gosia44114 23.08.12, 23:52 Witam gorąco i mam prośbę.Może ktoś w paru słowach pomoże zinterpretować układ dot.przyszłosci mojego związku z pewnym Panem.. Wyszło : 7 buław , karta Świat , 4 denarów Baaardzo proszę Małgosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Interpretacja dot.przyszłości związku 24.08.12, 12:41 Spróbuj sama zinterpretować, a później my się dołożymy Odpowiedz Link
e-shy Re: Interpretacja dot.przyszłości związku 25.08.12, 15:40 Spójrz na karty, co chcą Ci przekazać, jaką historię opowiedzieć, na co chcą zwrócić Twoją uwagę. Rozumiem, że jest to standardowy rozkład "3 kart", więc żadna z kart nie odpowiada na żadne konkretne pytanie. Możesz zatem do problemu podejść bardziej plastycznie Przyjrzyj się układowi: generalnie b. dobra Karta Świat, ale otoczona kartami wskazującymi na pewne wyzwania. 7 buław, czy wasz związek to tylko układ dwóch osób, a może któreś z Was musi walczyć o coś, kogoś? 4 monet, zastanawiałaś się, co może Wam dać ten związek? Karta Świat może trochę zmienić swoje znaczenie i o ile b.często zapowiada szczęśliwe, spełnione relacje i jest zwiastunem nowej i ważnej znajomości ( przeważnie obietnicą jakieś dłuższej czy krótszej relacji) to czasami, w pewnych układach ostrzega, że osoba, o której myślimy może szybko odejść "pójść w świat". Tutaj pozycja tej karty jest centralna, a karty wokół wymagające. Ta znajomość będzie dla Ciebie o tyle ważna (Świat), że będzie wiązać się z konkretną pracą. Po okresie walki i docierania się (7buław)powinien przyjść czas na uświadomienie sobie to, co tak naprawdę znaczycie dla siebie. Problemem może być 4 denarów...Może pojawić się zbyt duża chęć posiadania, zawłaszczenia. Pozdrawiam Agni Odpowiedz Link
algaria e- shy 25.08.12, 15:46 Wyszłaś przed szereg, w regulaminie jest jasno i wyraźnie że najpierw podaje się własną interpretację a później my się dołączamy, w ten sposób się uczymy - koleżanka jej nie podała Proszę przestrzegajmy regulaminu bo zrobi się bałagan Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Interpretacja dot.przyszłości związku 31.08.12, 21:32 Wielkie,wielkie dzięki za interpretację e-shy ... , tak jak napisałaś , była walka,docieranie się /7 buław/ przez prawie dwa lata , a teraz jest pewnośc,że chcemy iśc przez życie razem. Przed nami jeszcze jeden , najtrudniejszy chyba etap - rozwód zarówno u mnie,jak i u przyjaciela , lekko nie będzie i nie wiem z jakim skutkiem , zanosi sie na walkę głównie w sprawach majątkowych . Może stąd ta 4 denarów w układzie. Odpowiedz Link