31.08.12, 16:39
W środę byliśmy w zamku w pobliżu mojego miasta. Jest to miejsce gdzie m.in. młode pary robią sobie zdjęcia ślubne plenerowe. I tam była właśnie jedna para wysiadająca dopiero z samochodu.
Zagadka: o co zapytał mój A. ową parę?
smile
Obserwuj wątek
    • anuszzka Re: zagadka! 31.08.12, 17:38
      sedno-krol bulaw
      o to nie pytał-kaplanka
      o to pytał krolowa monet, rycerz bulaw, sprawiedliwosc
      wynik- umiarkowanie

zapytał jakie były przesłanki ich slubu? i o czas tez mogl zahaczyc.smile
      • krolowa.mieczy Re: zagadka! 31.08.12, 18:08
        anuszzka napisała:

> sedno-krol bulaw
        > o to nie pytał-kaplanka
        > o to pytał krolowa monet, rycerz bulaw, sprawiedliwosc
        > wynik- umiarkowanie
        >
        > zapytał jakie były przesłanki ich slubu?

o to nie.

i o czas tez mogl zahaczyc.smile
        zgadłaś. zapytał się czy są już po ślubie czy przed.
        Ale jego właściwe pytanie dotyczyło czegoś innego.

A w ogóle cały król kijów Ci wyszedł! smile
        • anuszzka Re: zagadka! 31.08.12, 18:12
          No, tak pomyślałam, ze twoj to ten krol bulawwink
      • asia.33 Re: zagadka! 31.08.12, 19:42
        jesli to nie koniec zagadki
        to zapytał ile czasu ze soba byli w narzeczenstwie
        i jesli jest q monet to albo o strój albo o to ze to kobieta jednak doprowadza do slubu czyli jej konsekwencja lyb własciwa kobieta
        q monet czesto pokazuje kobiete odpowiednia dla faceta - na zasadzie to ta odpowiednia kandydatka, jeszcze patrzac na jarty q monet, ryc kiji , spr - to tak jakby powiedział ze facet to głowa a kobieta szyja - to wszytsko mi sie kojarzy z decyzja kobiety
        krol kiji ;ubi przewodzic i decydowac
        • krolowa.mieczy odpowiedź 31.08.12, 20:29
          Zapytał najpierw o to czy są już po ślubie czy przed i o wesele.
          Rozmawialiśmy jeszcze w Niemczech, że chętnie pobawilibyśmy się na weselu przy disco polo, wódce i konkursach, ale niestety wszyscy znajomi są już dawno PO lub nie mają zamiaru się żenić. więc skorzystał z szansy widząc młodą parę i zapytał czy nie przygarneliby nas dwoje a my zapłacilibyśmy za siebie. Niestety pierwsza odpowiedź wykluczała "zaproszenie", bo byli już po ślubie a w środę robili sobie tylko zdjęcia plenerowe.
          Dlatego napisałam, ze prawdziwy król kijów - działa a nie zastanawia się czy wypada. Lubię króla kijów smile

A taką piękną sukienkę sobie kupiłam "na wszelką okoliczność" w Niemczech! tongue_out i do Sylwestra musi poczekać sad
          • asia.33 Re: odpowiedź 31.08.12, 20:56
            haha ale zawsze mozna zrobic jak na filmie "niesforna Zuzia" big_grin
            kupcie kwiaty i jakis prezent i idzcie pod Kosciół na wesele jako goscie wink
            Panna mloda pomysli to jego goscie a Pan młody odwrotnie wink
            a co sie ubawicie to Wasze big_grin i suknia sie nie zanudzi do Sylwestra
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka