Dodaj do ulubionych

przyczyna odejścia

14.08.16, 00:14
Pan. Odszedl z pracy. Juz o nim pisalam, ze jedt logopeda i odszedl. Zarzadzal cala ekipa terapeutow. Nie wiem czemu odszedl.
Ale polozylam sobie karty i mamy cos takiego:
Przekladka: 9 bulaw i kolo fortuny

Problem: Diabel
2. Czego nie można zmienić:5 Kielichów
3. Co mozns zmienic:rycerz bulaw
4. Co/kyo pomoze? 9 denarow
5.wynik: Mag
Czyzby wypalil sie przy autyzmie? To byla mega odpowiedzialan robota. Moze mial chlopak dosc? Albo odeszla jakas wazna dla niego kobieta? Albo dozedl do wniosku ze za duzo tam bab pracuje i nie daje radysmile ja znam faktycznie sytuacje, ale przyczyny odjscia juz nie. Bawie sie teraz w detektywasmile
Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: przyczyna odejścia 14.08.16, 00:26
      Babette a może pokombinujesz z innym rozkładem, bo tu powodu jako takiego nie widać, tylko ogólne tendencje.

W każdym bądź razie przekładka to faktycznie jak by przemęczenie całym zamieszaniem.
      Problem Diabeł - skoro on Ci na autyzm wychodził, a może ktoś z nim nieuczciwie pogrywał? Szkoda, że nie dociągnęłaś karty, bo faktycznie albo namiętność, albo nieuczciwość... Może być też, że dostał więcej kasy w innym miejscu i dlatego odszedł, bo Diabeł, to często też dobry biznes, duża kasa.

2. Czego nie można zmienić:5 Kielichów
      Przykro było, przykro będzie, 5 Kielichów to też samo w sobie może być zobrazowane odejście, opuszczenie.
      On nie wróci, tego się nie zmieni i przykro będzie z tego powodu - tego też się nie da wykasować, tylko trzeba przeżyć.

3. Co mozns zmienic:rycerz bulaw
      Ja bym spróbowała wprowadzić więcej energii - albo masz spróbować z nim kontaktu poszukać, albo w końcu otworzyć się na męski świat i kogoś poderwać, a raczej "polować tak na zwierzynę", żeby myślała, że jest "myśliwym". wink

4. Co/kyo pomoze? 9 denarow
      Wiara w siebie, zajęcie się sobą.

5.wynik: Mag
      Myślę, że jemu tam dali więcej, Mag ma wszystko. Możliwe, że i kasa większa i praca spokojniejsza, a może jeszcze w ogóle wszystko bliżej i wygodniej.
      • misboaa Re: przyczyna odejścia 16.08.16, 21:41
        Wg mnie odszedl ze zlych powodow. Chyba nie o kase chodzi. Mogl sie wypalic, jesli ciezka jest specyfika takiej pracy. On chcial wiecej osiagnac i nie byl w stanie teog zorbic. Nie miala wynikow.
        Nie wiem czy nie osiagal celow ktore ktos mi nalozul cxzy tez nie realizowal sie z wlasnymi celami. Stawiam na to ze chcial awansu a to mu utrudniano lub nie bylo juz takiej mozliwosci w tym miejscu. Wiele tez mu obiecywano ina tym sie konczylo./ aaa teraz doczytalam ze juz zarzadzal wszystkimi w obecnym miejscu wiec nie bylo mozliwosci by realizowal sie tu w dalszym ciagu. Postanowil zaryzykowac bo niczego wg niego, nie tracil. Poszedl jakby na to samo ale z wiekszymi mozliwosciamoi w przyszlosci. Na razie chyba nie, ale potem jest szansa zemoze wiecje zarabiac. "Osrodek" jest po prostu lepszy. Moze dla "lepszych ludzi".
        Jestez pewn ze on nie pracuje z aktorami obecnie? Znowu widze taka karte, ale moze juz "sobie zycze"...
        W nowy miejscu jest szansaz ze osognie wiecej. On tak mysli. Tu nie moal nic. Nie realizowal swoich zamierzen.
    • lukrusia Re: przyczyna odejścia 24.08.16, 10:11
      wiesz co bo on się strasznie męczył tam diabeł , on już nie mógł dusił się w tej pracy , ale bardzo czuje żal 5 kielichów z jakiegoś powodu czara goryczy się przelała , wiesz jeszcze można go zmusić do powrotu bo rycerza kijów /buław można zawrócić ale to musi być na już i teraz .
      Co może pomóc 9 monet kobieta , informacje , rozmowa aby ta osoba powiedziała to co myśli czuje i dlaczego jej zależy na tym aby wrócił.

Wynik mag - on sam będzie prowadził swoje życie , sam sobie je wyczaruje jak by to ująć sam weżnie w ręce swój los .
      • ucztababette Re: przyczyna odejścia 24.08.16, 10:53
        Jaja już zapomniałam o nim, bo nie mam za bardzo wyjścia. Przysnil mi sie wczoraj, ale już reaguje uśmiechem, bo nic nie mogę zrobić. Będzie go tam bardzo brakowało. To jak na Anglika to była bardzo pozytywna dobra dusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka