Dodaj do ulubionych

Romas życiaaa ...

08.05.18, 23:17
Romans życia szzzzumi las a ja dalej głupia i wierzę w bajki ....o żonatym mężczyznie...

Tak widzi moje nastawienie 8 kielichów
On widzi , że ja zaczynam się wkurzać bo chciała bym żeby nie było tak lużno , że mi to niepasuje że jestem tą trzecią sad mam czaami wrażenie że naprawdę jakaś beznadziejna jestem że za zajętym facetem się uganiam.

Takie są jego intencje Księzyc( 3 kije, cesarzowa, Kapłanka, 6 kielichów)

On chce w ukryciu tej relacji Księzyc , tak aby nikt nic nie wiedział , no ale 3 kije on widzi że to jest nowy kierunek i jego pcha do mnie Cesarzowa ,ale dobrze też widzi że ma żonę Kapłankę i mimo tej relacji ze mną to powrót do żony daje jemu komfort.

To robić wobec niego 4 miecze
Po prostu nic nie robić , skupić się na sobie, nie reagować ? Hmm zazwyczaj to brak reakcji widziałam w Wisielcu lub umiarkowaniu, a tutaj mam 4 miecze podobnie brzmią te karty ; Chociaż pewnie chodzi o odpoczęcie , wzięcie się za siebie i zwyczajny relaks bo rozstałam sie z narzeczonym....bambuko z tego wyszło i poszło jak piorun ,a ja zostałam z rozciętym sercem i rzuciłam się od razu na żonatego kolegę aby ukoić w jego ramionach żal, hmm przynajmniej do seksu nie doszło, czyli mam się otrzepać po porażce , i odpocząć , ból i cała ta chora sytuacja przejdzie z byłym...

Tego on oczekuje ode mnie 2 kielichy
On chce uczucia , do niego lub żeby znalazła sobie kogoś kogo pokocham hmm ..

To on mi może dać As kielichów
Uczucie

Tego nie da 6 Kijów

W razie kłótni lub gdy się odsunę od niego to on nie będzie zabiegał o porozumienie, dogadanie, w ogóle jakiejś inicjatywy przejmował żeby chociaż koleżeństwo zostało w razie czego .

To jego chęci na związek 4 monet
to na romans 9 monet

On już ma życie ułożone 4 monet - więc po co burzyć porządek życia i drugi raz zaczynać rozbijać i budować - on już ma żonę więc , 9 monet - romans jak najbardziej bo w sumie można się spotkać od czasu do czasu ... masakra ten facet dobrze że karty pokazują wszystko i kogoś intencje : brrrr
Obserwuj wątek
    • uhuhana Re: Romas życiaaa ... 09.05.18, 10:58
      Matko jaka swinia z tego faceta heheh. Tacy nie zasluguja na zycie rodzinne.
      • lukrusia Re: Romas życiaaa ... 09.05.18, 21:44
        Zgadzam się z tobą tym bardziej ze mną się bawi i źony teź .
        • uhuhana Re: Romas życiaaa ... 10.05.18, 07:06
          Nie chce Ciebie oceniac, ale tez patrzysz w strone zonatego.
    • mnka7 Re: Romas życiaaa ... 11.05.18, 21:15
      Jego intencje wobec Ciebie są raczej takie by wasza znajomość pozostała w ukryciu, on ma swoją cesarzowa i to jest jego żona, kapłanka (czyli ewentualną kochanką) jesteś zaś Ty, ja bym tu asa kielichów nie widziała jako uczucie które może Ci dać, raczej takie początkowe zaangażowanie czy zainteresowanie. W grę wchodzi tylko romans, co zresztą sama już zauważyłaś smile miecze to odcięcie się również, więc tarot Ci radzi żebyś się odsunęła. W 6 buław on nie da Ci poczucia wyjątkowości, nie będziesz się przy nim/przez niego czuła dowartościowana. Niezbyt te karty na tego pana i jego nastawienie do Ciebie..
    • ezorelax Re: Romas życiaaa ... 12.05.18, 19:12
      On ma dzieci? Pytam w kontekście kart Cesarzowa/6 kielichów.
      • lukrusia Re: Romas życiaaa ... 12.05.18, 20:55
        Tak jedno.
    • ezorelax Re: Romas życiaaa ... 12.05.18, 21:22
      Nie ma w tym rozkładzie co prawda kart na Twoje intencje i nie wiem, czy je Lukrusiu znasz, ale jego intencje są w tych kartach typowo na "romans na boku" (Księżyc + 3 kijów, Kapłanka) i zgadzam się z Mnka7, że karta Cesarzowej nie pokazuje Ciebie (skąd taka interpretacja?), a żonę/matkę dziecka (Cesarzowa, 6 kielichów), a 4 mieczy radzi Ci zregenerować się porządnie po Twoich przejściach, tymbardziej z 8 kielichów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka