Dodaj do ulubionych

Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu?

22.02.18, 16:05
Witam jestem początkująca w tarocie i wciąż mam trochę problemów z właściwą interpretacją a sprawa jest dla mnie ważna... Może więc znajdzie się tutaj na forum jakaś dobra duszyczka która mi pomoże. Moje pytanie brzmiało jakie żywi do mnie uczucia? Karty które wyciągnęłam to 4 kielichy As mieczy i Król kielichów. Zupełnie nie wiem co mam myśleć raz zachowuje się jakby faktycznie mu na mnie zależało a kiedy indziej zupełnie mnie ignoruje wydaje mi się że ten król kielichów na końcu oznacza że może jednak coś tam czuje ale nie chce się łudzić bo wcześniejsze karty chyba nie są zbyt pomyślne
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu? 22.02.18, 16:36
      4 puch to stan obecny jakieś zniechęcenie foch , as mieczy w środku może oznaczać problem czyli problem w komunikacji, brak kontaktu np Sam król puch to dobra karta dla stałych klientów bądź par że stażem bo to zaangażowany i partner a nawet mąż. Jeśli nie jesteście parą a to coś świeżego lub nie jest to stały związek może oznaczać zajętego / żonatego pana
      • asia.33 Re: Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu? 22.02.18, 16:37
        Przepraszam partnerów nie klientów - bzdury mi podpowiada słownik w tel.
        • asia.33 Re: Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu? 22.02.18, 16:43
          4 puch o uczuciach mówi tyle : przesyt, zniechęcenie. Takiego partnera trzeba stale inspirować , interesować, pobudzać bo szybko się zniechęca czy traci zainteresowanie, budzą się wątpliwości itp
          • misboaa Re: Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu? 23.02.18, 01:27
            Bo spodobal sie tobie malkontent. On chyna troche noe wierzy ze to moze sie udac. Tak jakos podchodzi to relacji z toba od gorszej strony, ze raczej sie nie uda, ze cos tam, cos tak... Szuka dziury w calym przy czym jakis powod tego myslenia jest. To nie jest zupelnie wyssane z palca, ale gdyby posluchal swojego serca to zobaczyl by wszystko w lepszych kolorach. On cie bardzo lubi wiec szkoda ze tak negastywnie kombinuje. Czy ty domyslasz sie czym jest ten powod?
            • ona2132 Re: Mogę prosić o pomoc w interpretacji rozkładu? 28.02.18, 22:05
              a czy ja mogę prosić o podpowiedź?

• misboaa ona2132 01.03.18, 14:37
                ona2132 napisał(a):

> a czy ja mogę prosić o podpowiedź?
                >

Do czego? Nie rozumiem twojego pytania.
                • ona2132 Re: ona2132 01.03.18, 16:14
                  Witaj misboaa,
                  oczywiście chodzi o interpretacje tarota

czy nadal o mnie myśli?
                  cesarz- 4 miecze- mag p.o.

co myśli
                  królowa pentakli-4 puchary- 5 monet

czy jest coś co chciałby mi powiedzieć?
                  papieżyca-5 kieli p.o.-paź monet

ewentualne spotkanie( przypadkowe) czy jest szansa
                  sprawiedliwość- 7 mieczy- rycerz pucharów

jakby zareagował
                  2 puchary- cesarzowa- paź pucharów

czego mogę się spodziewać
                  siła p.o.- 8 buław p.o.-3 pentakle
                  6 buław-8 buław- 8 pucharów

Wiem, że pytania mogą wydawać się nieco dziwne, ale odrzuciłam czyjeś zaloty, a teraz wychodzę z siebie, bo sama nie wiem co zrobić- a sytuacja nie jest prosta, może tarot coś podpowie?

pozdrawiam.

• misboaa Re: ona2132 01.03.18, 16:21
                    Do pytan innych osob zakladamy osobny watek zeby nie zasmiecac komus jego problemu. Poza tym musisz najpierw podac swoja wlasna interpretacje zanim zaczna odpowiadac inni. O ty mowi Regulamin smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka