Dodaj do ulubionych

Pan -potraktowany brzydko

15.01.14, 21:46
Takie były jego chęci - 9 Kijów
Wahał się nad wejściem w znajomość , chociaż chciał i proponował wyjazd itd.

To Ja zrobiłam Kapłan Uniosłam się dumą ,oraz surowością wobec niego . Spotkanie okazało się niewypałem dla niego .Po dosłownym przeanalizowaniu faktów smile facet dostał porządnego kopniaka z pieprzem .
Zdarza mi się coraz częściej być surową potem trudniej z przeprosinami ..

Tak to zaważyło na znajomości 10 mieczy
Zupełnie spaliłam za sobą mosty , jak by to ująć krótko : spojrzeniem potrafię załatwić faceta.

Przed czym mnie ostrzega ta znajomość 4 Miecze

Kim jest Król Mieczy
Mężczyzna zimny emocjonalnie , brak uczuć w nim jest obecnie. Nie kieruje się uczuciami jest jednak wyrachowany , może wiele zrobić postawić kropkę lub otworzyć drzwi - decydująca osoba i władcza .

To może być jeśli się postaram AS Monet Znajomość na lepszym fundamencie bo narazie jest lekka taka : Ni to Per a znajomy .
tego on nie zrobi Paż Mieczy Nie dokuczy mi się , będzie szczerze grał ze mną .

To jego nadzieje Księżyc - Jak ja nie lubię tej karty !!! zawsze płaczę i wszystkie emocje z siebie wylewam na czyjś rękaw lub swojej poduszki .
Chyba to samo będzie czuł , dalej przejdzie powtórkę z rozrywki.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Pan -potraktowany brzydko 16.01.14, 12:09
      > Takie były jego chęci - 9 Kijów
      > To Ja zrobiłam Kapłan
      > Tak to zaważyło na znajomości 10 mieczy

Dla mnie wygląda to tak, że spotkałaś faceta który myśli trochę za dużo. Nie wybiega przed szereg, mało spontaniczny, trochę drętwy. Jemu ciężko zaproponować coś więcej, nalegać. Tak znaczy tak, nie znaczy nie, koniec i kropka. Słowa traktuje bardzo poważnie. Nie z nim "babskie gierki", za poważny. Czekał na rozwój na twój ruch a ty potraktowałaś go z góry. Za bardzo. Jeszcze poważniejsza niż oo. Oficjalna, nieustępliwa. Zbyt zasadnicza. Z monopolem na prawdę big_grin Pewnie nie zobaczył w tobie żadnej iskierki, emocji, przystopował. Po co się pchać gdzie mnie mogą nie chcieć?
      Nie dałaś mu żadnej szansy (w jego mniemaniu) by mógł zadziałać. Rozmowa była zimna, schematyczna, a że liczył na coś innego to kubeł zimnej wody zalał wszelkie iskierki. Ciekawa jestem co ty tam gadałaś tongue_out Stawiam, że masakra, po kolei w punktach tongue_out
      Nie mogłaś się przynajmniej słodki uśmiechnąć? big_grin Chyba, że dokładnie wiedziałaś co robisz bo nie z tobą "wyjazdowe numery" smile

>
      > Przed czym mnie ostrzega ta znajomość 4 Miecze

przed niczym bo nic nie będzie w obecnej sytuacji/ chyba, że przed łóżkiem big_grin, też zimnym big_grin
      >
      > Kim jest Król Mieczy
      > Mężczyzna zimny emocjonalnie , brak uczuć w nim jest obecnie. Nie kieruje się u
      > czuciami jest jednak wyrachowany , może wiele zrobić postawić kropkę lub otworz
      > yć drzwi - decydująca osoba i władcza .
      i tak i nie, znasz go lepiej. On może nie poddawać się porywom serca, co nie znaczy, że nie ma uczuć. Szkoda, że nie dociągnęłaś karty dodatkowej. Dla mnie brak mu spontana, kompletny sztywniak. Nie rzuci się na znajomość. Może mieć za sobą przeszłość która go nauczyła wiele. Jeśli chcesz kontynuacji wyciągnij do niego rękę smile On cię nie zaczepi. Nadzieje przybite do ziemi 10 Mieczami. Brak jakichkolwiek podstaw by działać. Zapal mu światełko w tunelu to zacznie tam zaglądać. As Mon. po 10 Miecz - czego chcieć więcej?????? Daj mu działkę niech stawia altankę big_grin
      > To może być jeśli się postaram AS Monet
      > tego on nie zrobi Paż Mieczy
      > To jego nadzieje Księżyc
      • magdalena.1230 Re: Pan -potraktowany brzydko 16.01.14, 17:21
        misboaa napisała:

> > Takie były jego chęci - 9 Kijów
        > > To Ja zrobiłam Kapłan
        > > Tak to zaważyło na znajomości 10 mieczy
        >
        > Dla mnie wygląda to tak, że spotkałaś faceta który myśli trochę za dużo. Nie
        > wybiega przed szereg, mało spontaniczny, trochę drętwy. Jemu ciężko zaproponow
        > ać coś więcej, nalegać. Tak znaczy tak, nie znaczy nie, koniec i kropka. Słowa
        > traktuje bardzo poważnie. Nie z nim "babskie gierki", za poważny.
        Misbooaa jesteś boska ! naprawdę jak byś go opisała a nawet go nie znasz smile

>Czekał na rozwój na twój ruch a ty potraktowałaś go z góry. Za bardzo. Jeszcze poważniejsza
        > niż oo. Oficjalna, nieustępliwa. Zbyt zasadnicza. Z monopolem na prawdę big_grin
        Akurat jak byś widziała sytuację smile tak jak nigdy byłam surowa istna zołza ze mnie .

Pewn
        > ie nie zobaczył w tobie żadnej iskierki, emocji, przystopował. Po co się pchać
        > gdzie mnie mogą nie chcieć?
        > Nie dałaś mu żadnej szansy (w jego mniemaniu) by mógł zadziałać. Rozmowa była
        > zimna, schematyczna, a że liczył na coś innego to kubeł zimnej wody zalał wszel
        > kie iskierki. Ciekawa jestem co ty tam gadałaś tongue_out Stawiam, że masakra, po kolei
        > w punktach tongue_out
        > Nie mogłaś się przynajmniej słodki uśmiechnąć? big_grin Chyba, że dokładnie wiedziała
        > ś co robisz bo nie z tobą "wyjazdowe numery" smile

No w tym rzecz , brak uśmiechu ,''gorsza od teściowej w przysłowiu '' byłam na spotkaniu aż się dziwię , że nie uciekł . Ale ...czekał a ja sobie poszłam zwiedzać w swoją stronę a ten jak głupek został przy stoliku potem się naburmuszył i tyle z tego było . Nawet nie piszę jaka surowa byłam brak dobrego bajeru zupełnie mnie spalił

> >
        > > Przed czym mnie ostrzega ta znajomość 4 Miecze

> przed niczym bo nic nie będzie w obecnej sytuacji/ chyba, że przed łóżkiem :
        > D, też zimnym big_grin

Raczej do tego nie dojdzie smile
        > >
        > > Kim jest Król Mieczy
        > > Mężczyzna zimny emocjonalnie , brak uczuć w nim jest obecnie. Nie kieruje
        > się u
        > > czuciami jest jednak wyrachowany , może wiele zrobić postawić kropkę lub
        > otworz
        > > yć drzwi - decydująca osoba i władcza .
        > i tak i nie, znasz go lepiej. On może nie poddawać się porywom serca, co nie
        > znaczy, że nie ma uczuć. Szkoda, że nie dociągnęłaś karty dodatkowej. Dla mnie
        > brak mu spontana, kompletny sztywniak. Nie rzuci się na znajomość. Może mieć z
        > a sobą przeszłość która go nauczyła wiele. Jeśli chcesz kontynuacji wyciągnij d
        > o niego rękę smile On cię nie zaczepi. Nadzieje przybite do ziemi 10 Mieczami. Bra
        > k jakichkolwiek podstaw by działać. Zapal mu światełko w tunelu to zacznie tam
        > zaglądać. As Mon. po 10 Miecz - czego chcieć więcej?????? Daj mu działkę niech
        > stawia altankę big_grin

Dociągenłam Króla Monet- z Królem Mieczy to dobra partia bo smilesmile chociaż zimny jak ryba to można na nim polegać Król monet - jednak jest stabilny .

> > To może być jeśli się postaram AS Monet
        > > tego on nie zrobi Paż Mieczy
        > > To jego nadzieje Księżyc
        • misboaa Re: Pan -potraktowany brzydko 19.01.14, 09:29
          > > > Przed czym mnie ostrzega ta znajomość 4 Miecze[/b]
          > > przed niczym bo nic nie będzie w obecnej sytuacji/ chyba, że przed łóżkiem big_grin, też zimnym big_grin
          > Raczej do tego nie dojdzie smile

pewnie że nie dojdzie, przecież Papież nie figluje big_grin (łóżko wpisałam dla żartu)

> > > Kim jest Król Mieczy
          >
          > Dociągnęłam Króla Monet- z Królem Mieczy to dobra partia bo smilesmile chociaż zimny
          > jak ryba to można na nim polegać Król monet - jednak jest stabilny .

Kurcze, zaczynam mieć sympatię do niego smile bo to jest ciekawy facet chociaż mało przebojowy i nie megasexy. Dojrzały. O takim marzą panie które wcześniej trafiły na fircyka lub innego wykolejeńca.
          Na szał uniesień się nie nadaje, fakt, ale pogadać, zaplanować coś, poradzić się. Serce nie sługa, ale warto mieć przynajmniej takiego kolegę smile
          Nie kończ jeszcze tej znajomości (4Mieczy), zadzwoń, poznaj go lepiej. To może być kolega na lata smile
          On nie jest w separacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka