Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc w interpertacji na cd

21.05.13, 02:56
. On w znajomości ksiezyc on obarcza nie wina nie potrafi przyznacsie do bledu
Ja w znajomości 6 mieczy jasie odcielam chce odpoczac
co jest miedzy wami 7 monet na tym etapie cisza?
Co ta osoba pokazuje na zewnatrz krolowa kielichow (-) ze ja go nie interesuje
Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie 10 bulaw obarczanie mnie wina znowu uncertain
Co robic wieza (-) nie zalamywac sie ,cos pozmieniac jak tawieza obrocicdo gort nogami
. Czego nie robic 8 bulaw nie odzywac sie napewno pierwsza nie pokazywac sie jako zejestem slabsza

Czy jeszcze związek nawiązemy wisielec, 8 monet raczej nie

Czy stworzyłby związek ze mną 4 kielichow
wynik dla na skrolowa meczy (-),krol kielichow (-) paź bulaw ja to widze ze tak jesli bym juz nie uzywalaswojego cietego jezyka aonnie musial byctaki idealny jak krol pucharow

dociagnelam jeszcze3 karty odnosnie
czy warto sie starac by cos uratowac? 3 kielicow tak alebardziej na stopniu kolezenskim
i czy ma kogos chodzi kobiete inna ?paz bulaw ,krol kielichow (-) po tych kartach chybaktos sie do niego klei ale on jeszcze nie jest gotowy
oraz co on zrobi(chodzi czy siebedzie starac to uratowac ) ?arcykaplanka(-) ,7 mieczy ,wisielec (-)nie mam pojeciaco to znaczy
Obserwuj wątek
    • 966ania Re: prosze o pomoc w interpertacji na cd 21.05.13, 12:07

1. On w znajomości 6 bulaw - osoba, która rozdaje karty, do której trzeba się dostosować, podoba ci się, jesteś tą osobą oczarowana

2. Ja w znajomości3 bulaw (-) - ty jesteś osobą, która musi zabiegać o to, aby coś z tego było

3 co jest miedzy wami 3 kielichow – między wami w prognozie przyjemne chwile, ale jest też inna kobieta

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz 8 kielichow (-) – ukrywa prawdziwe uczucia do jasnowłosej innej kobiety, sprawia wrażenie, że jest obecny fizycznie,ale emocje i uczucia idą w inną stronę

5 Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie arcykaplan - czuje – niestety przy karcie Diabeł – okazje do dobrego seksu, jest sympatia, ale on tak jakby chciał od czegoś uciec,zapomnieć na chwilę może o tej kobiecie, a ty jesteś jego „okazją” , lekiem ...

6. Co robic diabel – wziąć pod uwagę, że pytanie odnośnie związku jest iluzją. Karta ta oprócz seksu nic dobrego nie oferuje dla związku. Dla ciebie jest ostrzeżeniem, żeby ocknąć się bo bardzo mocno uzależniłaś się lub grozi emocjonalne uzależninie od tego Pana; także jeśli chcesz seksu to ok, ale nie licz na prawdziwe uczucia.

7. Czego nie robic rycerz bulaw – nie reagować gwałtownie, nie zachowywać się gwałtownie w różnych sytuacjach, ani też nie okazywać zainteresowania temu mężczyźnie

1)Czy romasn nawiąze z panem 5 kielichow ,9 mieczy /(-) , krolowa kielichow – tak, ale koniec będzie fatalny

2.Czy związek nawiązemy as bulaw ,as mieczy ,mag – teoretycznie tak, bo praktycznie związkiem nie będzie tego można nazwać

3. Czy stworzyłby związek ze mną umiarkowanie ,swiat ,krol bulaw – dla mnie jest to niezrozumiałe pytanie biorąc pod uwagę2.

wynik dla nas rycerz mieczy ,giermek bulaw kolo fortuny (-) – jest to potwierdzenie pkt.1 Rycerz mieczy przekaże gwałtowną niepomyślną wiadomość – przetnie relację – tylko nie wiem które z was to zrobi.Rozstanie KF(-)
      ...a teraz ciąg dalszy o który zapytałaś:
      1.On w znajomości ksiezyc –ma swoją tajemnicę tu chodzi o inną kobietę
      2. Ja w znajomości 6 mieczy - się nie odcięłaś tylko odcinasz, jesteś na etapie przemiany, odejścia, które zostało wymuszone wbrew sercu tzn że nie chciałaś odejść ale zachowanie Pana, sytuacja przybrała taki stan,że to przemęczenie wymusiło odejście, choć wbrew temu co czujesz.To jest droga bez powrotu, acz skutek nie jest jeszcze znany...także tu mogę powiedzieć, że to ty przeciełaś relację wbrew sercu – apropos pkt 3 poprzedniego rozkładu

3. co jest miedzy wami 7 monet - poczucie braku takie coś w rodzaju stało się i co dalej, warto nie wart cokolwiek robić itp

4. Co ta osoba pokazuje na zewnatrz krolowa kielichow (-) – w rozmowie z bliskimi osobami, przedstawia cię jako kogoś, kto go zmęczył, kogoś kto za wszelką cenę chciał z nim być

5. Co ta osoba czuje naprawde do Ciebie 10 bulaw – przemęczenie . On jest zmęczony twą osobą.

6. Co robic wieza (-) – wyciągnąć wnioski. Zignorowałaś radę karty nr.15 dlatego też książkowo weszłaś w energetykę karty nr 16 i to w dodatku odwróconej. Oznacza to, że wasze relacje są zakończone na Amen, a to co powinnaś teraz zrobić to przeanalizować swoje zachowanie, swoją postawę od dnia zakończenia relacji do dnia rozpoczęcia i wyciągnąć wnioski, ocenić własną postawę, a nie tego Pana, zwrócić uwagę na ile pozwoliłaś dać się zmanipulować tej osobie, czego nie dostrzegałaś bo nie chciałaś dostrzec, ile dałaś siebie w tej relacji itp.

7. Czego nie robic 8 bulaw – absolutnie się z nim nie kontaktować

A. Czy jeszcze związek nawiązemy: wisielec, 8 monet - nie

B. Czy stworzyłby związek ze mną 4 kielichow –nie. 4 kiel mówi, że jestem zmęczony, znudzony, nie chcę tego co mi oferujesz itp

C. wynik dla nas krolowa meczy (-), krol kielichow (-) paź bulaw – tu jest inna osoba , także nie widzę was razem – dowiesz się o innej kobiecie

!!!!! dociagnelam jeszcze3 karty odnosnie !!!! po co dociągnęłaś te karty to nie mam pojęcia, przecież sytuacja jest jasna (?)

1.czy warto sie starac by cos uratowac? 3 kielicow - tu jest inna kobieta, także co konkretnie chcesz ratować, bo „coś” to różnie można zinterpretować!

i czy ma kogos chodzi kobiete inna ? paz bulaw ,krol kielichow (-) –ma zdecydowanie i to ten Pan zabiega o względy, choć Pani jest w relacji czy stałej czy nie, tego karty nie pokazały; ale dopowiedziały dlaczego wtedy na początku znajomości pokazał się jako Kapłan przy Diable...
      oraz co on zrobi (chodzi czy sie bedzie starac to uratowac ) ?arcykaplanka(-) ,7 mieczy ,wisielec (-) - nie, nie będzie się starać, powiem nawet, że jest mu to obojętne i na rękę, choć ta 7 mieczy może mówić, że to on będzie próbować obarczyć ciebie o rozstanie , że to ty zdecydowałaś, wię czego teraz chcesz, ale to taka gra pozorów. Nie daj się wmanewrować. Nie warto.

Przykro mi, ale ja tak to widzę, może ktoś inny zobaczy zaprezentowany układ kart bardziej optymistycznie, także podejdź do mojej interpretacji z dystansem.
      Pozdrawiam!
      • o-misia Re: prosze o pomoc w interpertacji na cd 21.05.13, 20:19
        Witam dziekuje za interpretacje smile to moze ja zweryfikuje ja bym juz do niego nie wrocila ,nie ma takiej sznsy smile tylko chcialam wiedziec ,on nie czujesie zmeczony on poprostu wiedzial ze ze mna niewygra jamam swoje zasady i sie ich trzymie a on myslal ze to bedzie zwiazek bez zobowiazan tak mi sie wydaje znalazl sobie kolejna ofiare ,jest nieodpowiedzialna osoba i tyle obiecuje gory i nic z tego nie wynika dodam jeszcze ze to on dazyl do tej relacji nie ja. Poza tym ja zakonczylam to jednym cieciem bo mnie oswiecilo ,ja nie pozwole sobie na takie traktowanie wypominalam mu to co robi a on tym byl zmeczony bo twierdzil ze przesadzam uncertain a wiem ze nie przesadzalam,w kazdym badz razie niedazy do nawet przeprosin wiec wiem ze nie warto
        pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz za interpretacje smile
        • o-misia Re: prosze o pomoc w interpertacji na cd 21.05.13, 22:20
          A swoja drogą to jest niemozliwe jak karty potrafia pieknie opisac okres calego roku szkoda ze nie wyciagnelam wnioskow wczesniej , tylko po czasie ,bylam tak omamiona ze zalezalo mi tylko nabliskosci po stracie kogos a on to wykorzystal ach jak faceci potrafia pieknie udawac ,po tym rozkladzie go chybanienawidze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka