Dodaj do ulubionych

Jak potoczy się relacja

23.07.18, 17:19
Na pytanie jak potoczy sie relacja w przeciagu najbliższego miesiąca wyszły mi karty 6 mieczy giermek kielichów papież. Dodam że poklocilam się z tym facetem, niefajnie się wobec mnie zachował tak jakby za wszelką cenę chciał mi pokazać, że on ma mnie gdzieś a ja mu to wygarnęłam no i teraz mamy "wojnę" wink w moim odczuciu dziwnie się wobec mnie zachowuje, jakby przede mną uciekał i szczerze mówiąc nie gonię go, i interesuje się innymi, ale uważam że raczej sam nie wie czego właściwie ode mnie chce i zachowuje się jak pies ogrodnika. Na pytanie o jego uczucia wobec mnie wyszły karty giermek buław wisielec i gwiazda.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Jak potoczy się relacja 24.07.18, 19:56
      Wg mnie pierwsze karty to sytaucja obecna, 6 mieczy odejscie i Twój wykład - czyli wygranięcie jego błędów. Na tym zawisło on ma jeszcze tego papieza w głowie, nic w najblizszym czasie sie nie zmieni.
      giermek buław wisielec i gwiazda - facet zamilknie , wisielec to odpoczynek od kontaktów na jakis czas ale w przyszłosci odezwie sie , gwiazda realizuje sie dość długo.
      Wojny nie widać jednak. Sam fakt, ze jemu wygarełas uznał za zainteresowanie jego osobą, bo ruszył Twoje emocje. Dwa razy wyszedł pazik pucharowy i kijowy, taki jakis dziecinny w zachowaniu ten pan.
      • misboaa Re: Jak potoczy się relacja 25.07.18, 17:40
        Moze to chila oddechu od siebie na czas wakacji? Na razie zblizenia miedzy wami nie bedzie. On ma wiele pozytywnych uczuc do ciebie, i to sie nie zmienilo i nie zmieni w najblizszym czasie. Musi troche pobyc sam zeby wszystkpo przegryzc w sobie oraz uwaza ze ty tez musisz sie nad soba zastanowic. Jest troche zly na ciebie i odbija pileczke z tym kto jest winny. Czuje ze mzylas mu glowe i potraktowalas go z gory, ale tez wie ze masz racje. Ta byla uczciwa klotnia, i potrzebna w waszej relacji. Relacja miedzywami nie bedzie zakonczona, ale nie wiadomo w jaka strone sie rozwinie. Naprwno bedzie to dobra przyjazn w przyszlosci ho wy sie dobrze rozumiecie pomimo roznic. Musicoe dac sobie czas na opadniecie kurzu i zweryfikowanie swoich postaw. Jego przyszle podejscie do ciebie zalezne bedzie od tego jak sie teraz zachowujesz bo do niego docieraja informacje o twoim postepowaniu i zgodnie z tym bedzie w przyszloscie tak/sie do ciebie odnosil.
    • liu.jo Re: Jak potoczy się relacja 30.07.18, 22:18
      Niesamowitą macie intuicję do tarota, biorąc pod uwagę jak niewiele napisałam na temat naszej znajomości smile to prawda, też czułam że ta kłótnia była potrzebna tzn że dobrze zrobiłam że zwróciłam mu uwagę co ja myślę na temat takiego zachowania, bo miałam unieść się duma i nie odzywać się zupełnie a sytuacja tak się ułożyła, że musiałam dać upust emocjomwink prawda jest też że zachowuje się niepoważnie i dziecinnie.. No cóż, ja też muszę się zdać na czas i zobaczyć co z tej znajomości wyniknie i czy facet trochę zmadrzeje bo na razie to skruchy i pokory nie ma w nim za grosz wink dziękuję, odezwę się z weryfikacją kiss
    • liu.jo Re: Jak potoczy się relacja 09.01.19, 21:09
      Mogę zweryfikować te rozkłady, bo sobie o nich przypomniałam jak stawiałam karty o jego nastawienie do mnie. Cóż świeżo po kłótni zachowywał się słabo, potem dłuższy czas się nie widzieliśmy, potem to nawet bym powiedziała że wręcz schodziliśmy sobie z drogi, unikanie się z różnym skutkiem. Przyłapałam go parę razy jak mi się przygląda z ukrycia wink choć udawałam że tego nie widzę. W bezpośrednim spotkaniu face to face niby jakaś tam skrucha z jego strony była ale ja pokazałam że jestem zła wink w każdym razie zero odzewu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka