Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji potrzebna

17.06.17, 19:27
Rozłożyłam karty na czas lipiec/sierpień. Czy w tym okresie zajde w ciąże.
Wyszłi mi karty
9 kielichów
śmierć
rycerz kielichów.

Nie wiem czy dobrze odczytuje karty ale wyszło tak.

Ciąża jak najbardziej możliwa w tym okresie, będzie trudno ale mimo wszystko ale się uda.
karta 9 to spełnione marzenie, to jakby przepowiadało że to ten czas.
śmierć wskazuje nowy etap życia, pożegnanie starego. rycerz wskazuje na cięże i chłopca

Może ktoś bardziej mi wyjaśnić symbolikę kart w tym rozkładzie.

Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 17.06.17, 19:39
      oczytujesz b. dobrze, na trzy karty dwie to kielichy i ta smierc = smierc starego stanu i przemiana, nic wiecej nie potrzeba.to co znaczy,ze czekamy do konca lata? Dasz znac potem? pozdrawiam ..8)
      • adoptowany Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 17.06.17, 19:40
        ,..acha,ale ja nie powiedzialbym ze bedzie bardzo trudno, ..8)
    • gosiaczek2709 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 17.06.17, 19:57
      w ogólnym znaczeniu śmierć = problemy, poronienia. Ale też nagła zmiana sytuacji, coś nagłego jak grom z jasnego nieba

dobrze mówię

Dam znać napewno.
      Kieruję się intuicją. A karty jak narazie są moim drogowskazem. Kilka miesięcy temu też rozłożyłam je i wyszedł strzał w 10. Oby tym razem tez tak było.
      • adoptowany Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 17.06.17, 20:03
        ,..w kazdym razie tak trzymac, a intuicja wspieraj sie jak najczesciej bo to dobra siostra, wiedzy i rozumu. no to do milego..8)
    • asia.33 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 18.06.17, 20:16
      Wg mnie nie gdyż tutaj widoczna rola Twojego Partnera/męża.. On coś musi zmienić, tak jakby jemu wygodnie z tym jakjest (9puch) i czas na zmiany rycerz puch musi bardziej nadskakiwać i dbać o Ciebie . Nie wiem co dokładnie karty chciałay powiedzieć.
      Karty pokazujące ciąże to : cesarzowa, 6pucharów, głupiec , kapłanka, paziki przede wszystkim paź pucharów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka