Dodaj do ulubionych

były facet

11.03.15, 18:18
Dziś go widziałam w przelocie , nie zauważył mnie. Byłam ciekawa czy mysli o mnie.
7 mieczy słońce 9 monet
Mysle ze mysli o mnie ciepło bo słońce smile nie wiem jak 7 podstępnych mieczy ma się do mojego pytania? Natomiast 9 monet to jest spełnienie materialne ale brak w nim uczuc. Moze mysli o mnie bo czuje sie samotny?
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: były facet 11.03.15, 23:13
      Hmm, 7 mieczy to jakiś podstęp, niemożność załatwienia wszystkiego... Słońce to dla mnie zawsze karta spełnienia, rodziny. 9 monet to karta dostatku, skupienia się na swoim wnętrzu... Tak jak by były facet wiedział,że nie da się mieć wszystkiego w życiu, tak jak by chciał by z Tobą być, ale nadal są nie do przeskoczenia te przeszkody, które doprowadziły do rozstania. Myśli o Tobie ciepło (Słońce) i skupia uwagę na Tobie (9 monet to jednak z kobietą mi się kojarzy, a ponieważ normalnie jest to skupienie się na sobie - mi tak ta karta pokazywała jako karta dnia, to w tym wypadku i przy pytaniu o faceta, to myślę,że on się skupia na Tobie).
    • sonka66 Re: były facet 12.03.15, 07:47
      Dziekuję Beatka intepretację. Rzeczywiscie przeszkoda jest nie do przeskoczeniasmile Ładnie rozgryzłas 7 mieczy smile
      • beata25_84 Re: były facet 12.03.15, 12:14
        Proszę Sonko. smile
        Dużo pomaga mi przy interpretacjach praca z kartą dnia. Zwłaszcza pomocne to jest przy tych mniej oczywistych kartach jak np.7 mieczy. Często mi ta karta pokazywała,że dało się zrobić tylko część, uzyskać tylko część, ale że wszystkiego mieć nie można przy tej karcie.
    • lisenne VII Mieczy 14.03.15, 11:44
      Hmmm, waham się, czy to pisać, bo nie wiem, co sobie o mnie pomyślicie tongue_out.
      Ale dobra tam, w końcu to Szkółka i na czymś trzeba się uczyć wink.

VII Mieczy pokazuje (oprócz oszustwa, kłamstwa) także szpiegowanie.
      To jakiś plan, do którego otwarcie by nam było wstyd się przyznać.

Wyszła mi ta karta jako pierwsza, gdy chciałam przeprowadzić potajemne dochodzenie w sprawie "kurewny" napraszającej się mojemu TŻ. Chciałam porozmawiać z TŻ o niej, ale ucinał rozmowę, a ja myślałam, że oszaleję z niepewności. Jeszcze jak zobaczyłam tę VII Mieczy w odpowiedzi na pytanie, czego się dowiem po przeprowadzeniu mojej "misji szpiegowskiej", to sobie wyobraźcie, jakie myśli miałam.

I tak jak Beatka pisze, VII Mieczy to także zapowiedź, że coś się częściowo nie uda (postać na karcie gubi miecze). Moje dochodzenie też w sumie nie wypaliło, a nawet głupio z jedną rzeczą wtopiłam tongue_out.

Tak mi przyszło na myśl sonka66, czy Ty czasem kochana celowo tam nie pojechałaś, żeby niby przypadkiem (VII Mieczy) spotkać tego Twojego exa, zrobiona na bóstwo (IX Monet)?
      • sonka66 Re: VII Mieczy 14.03.15, 16:07
        Nie Lisenne nie zrobilam tego celowe to raczej on wtargnąl na "moje terytorium' A jezeli chodzi o sledzenie,szpiegowanie to jego domena .Ja zerwałam kontakt i nie szukam go Na wszelkie próby kontaktu z jego strony odpowiadam grzecznie ale nie zachcejaco . Moze to dziwnie zabrzmi ale on jest dla mnie ważny ale tylko w moich marzeniach .I nie wiem czy chcialabym zeby sie one spełnily w realu.
        • lisenne Re: VII Mieczy 14.03.15, 17:24
          > Nie Lisenne nie zrobilam tego celowe to raczej on wtargnąl na "moje terytorium'
          > A jezeli chodzi o sledzenie,szpiegowanie to jego domena .Ja zerwałam kontakt
          > i nie szukam go Na wszelkie próby kontaktu z jego strony odpowiadam grzecznie a
          > le nie zachcejaco . Moze to dziwnie zabrzmi ale on jest dla mnie ważny ale tylk
          > o w moich marzeniach .I nie wiem czy chcialabym zeby sie one spełnily w realu.
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------
          W takim razie widzę, że sporo się zmieniło przez ostatnie dni (na korzyść).

