Dodaj do ulubionych

zagadka ;)

19.06.13, 22:47
dzisiaj sporo czasu spedziłąm z koleżanką z Niemiec - Niemką , ktora pracuje niedaleko nas
i jada u nas obiady
jak sie okazło Ona tez od dawana interesuje sie Tarotem
zrobiła rozkład dla Wanilkowej
ale zapytałam ją w ramach zagadki , co tak intensywnie pachnie w naszej sypialni
juz pomyslałam, ze nasz piesek cos przyniósł lub zrobił "niespdzianke"
ale to jest ładny zapach tylko intensywny
Heike wyjęła karty ijuz wiem co karty pokazały

kochankowie, 10 puch, 7kiji
kochankowie to wg mnie sypialnia ale pozostałe karty pokazuja dosłownie wrecz szczególnie 7kiji
fajnie pokazane , pozniej wyjsanie dlaczego
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: zagadka ;) 19.06.13, 23:37
      dodam jeszcze, ze mój mąz nie czuje wogóle i nie rozumiał o co mi chodzi
      a mi teraz nawet trawa w ogródku pachnie wink nie wspomne że śmieci 2x dziennie musza byc wynoszone a perfumy to wyczuwam na km
      • magdalena.1230 Re: zagadka ;) 20.06.13, 13:09
        kochankowie, 10 puch, 7kiji

Asiu mi się skojarzyło z skarpetkami , z jakąś szafą z ciuchami , które trzeba wietrzyć jak jest zamknięta .

smile
        • asia.33 Re: zagadka ;) 20.06.13, 13:13
          nie , nie
          tutaj moj maz jest wiekszym pedantem niz ja
          nie rozrzuca skarpetek, od tego jest łazienka jesli wogóle
          to przyjemny zapach dla innych, dla mnie teraz bardzo intensywny
          i czuje wszytsko teraz jak pies mysliwski
          na tej zasadzie jak czujecie u kolezanki bardzo intensywny perfum cos w ten deseń
          inni tego nie czują a ja tak. poprzednio w ciazy jak byłam w sklepie to czułam na odległosc zapach proszku prerzez opakownie tylko przechodzac obok

• coill Re: zagadka ;) 20.06.13, 17:20
      10 PUCH I 7 KIJÓW HMM.....
      mi to pasuje, jakby coś kwiło hehe fakt, że z takimi pomieszczeniami no i pucharami i kochankami i "słupkami" kojarzy się lawenda czy wanilia ale zapewne to jakiś inny patyczek hehehe jeśli nie roślinka(ale stawiam na roślinkę) to pozostaje kadzidło albo świeczka długa taka,ale to niebyłoby dla Ciebie zagadką, to musibyć jakieś subtelniejsze zjawisko.
      a może jakieś listki?

asiu a czemu nie masz już gg i wogóle? tak bardzo byłam ciekawa co u Ciebie, a Ty znikasz i nagle się pojawiasz...i znowu znikniesz bez słowa i czlowiek się potem martwi czy cos się stalosad
      • asia.33 Re: zagadka ;) 20.06.13, 17:35
        juz tłumacze moje gg hmmm nie mam juz
        nie korzstałam długo....w miedzy czasie wyrzuciałam stary laptop i kupiłam po świetach BN nowy
        i problem, hasło nie wchodzi
        próbowałam na różne sposoby nie mam dostepu
        po pół roku nieużywania gg ponoć ktos przejmuje numer tyle sie dowiedziałam
        • coill Re: zagadka ;) 21.06.13, 13:15
          asia.33 napisała:

> juz tłumacze moje gg hmmm nie mam juz
          > nie korzstałam długo....w miedzy czasie wyrzuciałam stary laptop i kupiłam po ś
          > wietach BN nowy
          > i problem, hasło nie wchodzi
          > próbowałam na różne sposoby nie mam dostepu
          > po pół roku nieużywania gg ponoć ktos przejmuje numer tyle sie dowiedziałam

to prawda. jak jakis czas sie nawet nie zalogujesz, to potem ktos przy zakladaniu gg dostanie Twoj nrbig_grin troche to wkurzajace ale niestety

• asia.33 BRAWO 20.06.13, 17:39
        tak dosonie 7 patyczków to 7kiji
        na parapecie mamy 7 róznych kwiatkow, kazdy inaczej pachnie, kilka storczyków takich gigantów
        ale i inne egoztyczne , nawet róze
        dodatkowo na tym parapecie stoi ok 10 róznych świec każda ma inny zapach od wanilli po żurwine big_grin takie szklane swieczki ( 10 puch) tak ustawione w szeregu, mimo, że nie sa uzywane jednoczesnie jakies zapachy wydzilają . Taka mieszanka daje przyjemny ale dla mnie teraz bardzo intensywny zapach, moj mąż tego wogóle nie czuje smile
        zagadki z Tba to istna przyjemność - pamietasz nasze maratony zagadkowe???
        • coill Re: BRAWO 21.06.13, 13:16
          pamietambig_grin juz nigdy sobie tak nie zgadywalam hehsad Czasem robie zagadki sama sobie, albo dla zagadki faceta czy kolege o cos dopytam. Ale to nie to samo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka