

Ciekawi mnie tylko czy cos z tego wyjdzie Czy warto
          • o-misia Re: mogę prosic o wrozbę 31.07.12, 18:31
            Witam serdecznie minelo troche czasu czy moglabym prosic o wrozbe z tym panem bardzp mi zalezy i czujeze cos miedzy nami sie wykluwA smile zaczyna mi na nim zalezec ale nie wiem czy warto bardzo prosze od tego zalezy moja dalsza prYszlosc co on do mnie czuje czy cos z tego bedzie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka