carolina-8
25.10.15, 11:33
Postanowiłam, tak w poprzednich pracach zrobić rozkład, na co mogę liczyć w nowej pracy. Wszystkie poprzednie rozkłady potwierdziły się w praktyce, więc lepiej wiedzieć co mnie może czekać w nowej pracy, którą rozpocznę od grudnia. Karty dobrane to tło sytuacji-bo poprzednie rozkłady potwierdziły, że pierwsze wyciągnięte karty były kluczowe.
jak będzie kształtować się płaca? Cesarz- dobrałam 2 miecze oraz 2 buławy
Cesarz-dobra karta na finanse, na dodatkowe pieniądze będzie się trzeba porządnie napracować.
2 miecze- wydaje mi się, że przy przedłużeniu umowy nie podwyższą mi płacy podstawowej, chociaż teraz mi mówiono,że jest szansa po okresie próbnym.
2 buławy- kwestia podwyżki otwarta za jakiś czas- ale uzależniona od ciężkiej pracy.
jak ułożą się moje relacje ze współpracownikami? 7 mieczy - ciarki mnie przeszły, dobrałam karty i wyszło mi 10 denarów oraz Król denarów...
7 mieczy-w tej pracy chyba nie ma dobrej atmosfery, denary wskazują, że ludzie są nastawieni tylko na wynik i kasę. Może nie będą szczerzy wobec mnie..kopanie dołków pod kimś?
Nie wiem czy to nie dla mnie wskazówka w 7 mieczach aby być bardzo ostrożna w tym co mówią.
Szczerze mówiąc zdołowały mnie te karty.
czy praca dostarczy mi satysfakcji? Królowa Pucharów, dobrałam 5 pucharów.. oraz Kochankowie chyba tak, powinnam odetchnąć po pracach w których nie robiłam tego co chciałam. Czymś się rozczaruję, coś nie będzie wyglądało tak jak sobie wyobrażałam (może chodzi o relacje międzyludzkie), ale w mojej ocenie zmiana nastawienia dużo da.
jakie będą moje dalsze perspektywy zawodowe? Diabeł, dobrane 9 buław i 3 kielichy - Nie wiem o co chodzi z tym diabłem-czy będą kusić i łudzić, czy ograniczenia
czy ta praca pochłonie dużo czasu? 7 buław i Rycerz Mieczy -nie powinno być dramatu- więcej czasu zajmą mi dojazdy do pracy.
czy będę lubić tą pracę? Rycerz Pucharów- na szczęście tak-pomimo różnych negatywnych aspektów, powinnam dobrze się w niej czuć.