Dodaj do ulubionych

Pierwsze wróżby za płoty

18.12.15, 13:47
Witam. Kiedyś trzeba zacząć smile
Jestem swoim własnym pierwszym królikiem doświadczalnym.
Dzisiejsze karty dnia : ogólnie - Paź Mieczy
to robić, na tym się skupić - Eremita
tego nie robić, wystrzegać się - Głupiec
Pomysły na początek : o co chodzi ? czy dostanę jakąś wiadomość ? czy to może ja ? będę dużo mówić, dużo myśleć, działać, trochę bez ładu i składu ? Czy mam się gdzieś odizolować ? odciąć ? Niczego nie zaczynać i nie pozwalać sobie na beztroskę dziś ?

Ledwo połowa dnia a tu już :
- dostałam zaproszenie na rozmowę w sprawach zawodowych od niegdysiejszego znajomego rodziny.Kiedyś trochę z nim współpracowałam, ale kontakt miałam ostatnio jakieś 3 lata temu a tu taki niespodziewany telefon. Pan kurtuazyjnie na początek zapytał co słychać - a ja bęc i o sprawach osobistych sad
- ten pan to ex pani , z którą bardzo blisko współpracuję. Rozstali się kilka lat temu w niezbyt dobrej atmosferze. Powiedziałam jej otwarcie że wybieram się na taką rozmowę, na co wyraźnie się zdenerwowała i żachnęła.

Wniosek : karty mówią do mnie łopatologicznie smile Możesz być dziś nadto wylewna , gadatliwa, nie umieć powstrzymać języka i myśli (giermek mieczy) Lepiej bądź cicho ( eremita), nie bądź beztroska i nie pleć bez potrzeby ( głupiec)

Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Pierwsze wróżby za płoty 19.12.15, 02:40
      Super,że próbujesz. Ja też na sobie początkowo ćwiczyłam. smile
      Jutro napisze coś więcej na temat Twojego rozkładu, bo dziś już oczy mi się zamykają i uciekam spać.
    • beata25_84 Re: Pierwsze wróżby za płoty 19.12.15, 19:19
      Ten paź mieczy to może też pokazywać Twoje zmartwienie. Ermita mógł sugerować,żeby wejrzeć w głąb siebie i kierować się doświadczeniem i mądrością, a nie spontanicznością i beztroską Głupca.
      Karty pokazały,że jednak niepotrzebnie byłaś aż tak wylewna. Świetnie karty interpretujesz. smile
      • tabularasa22 Re: Pierwsze wróżby za płoty 20.12.15, 00:01
        Dziękuję za miłe słowa Beata. Urodziłam się 22 , więc ten Głupiec chyba zawsze będzie ze mną smile
        Jeszcze odnośnie dnia - na koniec były jeszcze ploteczki z jedną panią i długa poważna rozmowa z inną. Generalnie dużo gadania, więcej niż zazwyczaj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka