magdalena.1230 21.04.13, 22:18 Dziewczyny proszę o karciuszki na znajomość z Bartłomiejem czy z tej znajomości coś wyjdzie ? pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna151sx Re: Proszę o wróżbę 22.04.13, 07:45 S Kobiety – 3 kijów S Mężczyzny – 4 denarów K/M Co w głowie – Rycerz kielichów/Król mieczy Co w sercu 7 kielichów/Królowa mieczy Co pokazuje na zewnątrz As kielichów/Paź denarów Co wnosi – Eremita/Król kielichów Czego oczekuje Królowa denarów/5 kielichów Co pomiędzy Śmierć Przyszłość związku 5 kijów, 6 denarów, 2 denarów Mam uczucie, że relacja dzieje sie przede wszyskim w Twojej głowie i Twoim sercu oraz twojej wyobraźni. Czujesz, że to może być poczatek wielkiej miłości (As kielichów), o jakiej marzysz (7 kielichów). Jesteś niecierpliwa, wysyłasz sygnały - 3 kijów. Tymczasem Bartłomiej jest zdystansowany, zamknięty w sobie, odgrodzony murem od reszty świata. Na mojej karcie (Tarot 78 drzwi) na tej karcie jest kobieta ubrana w dziewczęcy strój, jest wyższa od tego muru, ale chyba nawet o tym nie wie. Są tam drzwi - zdecydowanie za małe dla niej. Dalej przy nim są karty chłodu, nie uczuć - Król i Królowa mieczy. Niby cos by zrobił w kierunku znajomości - Paź denarów, a nawet Król kielichów, ale chyba nie bardzo wie jak to zrobić, woli schować sie za intelektualną grą. Choć zapewne nie jest to gra, ale jego normalne zachowania. Dązysz do stabilizacji, spełnienia - na kązdym polu - Królowa denarów. Choć masz też swoje lęki - Eremita. On w gruncie rzeczy odczuwa niedostatek uczuć - 5 kielichów, ale czy chce je zaspokoić? Choć ten Król kielichów... Na pewno Wasze zycie przeobrazi się, zmieni, będzie inna jego jakość. Przyszłośc relacji taka sobie: trzeba zburzyć ten mur, którym Bartłomiej się otoczył. na mojej karcie mężczyzna z młotem przymierza sie do zburzenia muru z cegieł, który został postawiony w miejscu dawnych drzwi. 6 denarów jest miłą kartą, 2 denarów na relację? raczej trudna to relacja. Myślę, że bardzo dużo zależy od Ciebie. Bartłomiej pozuje na mężczyznę nieprzystępnego, któremu nie zależy na uczuciach, ale tak naprawdę chciałby je okazywać, jest dość nieporadny i zależy od kobiety. Bardzo podziałało na moją wyobraźnię stwierdzenie Algarii, iż Król pucharów to "cienki siurek", od tej pory tak na niego patrzę Jeśli zależy Ci nam nim - masz pole do popisu No i rzecz jasna, jakby miłe Koleżanki zerknęły również. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Proszę o wróżbę 22.04.13, 08:45 Dziękuję ślicznie za wróżbę ps: sprawdź proszę pocztę wysłałam podziękowanie. Fajnie zinterpretowałaś wróżbę , to jest znajomość odnowiona , ja jestem zainteresowana panem po kartach wszystko widać rycerz kielichów, 7 kielichów oj ja kochliwa z natury jestem . Pan jest teraz związku wnosi króla kielichów natomiast ja eremitę singielka. Pan zamknięty jednak 4monet to typ smerfa pracusia . W obecnej chwili łączą nas interesy ,śmierć znajomośc dobrze się zapowiadała , ale z mojej strony klapła , natomiast teraz jest powrót śmierć , ale już nieco mniej chęci widać po jego stronie . Przyszłość znajomości 5 kijów będzie sie jednaj działo ale nic z tego konkretnego nie widzę . Pozdrawiam Odpowiedz Link
anna151sx Re: Proszę o wróżbę 22.04.13, 09:26 Dzięki, piosenka bardzo energetyzująca, przyda się z rana - niczym kawa . Pozdrawiam. Ania Odpowiedz Link
weglowodany Re: Proszę o wróżbę 22.04.13, 10:48 KROL MIECZY III PUCHAROW VI PUCHAROW po dociagnieciu dwoch ( to moj sposob ,rozklad na 3 a wlasciwie 5 kart poniewaz jeszcze nie mam duzego doswiadczenia) VII MIECZY KSIEZYC.Pan mi sie pokazal jako pewny siebie i uparty w swoich celach. Moze i bylo jakies spotkanie ale to raczej zabawa (III PUCHAROW) jak dla mnie to przewaznie mi zabawy przy winie czy piwie pokazuje i jest to tez znak ze ktos trzeci jest( mowilas ze jest w zwiazku).VI PUCHAROW chyba dobrze okreslila ze jest to znajomosc odnowiona ale VII MIECZY wskazuje ze to nieporozumienie,macie inne oczekiwania a KSIEZYC na koncu moze wskazywac na iluzje,pozory,oklamywanie samych siebie. Odpowiedz Link