krolowa.mieczy 31.08.12, 16:39 W środę byliśmy w zamku w pobliżu mojego miasta. Jest to miejsce gdzie m.in. młode pary robią sobie zdjęcia ślubne plenerowe. I tam była właśnie jedna para wysiadająca dopiero z samochodu. Zagadka: o co zapytał mój A. ową parę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anuszzka Re: zagadka! 31.08.12, 17:38 sedno-krol bulaw o to nie pytał-kaplanka o to pytał krolowa monet, rycerz bulaw, sprawiedliwosc wynik- umiarkowanie zapytał jakie były przesłanki ich slubu? i o czas tez mogl zahaczyc. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka! 31.08.12, 18:08 anuszzka napisała: > sedno-krol bulaw > o to nie pytał-kaplanka > o to pytał krolowa monet, rycerz bulaw, sprawiedliwosc > wynik- umiarkowanie > > zapytał jakie były przesłanki ich slubu? o to nie. i o czas tez mogl zahaczyc. zgadłaś. zapytał się czy są już po ślubie czy przed. Ale jego właściwe pytanie dotyczyło czegoś innego. A w ogóle cały król kijów Ci wyszedł! Odpowiedz Link
asia.33 Re: zagadka! 31.08.12, 19:42 jesli to nie koniec zagadki to zapytał ile czasu ze soba byli w narzeczenstwie i jesli jest q monet to albo o strój albo o to ze to kobieta jednak doprowadza do slubu czyli jej konsekwencja lyb własciwa kobieta q monet czesto pokazuje kobiete odpowiednia dla faceta - na zasadzie to ta odpowiednia kandydatka, jeszcze patrzac na jarty q monet, ryc kiji , spr - to tak jakby powiedział ze facet to głowa a kobieta szyja - to wszytsko mi sie kojarzy z decyzja kobiety krol kiji ;ubi przewodzic i decydowac Odpowiedz Link
krolowa.mieczy odpowiedź 31.08.12, 20:29 Zapytał najpierw o to czy są już po ślubie czy przed i o wesele. Rozmawialiśmy jeszcze w Niemczech, że chętnie pobawilibyśmy się na weselu przy disco polo, wódce i konkursach, ale niestety wszyscy znajomi są już dawno PO lub nie mają zamiaru się żenić. więc skorzystał z szansy widząc młodą parę i zapytał czy nie przygarneliby nas dwoje a my zapłacilibyśmy za siebie. Niestety pierwsza odpowiedź wykluczała "zaproszenie", bo byli już po ślubie a w środę robili sobie tylko zdjęcia plenerowe. Dlatego napisałam, ze prawdziwy król kijów - działa a nie zastanawia się czy wypada. Lubię króla kijów A taką piękną sukienkę sobie kupiłam "na wszelką okoliczność" w Niemczech! i do Sylwestra musi poczekać Odpowiedz Link
asia.33 Re: odpowiedź 31.08.12, 20:56 haha ale zawsze mozna zrobic jak na filmie "niesforna Zuzia" kupcie kwiaty i jakis prezent i idzcie pod Kosciół na wesele jako goscie Panna mloda pomysli to jego goscie a Pan młody odwrotnie a co sie ubawicie to Wasze i suknia sie nie zanudzi do Sylwestra Odpowiedz Link