Dodaj do ulubionych

problem z pracą

11.11.13, 18:52
Witajcie. Teraz w pracy robi się nieciekawie i wydaje mi się, że chcą kogoś zwolnić.
Spytałam moich kart : Czy planują kogoś zwolnić z dziewczyn?
VII kijów(o), IX monet(o), Walet Monet, Rydwan (o)
Jeszcze szef waha się, bo zastanawia się kogo, wiąże się to z kryzysem w firmie. Myślę że planuje zwolnić osobę studiującą, która jest pracowita i inteligentna o jasnobrązowych lub ciemnobrązowych włosach.
Dodatkowo chciałabym dowiedzieć się czy to mnie zwolnią?
Walet Monet, As Monet, IX mieczy, Sprawiedliwość (o)
Dziwne , że ta sama karta- Walet Monet pojawiła się w obu rozkładach- ja też studiuję. Wygląda na to, że mogą mnie zwolnić, ale też , gdy mnie zwolnią mogę otrzymać lepszą pracę.
Jak wy to widzicie?
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: problem z pracą 12.11.13, 13:38
      Możesz być spokojna wycerz monet to osoba solidna w pracy -as monet , 9 mieczy to twój strach myślenie o tym , sprawiedliwość - zostaniesz sprawiedliwie oceniona gorzej by było gdyby tutaj była 6 mieczy lub wieża wtedy zwolnienie miała byś pewne a tak nie bój się o to .
      • krolowa_pucharow Re: problem z pracą 13.11.13, 13:15
        Dziękuję. Zawsze jak wypadają mi karty odwrócone to wydaje mi się , że jest niekorzystnie. Rzeczywiście często o tym myślę i zamartwiam się.
        • krolowa_pucharow Re: problem z pracą 15.11.13, 13:20
          Okazuje się tak jak myślałam, że zwolniono nie jedną, a 2 osoby z powodu dużego kryzysu w firmie. Dlatego jako wynik wyszedł ten Rydwan (o), bo teraz, czyli w szybkim czasie.
          Na razie nie zostałam zwolniona, ale teraz wszystko jest możliwe , okaże się w późniejszym czasie.
          • magdalena.1230 Re: problem z pracą 26.11.13, 23:47
            Witajcie. Teraz w pracy robi się nieciekawie i wydaje mi się, że chcą kogoś zwolnić.
            Spytałam moich kart : Czy planują kogoś zwolnić z dziewczyn?
            VII kijów(o), IX monet(o), Walet Monet, Rydwan (o)

Wg mnie jest selekcja teraz w waszej firmie , szefowie rozpatrują kogo mogą posłać do domu , sprawdzają wszystko od chorobowego do ile kto wziął urlopu . Ich wzrok jednak wpadł na pewną panią , młoda kobieta do 35lat , szczupła , zadbana , ciemne włosy mogą być lekko kręcone ta pani jest wytypowana do zwolnienia . Rycerz monet i 9monet te dwie osoby mogą siedzieć razem w wspólnym dziale lub pokoju następnie Rydwan tutaj już decyzja zapadła o zwolnieniu , jeszcze co do rycerza monet to myślę , że to mężczyzna , który ma kogoś na utrzymaniu .

Dodatkowo chciałabym dowiedzieć się czy to mnie zwolnią?
            Walet Monet, As Monet, IX mieczy, Sprawiedliwość (o)

Widzę , że bardzo sie stresujesz , 9 mieczy to jest jak koszmar , nie względem ciebie nie postrzegam zwolnienia .
            Jesteś dla nich solidnym pracownikiem ,produktywnym .

Daj znać jak się ułożyło i czy kogoś zwolnili ?

• krolowa_pucharow Re: problem z pracą 28.11.13, 13:35
              Dziękujęsmile
              Te dwie osoby, które zostały zwolnione rzeczywiście razem siedziały.
              Na razie więcej osób nie zwolnili, ale słyszy się tylko o ciężkiej sytuacji w firmie.
              Dam znać jak się dalej potoczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka