Dodaj do ulubionych

Mapa marzeń 2013

26.02.13, 20:58
Dziewczyny wy też robicie w tym roku 2013 mapę marzeń?,

Madzia smilesmile
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 21:01
      Przykładowa mapa marzeń dla zainteresowanych .

https://studioamarante.pl/wp-content/uploads/kolaz2_big.jpg
      • algaria Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 22:28
        Mapę marzeń powinno się rozbić w czasie nowiu w znaku barana - a taki nów w 2013 wypada dopiero w kwietniu
        Przepraszam ale Twoja przykładowa mapa jest nie precyzyjna i w sumie nie wiadomo o co w niej chodzi bo brak jest wyjaśnionych poszczególnych miejsc na mapie. Mapa marzeń jest na bazie kwadratu feng - shui - w prawym górnym rogu czyli rogu związku miłość partnerstwa powinny być tylko parzysta liczba osób czy symboli a nie rodzina z dzieckiem a w lewym gdzie jest to róg pieniędzy bogactwa i finansów masz parę zakochanych...

Robię co roku ale jeszcze pierwsza mi się nie zrealizowała, choć część z niej na pewno big_grin
    • 1alaska Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 22:26
      ja zrobiłam
      ale jest chyba zbyt ambitna wink
      • magdalena.1230 Re: Mapa marzeń 2013 26.02.13, 23:19
        To nie jest moja mapa marzeń , wkleiłam obrazek z mapą dla przykładu z internetu .
        Moją mapę robię tak jak czuję rysuję , wklejam , dopisuję ale nie trzymam się siatki , o której piszesz .Sama ustawiam sobie plan na mapie . Coś w tym jest bo parę spraw się zrealizowało a inne nadal czekają na swój bieg .smile
        • lukrusia Re: Mapa marzeń 2013 27.02.13, 19:17
          Mapa marzeń fajny sposób na zrealizowanie marzeń .O m.marzeń dowiedziałam sie z ezo tv jak mówiły wróżki , że warto spróbować. Spróbowałam parę moich marzeń się zrealizowało .
          Nie zawsze tak jest jak sobie wymalujemy na kartce,ale pobieżnie wychodzi.
          Na swojej mapie mam parę ale chłopak jest z prezentem (ładne pudełeczko trzyma ) i co ? , na wesele do kuzynki z takim szłam co miał podobny prezent .Całe wesele się śmiałam z tego detalu bo chłopak był ale żeby jeszcze podobne pudełeczko było to już perfekt he ]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka