Dodaj do ulubionych

NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA

28.05.16, 12:47
Moze by taki watek "przypiac", chocby na probe..zeby nie spadal zaraz w dol i zebysmy byli tu ze soba w miare na biezaco...to tylko taka moja luzna propozycja..smile
Obserwuj wątek
    • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 28.05.16, 14:32
      3..2..1..proba forumka..
      u mnie dziala, ale Tabularasa22 zglosila problemy techniczne, wiec inni moze tez tak maja..uncertain
    • beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 28.05.16, 19:53
      Apre wedle życzenia wątek wzięty na szpilkę. Na razie na próbę. Zobaczymy jak będzie się sprawdzał.
      Czekam na Wasze opinie. smile
    • beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 31.05.16, 23:59
      Droga Apre nie wiem dlaczego, ale nie mogę więcej niż trzech "szpilek" wrzucić. sad Na razie byłam zmuszona zdjąć Twój temat, żeby zrobić wątek gdzie każdy będzie mógł się przedstawić.
      • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 01.06.16, 11:29
        No trudno, rozumiem smile
    • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 02.06.16, 23:00
      Chcialabym zapytac, czemu zwroty typu "zjadacze ludzkich glow", "rzeznicy zwyklych ludzi", "gowno", "kurwa", nie sa moderowane?
      • beata25_84 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 02.06.16, 23:32
        Poza słowem "kurwa", to reszta nie jest mega obraźliwymi przekleństwami. Gówno to już dzieci w przedszkolu mówią. Co do przekleństw większego kalibru zainteresowane osoby poprosiłam, żeby starały się ich nie używać. Co do moderowania każdego niecenzuralnego słowa - wchodzą tu i tak osoby pełnoletnie, a ja nie mam zamiaru bawić się w kosmetykę forum przez pół nocy.
    • tabularasa22 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 03.06.16, 20:58
      a kto wie jak wstawic obrazek ?
      nie link , tylko tak żeby się wyświetlało ?
      • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 03.06.16, 21:21
        ja specjalista nie jestem, ale wstawiam obrazki na bezplatny imagebam.com i o ile dobrze pamietam, to tutaj potem jako url - wstawilam tu raz pocztowke, udalo sie smile
        tylko zachowuje linki do wykasowywania, w razie co.
    • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 05.06.16, 20:07
      Tabulo i co, dalas rade z obrazkiem? Jak przyjdzie Beata, to Ci pewno lepiej wytlumaczy.
      • tabularasa22 Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 05.06.16, 20:26
        nie nie, na razie nie mam okazji, ale to zbyt czasochłonne, zadowole się linkami enentualnie big_grin
    • aprepope Re: NOTATKI, UWAGI, ZAPYTANIA 06.06.16, 12:32
      Zbyt czasochlonne? Mnie laikowi zajelo to 1 minute..smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka