01.05.14, 14:17
Witam! Rozklad test uczuc! Ukryte sa tu karty, a wy odgadnijcie jakie?

1.Moj cel w milosci - Moim celem jest odkrycie, dzieki bliskiemu zwiazkowi milosnemu wewnetrznej prawdy o sobie.
2.Co mam do zaoferowania - Wnoszé do zwiazku spontanicznosc i radosc zycia
3.Czego mi brak-Brak mi poczucia wiézów rodzinnych i przyznaleznosci do kogos lub czegos.
4.Czego nie chcé u partnera - U partnera nie lubie falszu.
5.Czego zycze sobie u partnera - Pragné, by partner byl kreatywny i mial ochote na przygody.
6.Sedno sprawy - Muszé zaakceptowac to kim jestem i nie rezygnowac z wlasnych poitrzeb tyko po to, by poczuc sie kochanym
7. Co moge zrobic, by w zwiazku dobrze sie dzialo - Aby moj zwiazek rozkwital, potrzeba mi wiekszej samoswiadomosci, co pozwoli mi poznac wlasne intencje i motywacjé moich dzialan.
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: zagadka! 02.05.14, 00:10

> 1.Moj cel w milosci - Moim celem jest odkrycie, dzieki bliskiemu zwiazkowi milo
      > snemu wewnetrznej prawdy o sobie.
      Świat

> 2.Co mam do zaoferowania - Wnoszé do zwiazku spontanicznosc i radosc zycia
      2 Mon.
      > 3.Czego mi brak-Brak mi poczucia wiézów rodzinnych i przyznaleznosci do kogos l
      > ub czegos.
      5 Puch
      > 4.Czego nie chcé u partnera - U partnera nie lubie falszu.
      7 Mieczy / Diabeł
      > 5.Czego zycze sobie u partnera - Pragné, by partner byl kreatywny i mial ochote
      > na przygody.
      Mag/ Głupiec
      > 6.Sedno sprawy - Muszé zaakceptowac to kim jestem i nie rezygnowac z wlasnych p
      > oitrzeb tyko po to, by poczuc sie kochanym
      > 7. Co moge zrobic, by w zwiazku dobrze sie dzialo - Aby moj zwiazek rozkwital,
      > potrzeba mi wiekszej samoswiadomosci, co pozwoli mi poznac wlasne intencje i mo
      > tywacjé moich dzialan.
      Papieżyca
    • ucztababette Re: zagadka! 02.05.14, 10:15
      Hania, widze lubisz zagadki!

Nie lubie spontanicznego ciagniecia kart, bo nie robie wtedy przekladki pewnie, ale tu mi przyszlo na mysl, zeby tylko wyciagac karty na kazde Twoje pytanie. Wiec:
      1. Moj cel w milosci: 8 bulawek - tu chyba same dobre wiescismile
      2.Co mam do zaoferowania: Krolowa kielichow - no, no...czego chciec wiecejsmile Tylko nie placz, kiedy nagle odjedzie bo Ci sie nazbiera do tego pucharu! Tu zartujacy ton,a le uwazam, ze jao kobieta wiele pokazesz emocjonalnosci, ale chyba w dobrym tego slowa znaczeniusmile Byle nie nadmierna egzaltacja w tej materii.
      3.Czego Ci brak: Swiat - jestes obywatelem swiata, niby wszedzie,a jednak nigdzie. Niby ze wszystkimi, a jednak solo wokolsmile
      4.czego nie chce u partnera: KOchankowie - ardzo sie zdziwilam, ale skojarzyl mi sie waz, kusiciel, a pozniej wiemy jak sie skonczylo. Byc moze ta karta jest tu barzdo trafiona!! Zastanawiajace!
      5. czego zycze sobie u partnera: 5 bulawek - no zeby chlopina byl za Toba I wlacyzl, chocby kijoskami oswoja ksiezniczke. Co mi tu sie beda inne chlopy plątac po garderobie!
      6. Sedno sprawy: Rycerz kielichow - z rycerz do krola jet tylko jeden szczebelek na drabinie. Przeloz to na postac rodzaju zenskiego, z rycerzówny przejdz do karty nr 2, czyli Krolowej Kielichow. Pasuje. Musisz wskoczyc na jakis stopien I bedzie to, czego chcesz.
      7. Co moge zrobic, by w zwiazku dobrze sie dzialo: CESARZ - czyzbyscie mieli w planach zapowiedzi z ambony? Zatem powodzeniasmile
      Pozdrowka
      mam nadziej,z e znowu wygram. Przypomina mi sie wyscig z matmy, kto szybciej skonczy skomplikowane dzialaniesmile
      • hanna1985 Re: zagadka! 08.05.14, 14:59
        ha! Ucztabette dzieki za rozklad smile zagadka polega na czyms innym, ale rozklad super! Na podstawie zdan trzeba okreslic karte! Wracajác do rozkladu prawie wsyztsko sie zgadza, kochankowie to jego brak podejmowania decyzji, zastanawianie sie, dylematy, boi sie cokolwiek zmienic! Ja jestem inna! Moim celem jest radosc w zwiazku, flirt, namietnosc smile zarty, weekendy majá byc jak urlopy! Jestem Krolowa pucharow o tak! Czego mi brak Swiat hmm... chyba tego, ze nie jestesmy podobni do siebie w mysleniu i postrzeganiu swiata! Czego sobie zycze u partnera to tego, aby nie byl klotliwy, aby umial spory rozstrzygac smile ale tez, aby zauwazal inne mozliwosci w zyciu! Z Cesarzem trafilas w samo serce, tego nam brakuje, mamy tylko cywilny slub! Dzieki za cwoczenie smile za rozklad;*
        • ucztababette Re: zagadka! 08.05.14, 21:20
          Hania slabo sie znam na kartach widac. Sherlock byl lepszy ode mnie, choc podbijam watek, ze mam intuicjesad jak trafilam choc jedna to trafilam sie ziarno slepej kurze.
          • hanna1985 Re: zagadka! 08.05.14, 23:59
            Nie no kochana, na szybko odpisywalam i zapomnialam poddumowac Ciebie , a prawie wdzystko sie zgadza! Zwlaszcza Swiat !
            • hanna1985 Re: zagadka! 09.05.14, 00:06
              Kochankowie tez trafnie opisalas, panicznie boje sie zdrady! Dodalam od siebie i zle to pofsumowalam i blefnie to wyszlo! To jest efekt pisania z tel, przepraszam i nie watp w siebie , bo tu cala prawda jest! smile
              • hanna1985 Re: zagadka! 09.05.14, 00:10
                Ja jestem taka nadmierna Krolowa ha! Rycze ze szczescia jak moj maz sie smieje i raduje ot taka przewrotnosc!
                • hanna1985 Re: zagadka! 09.05.14, 00:13
                  no intuicje masz w tym cesarzu ! Brawo!
    • ucztababette Re: zagadka! 09.05.14, 09:45
      No to chociaz kilka sie udalo. Ja bede powoli po rzucac tarota Haniu. Ale ciesze sie, ze wyszly w miare porzadne karty. Pozdrawiam.
      • hanna1985 Re: zagadka! 09.05.14, 13:40
        podrzucac czy rzucac? Tarota?
        • ucztababette Re: zagadka! 09.05.14, 14:07
          Porzucac, czyli odchodzic...nie nadaje sie do tego. Nie potrafie swoich zagadek rozpracowac, wiec co mam analizowac? Bac sie wiezy wisielcow krolowej bulaw I 3mieczy? Moze tarot wlasnie nie chce abym Ja sie tym zajmowala.
    • hanna1985 Re: zagadka! 19.05.14, 19:20
      Oto odpowiedz :
      1.Pustelnik
      2.Czworka bulaw
      3.Dziesiatka kielichow
      4.Siodemka mieczy
      5.Giermek bulaw
      6.Wisielec
      7.Mag

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka