Dodaj do ulubionych

5 mieczy a uczucia

21.05.18, 23:00
W odpowiedzi jak będzie wyglądało życie miłosne do określonego punktu w czasie wyciągnęłam 4 kielichy, pustelnika i 5 mieczy. O ile z pozostałymi kartami raczej nie mam problemu, to jak tu odebrać 5 mieczy? Jako cierpienie? Wewnętrzny ból z powodu niepowodzeń? Jako odczucie porażki w tym aspekcie życia?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: 5 mieczy a uczucia 23.05.18, 21:56
      Po kolei , 5 puch rozczarowanie i brak wiary , że coś jeszcze sie wydarzy . Ta niewiara ma duzy wpływ na Twoja samotność (pustelnik), karty chyba pokazały w 5 mieczach, ze boisz sie wykorzystania, bycia oszukaną (5 mieczy). W tym wyznaczonym czasie trudno bedzie Tobie uwierzyć komuś , bedziesz raczej ostrożna i wycofana.
      • emily-rose Re: 5 mieczy a uczucia 23.05.18, 22:01
        Wow, jestem pod wrażeniem interpretacji. Dokładnie tak się czuję! Ale nie wpadłabym na to, że mogę tak odebrać te 5 mieczy.
        • asia.33 Re: 5 mieczy a uczucia 24.05.18, 11:01
          Zawsze trzeba trzymać się pytania, karty pokazały odp w nawiązaniu do terminu o jaki pytałaś. Nie znaczy że tak będzie zawsze 😊
          • emily-rose Re: 5 mieczy a uczucia 24.05.18, 14:04
            Dziękuję 😉 Najgorzej jest interpretować samej sobie. Zbyt subiektywna jestem.
    • jolanciak Re: 5 mieczy a uczucia 25.06.18, 18:08
      U mnie 5 mieczy już parę razy pokazało zranienie na tle uczuciowym, w sensie że ktoś mi powiedział lub zrobił bardzo przykrego, że niemal czułam przez to fizyczny ból. Zdarzyło mi się też, że raz ktoś zemścił się na mnie słownie za to co kiedyś niechcący powiedziałam i ta osoba to wykorzystała odwracając kota ogonem
      • emily-rose Re: 5 mieczy a uczucia 27.06.18, 12:51
        Albo po prostu mogę czuć się zraniona tymi mieczami, bo nikogo nie spotkałam? W domyśle zraniona - rozczarowana.
        • asia.33 Re: 5 mieczy a uczucia 27.06.18, 13:28
          Tak, możesz nie mieć zaufania na tyle aby zdecydować się na związek, możesz nie być gotowa na takie ryzyko. 5 mieczy to też jakieś udawanie, robienie dobrej miny do złej gry. Może sytuacja wymagałaby tego abyś na coś przymknęła oczy udając że tego nie widzisz.
          • emily-rose Re: 5 mieczy a uczucia 27.06.18, 14:59
            Dziękuję. Nie myślałam tak o tej karcie do tej pory. A to wiele sensu jej czasami nadaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka