1alaska 06.11.14, 18:11 Czy przeczytał już wiadomość? 4 kielichy sprawiedliwość Ciekawe, bo 4 kielichów często pokazuje osobę, która nie dostrzega 4 kielicha, a sprawiedliwość ma zasłonięte oczy więc może nie przeczytał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.motylek22 Re: czy przeczytał 06.11.14, 18:22 No Moim zdaniem też nie, bo 4 kielichów to nieumiejętność dostrzegania, moze zwyczajnie ta osoba jeszcze nie zauważyła twojej widaomosci, zwłaszcza , że na karcie sprawiedliwoci kobieta ma zasłonięte oczy. Tak Ja uważam ale czy słusznie moze ktos jeszcze cos doda Odpowiedz Link
1alaska Re: czy przeczytał 01.12.14, 12:31 Raczej przeczytał i ma w d. Przez ten okres czasu musiał znaleźć tę wiadomość. Kij mu w oko. Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: czy przeczytał 01.12.14, 20:56 Sprawiedliwość - pan podszedł do tego na surowo bez emocji - 4 kielichy - to zależy co w smsie było , ale w panu wywowało to jakość niekorzystnie - treść wiadomości . Przy tych dwóch kartach pan raczej nie będzie miał zachęty do odpisania . Odpowiedz Link
1alaska Re: czy przeczytał 01.12.14, 23:38 Kilka miłych banalnych słów. Raczej nie mogły go ani urazić, ani zniesmaczyć. No ale widocznie z jakiegoś powodu nie ma ochoty odpisać. Dziękuję za interpretację Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: czy przeczytał 04.12.14, 23:15 Gdyby była przy sprwiedlowści karta Umiarkowanie to by odpisał póżniej np za dwa dni albo wieczorem póżnym , ale on taki jakby 4 kielichy podchodzi z nastawieniem ;Chcę ale nie mogę '' A Sprawiedliwość to takie skostniałe układy , nie powiewa uczuciem a zachowuje się jak w urzędzie według reguł i zasad - jego . Spróbuj jeszcze raz ? Jak nie wiesz co wysłać to wyślij minkę uśmiechniętą - to zawsze działa nawet na pesymistów Odpowiedz Link
1alaska Re: czy przeczytał 05.12.14, 10:56 Najpierw myślałam, że po prostu nie wchodzi na facebooka (bo to nie był sms, tylko kontakt przez facebooka), bo faktycznie ruchu tam nie ma, raczej głuche milczenie i pustka,ale przecież jakieś powiadomienia idą chyba na pocztę - no, nie wiem. A jeżeli miałbybyć "urządnikiem", to faktycznie lepiej niech nie odpisuje Mniejsza o to. Odpowiedz Link
misboaa Re: czy przeczytał 05.12.14, 15:14 Mam dwie opcje z zależności od tego jakie łączą was relacje. Jeżeli między wami było miło, okazywał tobie zainteresowanie to powiedziała bym że on przeoczył wiadomość od ciebie. Była miedzy innymi i np.: wykasował ją nie zauważając. Druga opcja to on ma gdzieś twoje wyznania. Jeśli jest tak, że to ty o niego zabiegasz to nie ma co się łudzić. Jeśli jednak był miły to rozważ jeszcze raz czy nie było w tym innych podtekstów niż miłość. Odpowiedz Link