Dodaj do ulubionych

urodzinki- prośba o wróżbę

31.03.15, 10:56
Witajcie dziewczyny

czy mogę skorzystać z tego, że dzisiaj są moje urodzinki i poprosić o wróżbę?
Moje pytanie brzmi: czy będę miała jeszcze dziecko? (o córeczkę się staraliśmy, ciąża uzyskana poprzez inseminację). Jeśli tak to czy będę musiała się znowu leczyć czy może "zaskoczę" naturalnie?
Czy to bardzo odległy czas?
Dziękuję jeśli ktoś zechce poświęcić swój cenny czas.

Kamila, 31.03.1987
Obserwuj wątek
    • hanna1985 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 12:45
      Pytanie zadalam kartom - Jak potocza sie starania o dzieciatko do dwoch lat?.

Krzyz celtycki.

1.Istota sprawy, glowny czynnik 7 PUCHAROW.
      2.Przeciwny czynnik, przeszkoda 5 PUCHAROW.
      3.Zrodlo, przyczyna problemu 4 DENAROW.
      4.Przeszlosc SLONCE.
      5.Cel lub zamiar, nastawienie 3 MIECZY.
      6.Przyszlosc 3 DENAROW.
      7.Ty jak sie pkazujesz w tej sprawie RYCERZ DENAROW.
      8.Jak Cie widza inni 3 BULAW.
      9.Wskazowki, nadzieje, Kochankowie.
      10.Wynik 9 PUCHAROW.

Prosze forumowiczow o interpretacje, bo juz musze biec do pracy, ale 3 denarow i 9 pucharow to piekne karty i spelnienie marzen, ale bedzie potrzebna osoba trzecia w tej trojce wink
      • hanna1985 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 12:47
        W przeslzosci widac Slonce, cyzli dziecko przyszlo na swiat smile Kochnkowie jako rada to nie obawiaj sie podjac ryzyka wink Bedzie dobrze!
        • hanna1985 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 12:47
          Chcialabym zapytac jeszcze Ciebie zoselin, jak wypadl poprzedni moj rozklad odnosnie siostry? Prosze napisz an poczte lub tutaj!
          • zoselin1987 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 13:12
            Hanno! Bardzo Ci dziękuję.
            Fajnie gdyby jednak Igusia miała rodzeństwo. Nie teraz, nie już, ale tak za 5 lat byłoby super. Lekarz powiedział mi, że to musiałby być cud, żebym zaszła naturalnie, ale tyle już słyszałam historii, że gdzieś w podświadomości liczę, że może jednak wcale to nie jest niemożliwe? Poza tym Iga to i tak jest taki mały cud...Cieszę się, że karty nie mówią kategorycznie nie.

Ale masz pamięć kochana!
            Siostra jednak zdecydowała się spróbować. Wszystko to cholernie długo trwa i sprawa o alimenty na nią odbędzie się 10 kwietnia. Także czekamy. Jej adwokatka mówi, że 2-3 sprawy i powinno być jakieś postanowienie.
            Jesteśmy dobrej myśli. Może akurat się uda.

Pomyślę nad miłym podziękowaniem smile Wyślę na dniach na pocztę smile smile
            • huit8 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 14:54
              Pan na karcie 9 pucharów- okrąglutki i siedzi zadowolony smile Dla mnie ciąża jak nic smile
              I wszystkiego najlepszego- Dziewczynki małej smile
              • zoselin1987 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 19:22
                huit,
                dziękuję za dołączenie. Bardzo dziękuję.
                Aż nie wierzę, wow, wow, wow.
                • carolina-8 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 21:11
                  Mi kiedyś wróżka powiedziała o 9 pucharów i tak mi utknęło w głowie - dynastia rodzinna.
                  Znalazłam też tą interpretację w sieci: podstawa, na której założona zostanie dynastia rodzinna. Taka miłość, którą podzielą się z tymi, którzy dopiero się mają narodzić.
                  Ja osobiście tej karty tak nie odczuwam w pozytywie jak np. Słońce, Gwiazdę- ale w praktyce dała mi ogromne szczęście, moją radość.
                  • hanna1985 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 31.03.15, 23:50
                    9 pucharow to spelnienie marzen wink a zoselin ma takowe! Sliczna corcia ;*
                    • zoselin1987 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 01.04.15, 13:52
                      Dziękuję hanno.
                      Śliczna, wymarzona. Aj jaka jestem szczęśliwa.
                      Fajnie, że rodzeństwo dla Igi nieprzekreślone.

Czy pioseneczka może być czy coś dla ciała (przepisik)?
                      • hanna1985 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 01.04.15, 14:15
                        Poprosze przepis na salatke jaka robisz na swieta? Gosci bede miec, hm...
                        • zoselin1987 Re: urodzinki- prośba o wróżbę 01.04.15, 15:20
                          Pooooszło smile Daj znać czy może być. jak nie to poszukam czegoś innego. Żaden problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka