Romans życia szzzzumi las a ja dalej głupia i wierzę w bajki ....o żonatym mężczyznie...
Tak widzi moje nastawienie 8 kielichów
On widzi , że ja zaczynam się wkurzać bo chciała bym żeby nie było tak lużno , że mi to niepasuje że jestem tą trzecią

mam czaami wrażenie że naprawdę jakaś beznadziejna jestem że za zajętym facetem się uganiam.
Takie są jego intencje Księzyc( 3 kije, cesarzowa, Kapłanka, 6 kielichów)
On chce w ukryciu tej relacji Księzyc , tak aby nikt nic nie wiedział , no ale 3 kije on widzi że to jest nowy kierunek i jego pcha do mnie Cesarzowa ,ale dobrze też widzi że ma żonę Kapłankę i mimo tej relacji ze mną to powrót do żony daje jemu komfort.
To robić wobec niego 4 miecze
Po prostu nic nie robić , skupić się na sobie, nie reagować ? Hmm zazwyczaj to brak reakcji widziałam w Wisielcu lub umiarkowaniu, a tutaj mam 4 miecze podobnie brzmią te karty ; Chociaż pewnie chodzi o odpoczęcie , wzięcie się za siebie i zwyczajny relaks bo rozstałam sie z narzeczonym....bambuko z tego wyszło i poszło jak piorun ,a ja zostałam z rozciętym sercem i rzuciłam się od razu na żonatego kolegę aby ukoić w jego ramionach żal, hmm przynajmniej do seksu nie doszło, czyli mam się otrzepać po porażce , i odpocząć , ból i cała ta chora sytuacja przejdzie z byłym...
Tego on oczekuje ode mnie 2 kielichy
On chce uczucia , do niego lub żeby znalazła sobie kogoś kogo pokocham hmm ..
To on mi może dać As kielichów
Uczucie
Tego nie da 6 Kijów
W razie kłótni lub gdy się odsunę od niego to on nie będzie zabiegał o porozumienie, dogadanie, w ogóle jakiejś inicjatywy przejmował żeby chociaż koleżeństwo zostało w razie czego .
To jego chęci na związek 4 monet
to na romans 9 monet
On już ma życie ułożone 4 monet - więc po co burzyć porządek życia i drugi raz zaczynać rozbijać i budować - on już ma żonę więc , 9 monet - romans jak najbardziej bo w sumie można się spotkać od czasu do czasu ... masakra ten facet dobrze że karty pokazują wszystko i kogoś intencje : brrrr