14.01.13, 08:04
Czy ktos mi pomoże?
Czy jest jakas maleńka szansa,ze w tym roku znajdę pracę? Czy ktoś może postawić mi tarota? Błagam o pomoc Kasia 22.10.1975
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Pomocy!!! 14.01.13, 09:51
      Są posty na gazecie, można wróżyć
      Msmile
      • sachmet_sachmet Re: Pomocy!!! 14.01.13, 10:05
        Ale czy chodzi o to konkretne forum? Posty na forach gazetowych owszem są,tu dziś dopiero zajrzałamsmile
        • ma_ewa01 Re: Pomocy!!! 14.01.13, 11:52
          Tak, chodzi tu o fora gazetowe ogólnie pojęte. Warto zajrzeć do regulaminu, jak się próbuje dołączyć do jakiejś społeczności, bo a nóż widelec w formie zapłaty za wróżbę zapragniemy Cię zjeść na żywca smile i co wtedy???
          Msmile
          • algaria Re: Pomocy!!! 14.01.13, 12:48
            Tak będzie z dostaniem pracy w ciągu 3 miesięcy

Sedno 3 mieczy
            Tak nie będzie as mieczy
            tak będzie 7 mieczy
            wynik Słońce Eremita, 4 monet

Widać że jesteś załamana i zdesperowana a to jest złym doradcą. W ciągu najbliższych 3 miesięcy dostaniesz pracę - podstępem, sprytem i trochę nieuczciwie (może być pseudo konkurs z góry ustalonym wynikiem na Ciebie). Podejrzewam że pomoże Ci ktoś z Twojej przeszłości. Nie do końca ta praca spełni Twoje oczekiwania, nie do końca będziesz się w niej czuła dobrze, ale praca będzie.
            Jako zapłatę po proszę o przepis na coś fajnego do jedzenia (sałatka, ciasto) na maila gazetowego lub tu
            • sachmet_sachmet Re: Pomocy!!! 14.01.13, 16:07
              Podziękował,jako zapłatę posyłam przepis na fantastyczne ciasteczka orzechowe na @
          • sachmet_sachmet Re: Pomocy!!! 14.01.13, 16:20
            Eeeeeeee,nie dacie rady mnie zjeść;P Przepraszam,nie doczytałam,następnym razem będzie lepiejbig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka