Dodaj do ulubionych

Król mieczy x2

06.01.19, 00:11
Wczoraj próbowałam dodać wątek z rozkładem na znajomość mojej bliskiej koleżanki z pewnym panem, wywaliło mnie w trakcie, jak już prawie skończyłam pisać 🙄 rozkład odnosił się do ich znajomości, tak ogólnie co można powiedzieć - Karty wyszły rydwan/kapłanka/Król mieczy. Znajomość bardzo szybko się rozwinęła, szybko pojawiły się poważne plany mimo że znają się od kilku miesięcy zaledwie no i cóż.. Król mieczy - pan wykazuje coraz więcej cech tego króla, koleżanka czuje się tym przytłoczona, wręcz stłamszona jego pomysłami na ich wspólne życie. Dziś jeszcze dopytalam jak ta znajomość się potoczy i wyszły mi karty: Krol mieczy/giermek buław/giermek mieczy. Drugi raz krol mieczy się pojawił i tak myślę czy to nie jest jakieś ostrzeżenie, takie wyraźne oznaczenie jego osoby. Ja najpierw myślałam że wyszedł w tej karcie bo zakończył długoletni związek a krótko po tym związał z moją koleżanką, ale pan jest taki hmm król mieczy w najgorszej postaci, mnóstwo wymagań (zero od siebie) i oczekiwań typu "ty zrobisz, ty to ogarniesz, ty się przeprowadzasz do mnie, ty płacisz za jedzenie ja za rachunki (wiadomo co jest droższe smile ) nie kupuję kwiatków bo nie jestem kwiatkowy, właściwie nic jej nie kupił chociaż wiedział że od niej dostanie prezent na święta 😬 no nic a nic się facet nie stara a wręcz oznajmia że nudzi się, mimo że to naprawdę krótka znajomość, i myślę że nie ma się co łudzić że "pan się zmieni" tylko lepiej od takiego wiać tylko czy będzie to takie proste, skoro koleżanka ma tendencje do bycia taką kapłanką a relacja raczej milusio się rozkręcać nie będzie.. macie jakieś uwagi czy coś mi umknęło w tych rozkładach i widać tu coś dobrego?
Zaznaczam że rozkłady postawione i udostępnione za zgodą koleżankiwink
Obserwuj wątek
    • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 12:05
      relacja na jego zasadach. pan narobi jej zamieszania w zyciu i tyle. ja sumuje karty i w obu przypadkach wyszedl ksiezyc. niefajnie to wyglada. kolezance nie wiem czy przegadaszsmile
    • misboaa Re: Król mieczy x2 07.01.19, 15:13
      Pod choinka nie znalazla niczego od niego. Czy potrzeba jeszcze dodatkowo pytac kart?
      • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 15:27
        No niektore kobiety dorabiaja ideologiewink))
        • misboaa Re: Król mieczy x2 07.01.19, 16:00
          yorka83 napisał(a):

> No niektore kobiety dorabiaja ideologiewink))

Górują dwie:
          wszystko jest super, sex oczywiście też, ale on boi się zaangażować,
          on jest taki bo jest nieśmiały.

Można się złapać za głowę, można też pęknąć ze śmiechu big_grin big_grin big_grin a mi opadają ręce ponieważ takim przypadkom zazwyczaj trudno jest pomóc.

• yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 17:00
            On w ogole boi sie zaprosic na randke bo jest niesmialy wink))
            Albo najlepsze: czy mnie kocha, czy mu na mnie zalezy? (ps nie ma kontaktu od 2tyg)?
          • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 17:01
            Ja wychodze z zalozenia, ze mozna doradzic raz, drugi...ale potem niech juz sie tapla w blotku jak lubiwink
    • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 17:18
      Zapomniałam o tym księżycu z sumowania a to przez to że mi wywaliło post jak go wprowadzałamuncertain wysłuchałam, powiedziałam co ja o tym myślę, zostałam poproszona o postawienie kart, które moim zdaniem dobitnie potwierdziły to co obie wiemy i to co facet już jej pokazał (podwójny krol mieczy) no pan jej świata do stóp nie rzuci, prędzej kopciuszka z niej zrobi wink i ja to mówiłam już bez kart że wygląda to słabo. Co trzeba panu przyznać uczciwy jest na swój sposób, taka krótka znajomość a on się nawet nie kryje z tym, że zamierza realizować tylko swoje cele i że z jego perspektywy jest tylko JA. Mnie wizja wspólnego życia jakie pan chce wieść z moją koleżanką totalnie zmroziła i post dodałam w sumie po to żeby o tym uczuciu pamiętać jak kiedyś jeszcze wyjdzie mi krol mieczy, może też komuś się przyda. Takiej bezczelności i egoizmu jak żyję nie widziałam 🙄
      • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 18:39
        Hahahaa a mi 2razy (u roznych tarocistek) na ten rok wyszedl krol mieczywink)
        • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 18:44
          Powodzenia :p
          • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 19:13
            Haha dziekiwink)))
            • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 19:30
              Myślę że zależy czego rozkład dotyczył czy relacji czy ogólnie energii na ten rok smile u mnie przewija się król denarów w przeróżnych rozkładach, ale nie czuje tej karty jako partnera potencjalnego, raczej taka osadzona w materii jestem i skupiona na pomnażaniu dóbr 😁😁😁
              • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 20:40
                W pytaniu o to czy wejde w 2019r w zwiazek obie powiedzialy ze tak (troche inaczej brzmialy te pyt). I obu pokazal sie krol mieczy z 6mieczy, obie mowily ze bedzie to mezczyzna po przejsciach albo poznany online albo bedzie dzielila nas odleglosc. No zobaczymy...;/
                • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 20:58
                  Nie wiem ile masz lat, ale w pewnym wieku wszyscy jesteśmy po przejściach, więc to może wcale nie być zła wróżba wink
                  • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 21:15
                    No zobaczymy, bo od 2 miesiecy sie "cos"pokazuje a w eterze cisza jak byla tak jestwink)))
    • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 17:28
      A co do koleżanki to nawet nie wiem jak to powiedzieć.. to nie jest dorabianie ideologii, nawet usprawiedliwienie go to nie jest. Widzi czarno na białym z kim ma do czynienia i tak właściwie w tym tkwi. Ani wielkiego zakochania z jej strony, chociaż żeby być z nim musiałaby całe swoje dotychczasowe życie poświęcić i przeprowadzić się bo żyją w różnych miastach i zgadnijcie kto oczekuje że to drugie się przeprowadzi wink nie wiem, ja to kompletnie nie ogarniam. Powiedziałam tylko że słabo to wygląda i mi koleżankę zareagowała bardzo emocjonalnie "To co, mam go rzucić tak?!?" Chyba oczekiwała ode mnie odpowiedzi że wszystko się ułoży a koleś cudownie odmieni a co ja mogę powiedzieć więcej ponad to co widać gołym okiem..
      • liu.jo Re: Król mieczy x2 07.01.19, 17:32
        *moja koleżanka zareagowała" przepraszam nie zwróciłam uwagi co mój słownik wyczynia
      • yorka83 Re: Król mieczy x2 07.01.19, 20:43
        Wiesz, ja juz sie nauczylam ze moge mowic swoje i juz mi szkoda nerwowwink)bo dla mnie to niepojete jak mozna byc albo tak slepa albo tak zaslepionawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka