Dodaj do ulubionych

Karta dnia

03.11.16, 19:10
Nowy wątek, już kiedyś był, ale nie mogłam znaleźć na forum.

3.11.2016
Paź monet - generalna karta na cały dzień
1 część dnia - 6 mieczy
Druga część dnia - 6 mieczy - ponownie

Dnień co się działo;
- Odebrałam paczkę z poczty
- zawiozłam ubrania ze zbiórki na uczelni do fundacji (z dwiema przyjaciółkami - na mojej karcie są 3 osoby)
- obiadek w hindusie
- wykład (po wykładzie miałam iść na obiad - ale nie poszłam jako że jadłam wcześniej - czyli rezygnacja z planu)
- po wykładzie poszłam spontanicznie pod sejm protestować, ale nie przyszłam za wcześnie kiedy jeszcze nikogo nie było więc wróciłam do domu - czyli rezygnacja z planu
- wieczorem miałam iść na koncert kumpla - ale mi się nie chce - rezygnacja z planu
- też nie mogłam się na niczym skupić - takie siedzenie w swojej głowie/marzeniach

Czyli 6 mieczy wychodzi mi na takie krążenie, załatwianie spraw
Paź monet - wykład, okołouczelniane projekty
Obserwuj wątek
    • lola1104 Re: Karta dnia 03.11.16, 22:53
      ciekawe...a czy paz monet nie wyszedl Ci ze on taki niezdecydowany zrezygnowaany?
      • huit8 Re: Karta dnia 03.11.16, 23:08
        nie, mój paź na karcie wygląda na pełnego nadziei blog.otylia.pl/wp-content/uploads/2015/06/paz-monet.jpg

a przynajmniej ja go takim widzę

Karty dnia na 4.11.2016
        - 6 monet, król monet - ciekawe co to będzie, same denary, a nie spodziewam się przelewu

Zadałam też pytanie co do osoby która mi się podoba i relacji między nami w dniu jutrzejszym
        As pucharów + Kochankowie- nieśmiało stwierdzam że relacje będą ciepłe smile

• lola1104 Re: Karta dnia 04.11.16, 10:07
          nie moge sie doczekac weryf kart dnia !
        • huit8 Re: Karta dnia 05.11.16, 00:58
          Fozwiązanie 4.11.2016

6 monet+król monet - byłam dziś na wykładzie znanej amerykańskiej profesorki, specjalnie zorganizowanym dla naszej wąskiej grupy - później byłyśmy razem z tą profesorą w muzeum i na obiedzie (Byłysmy w 3 osoby ja, profesora + jeszcze jedna dziewczyna- na karcie 6 monet są 3 osoby - jedna wyżej postawiona i dwie niżej)

Wieczorem spotkałam się z przyjaciółkami na winie - bardzo miłe, pełne śmiechu i ciepłych uczuć spotkanie. To też może być 6 monet - dajemy sobie wzajemnie i czerpiemy od siebie energię, słowa... wymieniłyśmy się prezentami, koleżanki zaoferowały pomoc jutro w przeprowadzce.

Co do osoby która mi się podoba i pary As pucharów + Kochankowie - nie było między nami interakcji. Nie rozmawiałyśmy. Nie wiem o co tutaj chodzi, dlaczego wyszły takie karty.
          Jedyne co, to wpadłam do windy kiedy ona wchodziła do niej z kolegą i jak już drzwi się zamknęły, oparłam się o przyciski i nacisnęłam -1, a jechaliśmy na 3p. Powiedziałam im "sorry, przez przypadek wcisnęłam -1" - ona się odezwała "to sobie pozwiedzamy" - i tyle.
          Jestem skonfundowana że wyszły takie karty.

Jutro postaram się wyciągnąć karty na 5.11.2016
          Zachęcam również Was do ciągnięcia kart dnia!

• beata25_84 Re: Karta dnia 04.11.16, 16:31
      A moim zdaniem tak jest z tymi kartami:
      Paź Monet - zyski, sprawy materialne - paczka z poczty, załatwienie ubrań dla fundacji.
      6 Mieczy to karta przemieszczania się, a w twoim wypadku najwidoczniej jeszcze gwałtownych zmian - chodzi o ruch - pojadę nie pojadę - nie używałaś kart odwróconych, więc te 6mieczy mogło być w negacji, czyli plany odłożone.
      • huit8 Re: Karta dnia 05.11.16, 01:01
        tak 6 mieczy to była definitywnie karta przemieszczania się
        Paź monet też pasuje smile
        • beata25_84 Re: Karta dnia 05.11.16, 14:54
          Bawisz się dalej w Karty Dnia? Są kolejne? smile
          Ja się tak kiedyś dobre pół roku jak nie dłużej bawiłam i wiele się wtedy o kartach nauczyłam, więc zachęcam. big_grin
          • huit8 Re: Karta dnia 06.11.16, 17:38
            Tak! Znowu do tego wróciłam. Przeklejam kolejną interpretację, z którą, szczerze mówiąc, mam problem:

Fozwiązanie 4.11.2016

6 monet+król monet - byłam dziś na wykładzie znanej amerykańskiej profesorki, specjalnie zorganizowanym dla naszej wąskiej grupy - później byłyśmy razem z tą profesorą w muzeum i na obiedzie (Byłysmy w 3 osoby ja, profesora + jeszcze jedna dziewczyna- na karcie 6 monet są 3 osoby - jedna wyżej postawiona i dwie niżej)

Wieczorem spotkałam się z przyjaciółkami na winie - bardzo miłe, pełne śmiechu i ciepłych uczuć spotkanie. To też może być 6 monet - dajemy sobie wzajemnie i czerpiemy od siebie energię, słowa... wymieniłyśmy się prezentami, koleżanki zaoferowały pomoc jutro w przeprowadzce.

Co do osoby która mi się podoba i pary As pucharów + Kochankowie - nie było między nami interakcji. Nie rozmawiałyśmy. Nie wiem o co tutaj chodzi, dlaczego wyszły takie karty.
            Jedyne co, to wpadłam do windy kiedy ona wchodziła do niej z kolegą i jak już drzwi się zamknęły, oparłam się o przyciski i nacisnęłam -1, a jechaliśmy na 3p. Powiedziałam im "sorry, przez przypadek wcisnęłam -1" - ona się odezwała "to sobie pozwiedzamy" - i tyle.
            Jestem skonfundowana że wyszły takie karty.

karty dnia na 5.11.2016 to Rycerz mieczy i słońce.
            - przeprowadziłam się do drugiego mieszkania - pomogła mi przyjaciółka, później poszłyśmy na obiad do hindusa.
            - wieczorem byłam w operze z inną koleżanką, później jeszcze na lampce wina.

No i znowu za nic nie mogę przyporządkować tych kart. Opera+ wino to Słońce, pakowanie i przeprowadzka z pomocą tej przyjaciółki to Rycerz Mieczy.

Muszę więcej poczytać na ich temat. Zapraszam do pisania Waszych skojarzeń
            • beata25_84 Re: Karta dnia 06.11.16, 21:38
              karty dnia na 5.11.2016 to Rycerz mieczy i słońce.
              - przeprowadziłam się do drugiego mieszkania - pomogła mi przyjaciółka, później poszłyśmy na obiad do hindusa.
              - wieczorem byłam w operze z inną koleżanką, później jeszcze na lampce wina.
              Ależ bardzo czytelne karty - Rycerz Mieczy to ruch, więc ta przeprowadzka, a Słońce to zadowolenie - musiało być Ci bardzo miło na tym obiedzie i w operze.
              • huit8 Re: Karta dnia 08.11.16, 00:17
                Karty dnia na 8/11/2016
                Świat + Rydwan - wybory w USA. Idę wieczorem na imprezę wyborczą organizowaną przez ambasadę. Dowiemy się kto będzie rządził USA w kolejnej kadencji. Wielka sprawa, wielkie arkana smile
                • lola1104 Re: Karta dnia 08.11.16, 01:06
                  super dobrego wieczoru
                  • huit8 Re: Karta dnia 09.11.16, 19:21
                    Aaa no i Trump. Świat się wykoleił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka