freya_v 20.03.13, 15:26 Mam wrażenie że trochę przycichło na forum więc pomyślałam o zagadce a więc jaki kierunek studiów pokazała mi ostatnio karta 6pucharów? Żeby zachęcić osobie która odgadnie postawie karty (osobom mającym minimum 25postów na gazecie wg regulaminu) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anneblanche Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 16:10 Witam, wydaje mi się, że pedagogika, może przedszkolna albo coś z pracą socjalną, ale mogę się mylić, bo dopiero od niedawna badam znaczenie kart Odpowiedz Link
anuszzka Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 17:09 Kierunek artystyczny typu akademia sztuk pieknych lub pedagogika Odpowiedz Link
anna151sx Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 19:53 właśnie: pedagogika opiekuńczo - wychowawcza, Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:09 Hm.. Może mała podpowiedz 6puchar to wspomnienia i to znaczenie jest kluczem do rozwiązania zagadki wasze odpowiedzi są zbyt oczywiste też mi się tak kojarzy ale rozwiązanie bliższe jest wspomnieniom niż opieką i dziećmi.. Odpowiedz Link
delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:12 Ja bym obstawiała coś z historią Takie moje 2 grosze Odpowiedz Link
leda-is-one Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:17 Mnie się ta karta kojarzy z psychologią kojarzy-u psychologa grzebie się w przeszłości....hmmm a może po prostu historia... Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:44 Wydział historyczny - historia sztuki, bibliotekoznawstwo Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:07 Historia! To jest właśnie to teraz to łatwo poszło.. Pierwsza historię podała delicja więc to jej postawie karty a pozostałym ślicznie dziękuje za udział delicjo podaj swoje pytanie... Odpowiedz Link
delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:12 Kurcze, ale ja chyba jeszcze 25 postów nie mam Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:18 Szkoda delicjo w takim razie następna była anuszzka i to na jej pytanie czekam Odpowiedz Link
delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:23 Możliwość sprawdzenia się i satysfakcja z trafienia mi wystarczy Może do następnego razu te posty uzbieram Pozdrawiam Odpowiedz Link
anuszzka Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 22:46 freya_v napisała: > w takim razie następna była anuszzka i to na jej pytanie czekam: W takim razie zadam pytanie, które mnie nurtuje od dłuższego czasu Freyo, spojrz proszę jak rozwinie sie w mojej firmie kosmetyka? (w sensie czy klienci będą i zysk, bo zastanawiam się czy z niej zrezygnować a szkoda trochę). Odpowiedz Link
yool125 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:10 Dziekuje Fereyu za pomysł ostatnio bardzo lubie takie patrzenie na Karty przez pryzmat zagadki...jestem w tym beznadziejna))))))))))tak ciezko mi wyczytac jakies szczególy, no ale nauka na szczescie przyjemna wiec sie nie zrazam))) fantastyczny pomysl , tez o tyvh studiach pomysle Odpowiedz Link
freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:25 Yool ja też uwielbiam ćwiczenia z kartami najczęściej pytam jak karty pokażą mi i tu pytam o wszystko ostatnio np prosiłam by karty pokazały mi pisanie pamiętnika i wypadło krol puchar i paź monet suma kapłanka.. Król jak psychoterapia zwierzenia przemyślenia notowane przez pazia w tajemnicy przed innymi(kapłanka). Taka forma nauki podoba mi się najbardziej polecam Odpowiedz Link
romanea Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:59 Moja pierwsza myśl archeologia. Ale ja nie czytalam znaczenia tej karty tak dokładnie (a nei znam jej do końca bo dopiero sie uczę). to była tylko myśl taka, wiec nie wiem, czy sie nadaje do konkursu Odpowiedz Link
romanea Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:59 uuups. nei czytałam całosci. Juz jest rozwiązanie. Odpowiedz Link
yool125 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 22:19 Ja tez nie zwróciłam uwagi ale równiez myslałam o archeologii lub historii)) fajny konkurs,róbmy to częściej)) Odpowiedz Link