Z wątku o życzeniach urodzinowych (czy je składać ex-owi, czy nie) zapamiętałam, że wtedy jeszcze Cię ciągnęło, żeby sprawdzać jego profil na FB itd. Silna kobieta zatem z Ciebie, że potrafiłaś tak szybko (po mieczowemu) sama sobie przetłumaczyć, że marzenia to jedno, a realia to drugie.

Ale masz rację, im szybciej dojdziesz do siebie i zrobisz miejsce dla kogoś porządnego w Twoim życiu, tym więcej lat z tą osobą będziesz miała jeszcze szansę spędzić. W IX Monet jawisz się jako atrakcyjna osoba, więc z pewnością Cię jakiś Rycerz (Król?) wypatrzy smile.
      • lisenne dopisek 14.03.15, 16:15
        "Tak mi przyszło na myśl sonka66, czy Ty czasem kochana celowo tam nie pojechałaś, żeby niby przypadkiem (VII Mieczy) spotkać tego Twojego exa, zrobiona na bóstwo (IX Monet)?"

Dodam sonka66, bo obawiam się, czy czasem Cię nie uraziłam powyższymi słowami, że patrzę na Twoją sytuację poprzez pryzmat moich emocji, a ja bardzo emocjonalna jestem smile i pewnie coś bym próbowała wykombinować, bo by mnie roznosiło z emocji na Twoim miejscu.

Pozdrawiam ciepło smile.
        • sonka66 Re: dopisek 14.03.15, 17:59
          Ciagneło mnie i nadal ciagnie smile tak łatwo sie nie zapomina .Dlatego zamiast jego pytac pytam kart. Lisenne piszesz o królu. Ja mam obecnie swojego króla tylko nie wiem czy chce wciąż byc jego poddana.
      • beata25_84 Re: VII Mieczy 14.03.15, 20:51
        Takie obserwacje z życia są najcenniejsze. Dziękuję,że się nimi z nami podzieliłaś. Nigdy nie odkryłam tego aspektu karty, warto dopisać na przyszłość do swojej wiedzy. smile
        7 Mieczy to w ogóle taka trudna dla mnie karta, czasem przecież też pokazuje oszustwo, nawet kradziesz, mi w takich codziennych sytuacjach jako karta dnia najczęściej właśnie,że nie wszystko dało się załatwić, zrobić, sukcesy połowiczne.

Sonko a masz jakieś ciekawe obserwację co do 4 Kielichów, bo to jest też dla mnie taka trudnonamacalna karta. Czuję różne rzeczy na poziomie intuicji, ale świadomie ubrać to w słowa nadal jest ciężko.
        • beata25_84 Re: VII Mieczy 14.03.15, 20:53
          beata25_84 napisała:

> Sonko a masz jakieś ciekawe obserwację co do 4 Kielichów, bo to jest też dla mn
          > ie taka trudnonamacalna karta. Czuję różne rzeczy na poziomie intuicji, ale świ
          > adomie ubrać to w słowa nadal jest ciężko.

======================================
          Pytanie miało być do Lisenne, ale się zakręciłam. wink Jeśli jednak inni mają jakieś ciekawe spostrzeżenia co do 4 Kielichów to też chętnie wysłucham.smile
    • beata25_84 9 Monet 14.03.15, 20:58
      Przyszło mi jeszcze do głowy,że to nie tylko kobieta atrakcyjna, ale również taka spełniona, pełna wewnętrznej równowagi, więc może poprostu były facet zauważył w Tobie przemiane,że nie ma już takiej histerii na zewnątrz, że jesteś zadowolona z życia, stabilna (wiem,że wewnętrznie pewnie nadal masz lepsze i gorsze chwile,ale na zewnątrz już tego chyba tak bardzo nie widać, a przynajmniej wtedy przed nim się opanowałaś).
    • coill Re: były facet 16.03.15, 12:14
      sonka66 napisała:

> Dziś go widziałam w przelocie , nie zauważył mnie. Byłam ciekawa czy mysli o mn
      > ie.
      > 7 mieczy słońce 9 monet
      Myśli myśli, ciepło jak sama napisałaś. Ale słońce to nie jest jakas wielka milosc i nie wiadomo jakie plany i tesknoty. Poprostu sympatia, większe emocje gdy siękogoś np spotka -ale na krótko. MYślę ze 9 monet tutaj oznacza, ze podobasz mu się fizycznie, jestes czymś/kimś na co fajnie się patrzy i podziwia i to patrzenie sprawia mu przyjemność.
      7 mieczy to takie kombinowanie, podstęp....jakby to możnabyło się może zbliżyć...moze chce wykombinować kolejne przypadkowe spotkaniewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka