06.09.15, 20:02
dziewczyny, pomóżcie proszę... na pytanie - co czuje do mnie pewien facet wyszły karty:
10 buław, król kielichów, Q denarów - i mam zagwozdkę powiem szczerze...czy interpretować tę królową jako jego kobietę (o ile jakąś ma), czy to ja sie na tej pozycji pokazałam ? on czuje się zmęczony jakąś relacją . ciąży jemu???
Podpowiedźcie proszę smile
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 20:12
      a ma partnerke?
      • gosia44114 Re: co czuje? 06.09.15, 20:17
        oficjanie nic o tym nie mówi, to kawaler , ale z doskoku - kto to wie?
        • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 20:20
          Stary kawaler, czy mlody facet? Pytam, bo to jest roznica - karty wskazuja na jakis problem emocjonalny.
          • gosia44114 Re: co czuje? 06.09.15, 20:23
            Stary kawaler, zdecydowanie...chociaz przyznam-młody duchem wink
            • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 20:31
              Juz nie bede pytac, czy "stary kawaler". to po 35, 40, czy 50 roku zyciawink Mozliwe, ze z Niego nie taki "kawaler" - chyba raczej mial w swoim zyciu jakis wazny zwiazek..po tych kartach, to bym powiedziala, ze uczucia sa i to sporo (10-ka i KK), a i ta Krolowa monet moglaby mowic o tym, ze widzialby Ciebie, jako zyciowa partnerke dla siebie, ALE 10 bulaw na 1. pozycji..jest cos nie tak, ale to sie dowiesz wtedy, kiedy bedziesz poznawac Jego i Jego reakcje na Ciebie...smile
              • gosia44114 Re: co czuje? 06.09.15, 20:36
                hmmm...no to teraz dałas mi do myslenia...czy mage skontaktowac sie z Toba poza forum? nie chcę tak oficjalnie smile
                • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 20:46
                  ale wiesz, ja nie jestem Wrozka, tylko tak na chlopski rozumsmile

Jak facet juz swoje lata ma, a kawaler, to albo ma jakis feler, albo taki cwany - jest jakas 3-cia opcja?wink Chociaz fakt, ze czasami ludzie sa na tyle np. wrazliwi, ze jakies niepowodzenie w milosci powoduje jakies obciazenie....np. takie 10 bulawsmile Pewnie za jakis czas ktos inny sie wypowie... Bulawy to ogien, a 10 to juz spore obciazenie....moze mowic o duzej ilosci emocji, ktore przygniataja...ale i o np. obowiazkach, zobowiazaniach, ktore nie pozwalaja "rozwinac skrzydel"... Mysle, ze z czasem sama poznasz co i jakwink
                  • gosia44114 Re: co czuje? 06.09.15, 21:16
                    Ccyba trafiłaś z tą wrażliwością, wiem że był w dłuższym związku,posypało sie i przeżył to na swój sposób.Poznać go trudno,bo to skryty facet a ja nie lubię z butami wchodzic w cudze życie i mam te dylematy juz prawie 2 lata,bo pracujemy razem. Na pytanie - jakie ma zamiary? padły karty- Cesarzowa,10 denarów i 6 mieczy...o ile dwie pierwsze karty bardzo ładne (tak myslę) o tyle ta 6 m. na końcu trochę zaburza mi ten układ.
                    • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 21:23
                      Dobrze go poznac lepiej w realu, a nie w kartach - jak nie zblizycie sie do siebie w jakis sposob i nie zaufacie, to relacji zadnej nie bedzie, a wiec i uczuc, o ktore moznaby karty zapytac.... Ja bym po 6 mieczy dociagnela 1 karte...Przydalaby sie szczera rozmowa miedzy Wami, ale to wiadomo na jakims neutralnym gruncie, wiec nie w miejscu pracy....
                      • gosia44114 Re: co czuje? 06.09.15, 21:30
                        ja to wszystko wiem, tylko zbyt to skomplikowane,dlatego nie chciałam rozpisywać sie na forum.Dzięki bardzo smile
                        • aprepope Re: co czuje? 06.09.15, 21:33
                          Bardzo proszesmile
    • 88ula Re: co czuje? 07.09.15, 01:43
      Gosia, nie bardzo rozumiem dlaczego Qwę denarów uważasz za jakaś kobietę z zewnątrz? W twoim pytaniu jest : "Co czuje do mnie Pan.." wiec ta królowa odnosi się do ciebie. Skąd u ciebie wniosek, ze jest to jakaś pani, skoro o żadną przeszkodę nie pytasz. Te trzy karty odnoszą się do ciebie i uczuć pana do ciebie.
      Ja zadałam pytanie: "Jakie uczucie do Gosi ma Pan..." - 5 kielichów+6 monet. Sadze, ze Pan chciałby nawiązać bliższa relacje, ale obawia się, ze może na tym stracić oraz, ze może nie jest w stanie ofiarować za wiele lub obawia się, ze nie dostanie tego na co liczy. Pozdrawiam. smile
      • gosia44114 Re: co czuje? 07.09.15, 22:41
        czyli chęci generalnie na coś więcej ma? też to widzę, czuję, iskrzy...nie wiem tylko na ile to gierki,a na ile szczere chęci...troche wodze go za nos i może niepewnie się czuje, ale nie jestem z tych co to podaja sie na tacy smile
    • 9marlena Re: co czuje? 12.09.15, 13:25
      Ogromne, szczere zainteresowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka