lukrusia 08.01.13, 20:56 Proszę o wróżbę czy zostanę przyjęta do pracy na ofertę dzisiaj ogłoszoną na stanowisko referenta ? Lukrusia Ps: W ramach podziękowania postawię karty na forum , wyslę coś słodkiego na pocztę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna151sx Re: Prośba o ofertę pracy 09.01.13, 15:05 Jakie Lukrusia ma szanse na objęcie stanowiska referenta? Z przełożenia: Król kielichów, Rycerz kijów, Diabeł sedno - 3 kije takie ma szanse - 7 kijów (Wieża) takich nie ma szans - Gwiazda, Mag co pomaga - 7 denarów co przeszkadza - Król mieczy rada/wynik - 6 denarów, 8 kielichów Miałam wątpliwości, czy Ci to posłać, żeby nie osłabić Twojej motywacji. Wydaje mi sie, że karty zostały już rozdane, a stoi za tym ktoś na stanowisku. Pomóc może Twoja determinacja, upór, by awansować. Karty radza jednak stanąc do tego konkursu - 6 denarów to karta brama, jako o 8 kielichów. Odpowiedz Link
anna151sx Re: Prośba o ofertę pracy 09.01.13, 15:36 Lukrusiu, ja bym wolała karty dotyczące mojego życia osobistego, bo te słodkości jakoś tak w biodra idą Odpowiedz Link
lukrusia Re: Prośba o ofertę pracy 09.01.13, 18:25 Ania ja dzisiaj złożyłam dokumenty i atmosfera była wyczuwalna , że już jest ktoś na to stanowisko z kręgu stażystów przyjętych w tym miejscu . Eh szkoda ale jak to się mówi nie dla wszystkich kiełbasa Zaraz wrzucę dla ciebie rozkład > Odpowiedz Link