88ula 18.05.16, 11:10 Drogie Panie, podawajcie imiona osób, o które pytacie. Tarot nie znosi bezosobowości! Do tego jak formuować pytania?? Jak pytać o kogoś, kto jest nieokreślony tylko jest panem jakimśtam. Brak podstawowych danych może wpływać błędnie na wróżby. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata25_84 Re: Imiona!!!!! BŁAGAM!! 19.05.16, 21:57 Miło Cię widzieć Ula. Mam nadzieję, że częściej będziesz do nas zaglądać. Możesz mi wytłumaczyć, czemu tak istotne są te imiona? Mi np. wystarczy intencja, karty wiedzą o kim ktoś myśli. Nawet czasem miałam tak, że jak robiłam rozkłady, to mimo głównego problemu i tak na pierwszy plan wychodziło, to co najmocniej podświadomość zaprzątało osobie, która o wróżbę prosiła. Odpowiedz Link
88ula Re: Imiona!!!!! BŁAGAM!! 20.05.16, 05:05 Witam Beatko, dla mnie imię jest ważne bo nie czuję się w pełni spełniona z kartami gdy np. pytam "co czuje pan ktorego ona ma na myśli z którym się spotyka od jakiegoś czasu... " itp, itd. Odbieram wówczas, że ten pan to jakaś obca osoba. Wolę pytać "Co Jan czuje do Niki" wtedy wiem, że to ma inny wydźwięk. Zaglądam często na Forum, ale wtrącam swoje 3 grosze tylko gdy mam coś do powiedzenia. Ale ostatnio dużo się przemieszczam, a nie wszędzie Internet jest cacy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
misboaa Re: Imiona!!!!! BŁAGAM!! 20.05.16, 21:17 Ja tez obowiazkowo prosze o imie jesli ktos nie chce podac daty to jego ryzyko. Uwazam ze scislej jest lepiej natomiast zdazalo mi sie ze ktos ze Szkolki sam postawil karty na osobe o ktorej danych nie posiadal i tez sie sprawdzalo. Odpowiedz Link