bladamery 14.10.15, 09:31 jako karty dnia. Tak w ramach ćwiczeń - jakie macie skojarzenia? Bo mi, jedyne co przychodzi do głowy, to mandat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata25_84 Re: Świat + Sąd 14.10.15, 15:52 Świat to możliwości, nowe horyzonty, sąd to zbieranie żniw z poprzednich działań, sytuacji, przebudzenie, niemożność dalszego ignorowania czegoś, potrzeba zmian. Będziesz dziś szukała nowych rozwiązań, nie da się udawać, że jest dobrze tak jak jest. Sytuacja wymaga pilnego rozstrzygnięcia. Jakieś okoliczności zewnętrzne zmuszą Cię do dostrzeżenia pewnych rzeczy, powzięcia pewnych postanowień. Takie są moje skojarzenia. nigdy nie wyciągałam po kilka kart dnia. Jestem ciekawa jakie będzie rozwiązanie. Rzeczy tak konkretnych jak mandat jeszcze nie potrafię odczytać, bardziej okoliczności, atmosferę sytuacji. Odpowiedz Link
88ula Re: Świat + Sąd 14.10.15, 20:44 Widziałabym w tym : zmienisz zdanie/światopogląd/spojrzenie na pewne sprawy i ocenisz je inaczej niż dotychczas. Odpowiedz Link
bladamery Re: Świat + Sąd 14.10.15, 21:14 Dzień sądu ostatecznego..... Rano dowiedziałam się, że dziadek znajomego zmarł, przed chwilą dostałam wiadomość, że ojciec koleżanki też.... Nie byłam jakoś szczególnie związana, ale żal jest. I zmiana światopoglądu też - przewartościowuje sobie człowiek życie po takich wieściach. Dzięki za Wasze spostrzeżenia. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: Świat + Sąd 14.10.15, 22:41 Współczuję, dwie takie wiadomości w jednym dniu to trochę za dużo, nawet jak się nie jest z kimś bardzo blisko. Nic dziwnego, że od razu zmienia się podejście do życia, do jego wartości i tego co w nim ważne. Czy kiedyś te dwie karty pokazały Ci już wiadomość o śmierci? Może u kogoś słyszałaś o takim przypadku?Karty mocne, wiadomości dnia mocne i zastanawiam się jak często w połączeniu śmierć pokazują... Odpowiedz Link
bladamery Re: Świat + Sąd 16.10.15, 09:47 Nie mam doświadczenia żadnego jeśli chodzi o połączenie tych dwóch kart, dlatego własnie założyłam ten wątek. Akurat śmierci nie chcę umieć przewidywać, więc nie będę się zastanawiać... Odpowiedz Link