piralis 27.08.17, 14:20 Czy on mnie zdradził? Bardzo proszę o interpretacje poniższych kart. 1.Rydwan 2.Pustelnik 3.Słońce 4.8 kielichów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uhuhana Re: Zdrada - interpretacja kart 27.08.17, 18:50 Tak jakby mial ku temu zapedy i okazje, ale sie opamietal. Mam nadzieje, ze ktos kto jest biegly w kartach Ci w miare szybko odpowie Odpowiedz Link
donbas Re: Zdrada - interpretacja kart 28.08.17, 20:56 Poniosło go ale biorąc pod uwagę konie Rydwanu, które ciągną w dwie strony to raczej tylko w głowie. Może mu taki zamiar zaświtał. W mojej talii konie wprawdzie ciągną w jedną stronę ale wymowę całej karty odczytałabym raczej jako " burza hormonów" i nic poza tym. Zresztą pozostałe karty zwiastują raczej opamiętanie i "powrót" z wyżyn rozbujałej wyobraźni. Moim zdaniem nie zdradził. A faceci czasem tak mają, że lubią sobie pobujać w obłokach. Zresztą babki też. Ty nie madz? Od bujania do zdrady daleka droga. Odpowiedz Link
tamara567 Re: Zdrada - interpretacja kart 29.08.17, 23:31 A te karty odpowiadają na jakieś pytania, to rozkład jakiś? Odpowiedz Link
misboaa Re: Zdrada - interpretacja kart 10.09.17, 23:03 tamara567 napisał(a): > A te karty odpowiadają na jakieś pytania, to rozkład jakiś? Wlasnie o to samo mialalm zapytac. Odpowiedz Link
misboaa Regulamin 10.09.17, 23:09 Widze ze dziewczyny sie wyrwaly z odpowiedzimi, ale na przyszlosc prosze pamietaj aby najpierw podac wlasna interpretacje wrozby. Odpowiedz Link