aprepope 28.05.16, 12:47 Moze by taki watek "przypiac", chocby na probe..zeby nie spadal zaraz w dol i zebysmy byli tu ze soba w miare na biezaco...to tylko taka moja luzna propozycja.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 28.05.16, 14:32 3..2..1..proba forumka.. u mnie dziala, ale Tabularasa22 zglosila problemy techniczne, wiec inni moze tez tak maja.. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 28.05.16, 19:53 Apre wedle życzenia wątek wzięty na szpilkę. Na razie na próbę. Zobaczymy jak będzie się sprawdzał. Czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link
beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 31.05.16, 23:59 Droga Apre nie wiem dlaczego, ale nie mogę więcej niż trzech "szpilek" wrzucić. Na razie byłam zmuszona zdjąć Twój temat, żeby zrobić wątek gdzie każdy będzie mógł się przedstawić. Odpowiedz Link
aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 02.06.16, 23:00 Chcialabym zapytac, czemu zwroty typu "zjadacze ludzkich glow", "rzeznicy zwyklych ludzi", "gowno", "kurwa", nie sa moderowane? Odpowiedz Link
beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 02.06.16, 23:32 Poza słowem "kurwa", to reszta nie jest mega obraźliwymi przekleństwami. Gówno to już dzieci w przedszkolu mówią. Co do przekleństw większego kalibru zainteresowane osoby poprosiłam, żeby starały się ich nie używać. Co do moderowania każdego niecenzuralnego słowa - wchodzą tu i tak osoby pełnoletnie, a ja nie mam zamiaru bawić się w kosmetykę forum przez pół nocy. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 03.06.16, 20:58 a kto wie jak wstawic obrazek ? nie link , tylko tak żeby się wyświetlało ? Odpowiedz Link
aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 03.06.16, 21:21 ja specjalista nie jestem, ale wstawiam obrazki na bezplatny imagebam.com i o ile dobrze pamietam, to tutaj potem jako url - wstawilam tu raz pocztowke, udalo sie tylko zachowuje linki do wykasowywania, w razie co. Odpowiedz Link
aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 05.06.16, 20:07 Tabulo i co, dalas rade z obrazkiem? Jak przyjdzie Beata, to Ci pewno lepiej wytlumaczy. Odpowiedz Link
tabularasa22 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 05.06.16, 20:26 nie nie, na razie nie mam okazji, ale to zbyt czasochłonne, zadowole się linkami enentualnie Odpowiedz Link
aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 06.06.16, 12:32 Zbyt czasochlonne? Mnie laikowi zajelo to 1 minute.. Odpowiedz Link