magdalena.1230 26.02.13, 20:58 Dziewczyny wy też robicie w tym roku 2013 mapę marzeń?, Madzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 21:01 Przykładowa mapa marzeń dla zainteresowanych . Odpowiedz Link
algaria Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 22:28 Mapę marzeń powinno się rozbić w czasie nowiu w znaku barana - a taki nów w 2013 wypada dopiero w kwietniu Przepraszam ale Twoja przykładowa mapa jest nie precyzyjna i w sumie nie wiadomo o co w niej chodzi bo brak jest wyjaśnionych poszczególnych miejsc na mapie. Mapa marzeń jest na bazie kwadratu feng - shui - w prawym górnym rogu czyli rogu związku miłość partnerstwa powinny być tylko parzysta liczba osób czy symboli a nie rodzina z dzieckiem a w lewym gdzie jest to róg pieniędzy bogactwa i finansów masz parę zakochanych... Robię co roku ale jeszcze pierwsza mi się nie zrealizowała, choć część z niej na pewno Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 23:19 To nie jest moja mapa marzeń , wkleiłam obrazek z mapą dla przykładu z internetu . Moją mapę robię tak jak czuję rysuję , wklejam , dopisuję ale nie trzymam się siatki , o której piszesz .Sama ustawiam sobie plan na mapie . Coś w tym jest bo parę spraw się zrealizowało a inne nadal czekają na swój bieg . Odpowiedz Link
lukrusia Re: Mapa marzeń 2013 27.02.13, 19:17 Mapa marzeń fajny sposób na zrealizowanie marzeń .O m.marzeń dowiedziałam sie z ezo tv jak mówiły wróżki , że warto spróbować. Spróbowałam parę moich marzeń się zrealizowało . Nie zawsze tak jest jak sobie wymalujemy na kartce,ale pobieżnie wychodzi. Na swojej mapie mam parę ale chłopak jest z prezentem (ładne pudełeczko trzyma ) i co ? , na wesele do kuzynki z takim szłam co miał podobny prezent .Całe wesele się śmiałam z tego detalu bo chłopak był ale żeby jeszcze podobne pudełeczko było to już perfekt he ] Odpowiedz Link