shimer_shine
25.07.18, 16:04
Witam Was. Wkrótce wracam do pracy z wakacyjnego urlopu. Wrzesień w moim zakładzie pracy to zwykle czas zwolnień i zmian na stanowiskach. Dużo wskazuje, że te zmiany mogą dotknąć również mnie, o czym szef sygnalizował mi kilka miesięcy temu, żebym była gotowa na wszystko. Mam wielką prośbę do Was o zerknięcie na moje karty, które wyszły mi w poszczególnych pytaniach:
1.Czy zostanę zwolniona do końca obecnego toku 2018? 10Buław-Wisielec-9mieczy
Będę ciężko pracować i czuć się przemęczona obowiązkami, ale zwolnienia raczej nie widać, o czym może świadczyć karta Wisielca - utknięcie w tym samym miejscu. Jednak lekko nie będzie, będą czuła się rozczarowana i zmęczona obecną formą, jednak perspektyw na nową pracę do końca roku nie widać ;/
2. Co mnie czeka (jakie wydarzenia) w tej firmie do końca roku? AsBuław-PaźBuław-PaźPucharów
Dużo konsultacji, nowych znajomości, dużo będzie się działo, reszta roku głównie upłynie pod znakiem komunikacji z innymi działami firmy i współpracownikami. Ogólnie kontakty w ludźmi powinny być udane
3. Czy do końca roku zostaną zwolnione jakieś inne osoby z mojego działu? KołoFortuny-RycerzMieczy-3Buław
Raczej nikogo z mojego działu nie zwolnią, ale mogą zostać nam zmienione cele i zakres obowiązków. Widać w kartach, że duży nacisk będzie kładziony na komunikację między nami oraz dużo będzie się działo, jakieś nowe działania, pomysły, standardy, ale też większy nacisk na integrację - tak właśnie widzę KołoFortuny
4. Czy czekają mnie jakieś zmiany na moim stanowisku w tym roku? Śmierć-6Buław-KrólowaPucharów
Tak, coś jednak ulegnie zmianie ale raczej na lepsze, o czym świadczy karta sukcesu i świętowania, która pojawiła się po Śmierci. Nie wiem co może oznaczać ta królowa na końcu układu, gdyż do kart typowo "biznesowych" raczej ona nie należy. Ma ktoś pomysł?
Jednak jak mają się karty z pytania 4 do kart z pytania 1? Jakby jedno drugiemu trochę zaprzecza....