Dodaj do ulubionych

Zagadka/konkurs

20.03.13, 15:26
Mam wrażenie że trochę przycichło na forum więc pomyślałam o zagadcewink

a więc jaki kierunek studiów pokazała mi ostatnio karta 6pucharów?

Żeby zachęcić osobie która odgadnie postawie kartysmile (osobom mającym minimum 25postów na gazecie wg regulaminu)
Obserwuj wątek
    • anneblanche Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 16:10
      Witam, wydaje mi się, że pedagogika, może przedszkolna albo coś z pracą socjalną, ale mogę się mylić, bo dopiero od niedawna badam znaczenie kart smile
      • anuszzka Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 17:09
        Kierunek artystyczny typu akademia sztuk pieknych lub pedagogika
    • anna151sx Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 19:53
      właśnie: pedagogika opiekuńczo - wychowawcza,
    • freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:09
      Hm.. Może mała podpowiedz 6puchar to wspomnienia i to znaczenie jest kluczem do rozwiązania zagadkismile wasze odpowiedzi są zbyt oczywiste też mi się tak kojarzy ale rozwiązanie bliższe jest wspomnieniom niż opieką i dziećmi..
      • delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:12
        Ja bym obstawiała coś z historią wink Takie moje 2 grosze smile
      • anuszzka Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:15
        psychoterapia albo jakaś historia?
      • leda-is-one Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:17
        Mnie się ta karta kojarzy z psychologią kojarzy-u psychologa grzebie się w przeszłości....hmmm a może po prostu historia...
      • algaria Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:44
        Wydział historyczny - historia sztuki, bibliotekoznawstwo wink
    • anna151sx Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 20:22
      archeologia, może śródziemnomorska wink
      • freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:07
        Historia! To jest właśnie tosmile teraz to łatwo poszło.. Pierwsza historię podała delicja więc to jej postawie karty a pozostałym ślicznie dziękuje za udziałwink delicjo podaj swoje pytanie...
        • delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:12
          Kurcze, ale ja chyba jeszcze 25 postów nie mam wink
          • freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:18
            Szkoda delicjo w takim razie następna była anuszzka i to na jej pytanie czekamsmile
            • delicja52 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:23
              Możliwość sprawdzenia się i satysfakcja z trafienia mi wystarczy wink

Może do następnego razu te posty uzbieram big_grin

Pozdrawiam smile
            • anuszzka Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 22:46
              freya_v napisała:

> w takim razie następna była anuszzka i to na jej pytanie czekam:

W takim razie zadam pytanie, które mnie nurtuje od dłuższego czasusmile

Freyo, spojrz proszę jak rozwinie sie w mojej firmie kosmetyka? (w sensie czy klienci będą i zysk, bo zastanawiam się czy z niej zrezygnować a szkoda trochę).

• yool125 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:10
      Dziekuje Fereyu za pomysłsmile ostatnio bardzo lubie takie patrzenie na Karty przez pryzmat zagadki...jestem w tym beznadziejnasmile))))))))))tak ciezko mi wyczytac jakies szczególy, no ale nauka na szczescie przyjemna wiec sie nie zrazamsmile))) fantastyczny pomysl , tez o tyvh studiach pomyslesmile
      • freya_v Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:25
        Yool ja też uwielbiam ćwiczenia z kartamismile najczęściej pytam jak karty pokażą mi i tu pytam o wszystko ostatnio np prosiłam by karty pokazały mi pisanie pamiętnika i wypadło krol puchar i paź monet suma kapłanka..
        Król jak psychoterapiawink zwierzenia przemyślenia notowane przez pazia w tajemnicy przed innymi(kapłanka).
        Taka forma nauki podoba mi się najbardziej polecamsmile
    • romanea Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:59
      Moja pierwsza myśl archeologia. Ale ja nie czytalam znaczenia tej karty tak dokładnie (a nei znam jej do końca bo dopiero sie uczę). to była tylko myśl taka, wiec nie wiem, czy sie nadaje do konkursusmile
      • romanea Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 21:59
        uuups. nei czytałam całosci. Juz jest rozwiązanie.
        • yool125 Re: Zagadka/konkurs 20.03.13, 22:19
          Ja tez nie zwróciłam uwagi ale równiez myslałam o archeologii lub historiismile)) fajny konkurs,róbmy to częściejsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka