Dodaj do ulubionych

Zamiary -rycerz mieczy

10.01.19, 21:44
Jeżeli w pytaniu o zamiary faceta wyszło królowa kielichów-rycerz mieczy- as denarów to się chyba wojny można spodziewać co? 😲 pierwsze co mi przyszło do głowy to "konfrontacja", ja strasznie nie lubię tego rycerza bo pokazuje mi ostre kłótnie, wręcz ataki słowne uncertain kiedyś w partnerskim jako zamiary partnera wyszedł, pomyślałam Eee on przecież taki nie jest, no i taaaaaaaaak się zdziwiłam 🤣
Obserwuj wątek
    • biala_magnolia2018 Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 15:23
      Może nie odrazu wojny ale powiedziałabym, że facet zna jej słabe punkty i może to wykorzystać i jej dopiec. Wie, że jest uczuciową kobietą ale wcale nie zamierza być delikatny. To może mieć związek z finansami lub coś związane z pracą. To mogą być kłótnie o sprawy zawodowe lub finansowe
    • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 18:39
      Przyjdzie, narobi zamieszania, jakies slowne gierki i pojdzie.
      • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 19:00
        Gierki słowne? To brzmi niewinnie.. z moich doświadczeń to raczej chamstwo, złośliwość i słowa "poniżej pasa" 😐
    • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 19:03
      A w ogólnej prognozie uczuciowej na styczeń też się pojawił. Tzn rozkład na 3 karty na życie uczuciowe do końca stycznia - cesarzowa, krol denarów i właśnie rycerz mieczy. Coś go dużo tutaj 🤔
      • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 19:07
        ????no co ty gadasz???!!!!!! Ja mialam podobnie na styczen.normalnie w szoku jestem, tyle ze zamiast krola monet jest rycerz monet.
        • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 19:28
          Denarowy jest fajniejszy jak dla mnie wink
          • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 11.01.19, 19:53
            Denarowy pojawia mi sie od listopada....wiem, ze on wolno idzie, ale chyba jego kon gume zlapalwink)))
    • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 14.02.19, 17:00
      Odświeżam temat, gdyż po raz kolejny w pytaniu o zamiary wyszedł mi rycerz mieczy, w związku z czym mam taką małą refleksję z tym związaną. Wcześniej nic się nie wydarzyło mimo moich obaw że może będzie karczemna awantura i facet mnie będzie usiłował zdeptać. Chodzi o faceta z którym poklocilam się dość ostro i niespodziewanie parę miesięcy temu - jego wina, ale nie przeprasza, co prawda próbował okazać jakaś skruchę jak się widzieliśmy ale ja sie nie dałam jedynie na smutne oczka podejść no i żadne się nie odzywa ale jakoś hmm czuję jego energię w swojej przestrzeni że tak to ujmę. Dlatego też rycerz mieczy nie sprawdził mi się jako awantura, ale w jednym z wątków znalazłam że można go zrozumieć jako przeglądanie forów internetowych, czy ogólnie stron internetowych w poszukiwaniu informacji, ale nie zwykle przeglądanie bo to wskazywalby giermek a taka hmm bardziej inwigilacja, szpiegostwo czy może nawet szukanie haków? Punktu do zaczepki? Wyszły mi na pytanie o jego zamiary wobec mnie karty 2 buław- rycerz mieczy- giermek buław i rozkminiam. Przeprosić to mnie na pewno nie przeprosi bo pewnie już dawno by to zrobił ale co? Chciałby się rozmowic tylko tak żeby mi w pięty poszło? Zwala na mnje winę za kłótnię? Czy w połączeniu z tą dwójka buław taka poważniejsza obserwacja (Jak pisałam inwigilacja), testuje mnie czy po prostu kontakt internetowy mi to pokazuje Ale taki że mi nawciska, tylko że na razie to wszystko w sferze chęci a nie działania (W końcu giermek)?
      • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 14.02.19, 17:31
        Dla mnie rycerz mieczy to takie prztyki slowne, klotnie, niedopowiedzenia a paz mieczy inwigilacja-tak mam go na karcie i tak interpretuje.
        • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 14.02.19, 17:53
          U mnie na karcie 2 buław jest kobieta dająca sygnały pochodniami (bulawami raczej 😃) a rycerz to niedość że z mieczem to i z kosą leci big_grin dlatego do tej pory kojarzył mi się z takim dopier.. a nie kłótnią a tu nic takiego w styczniu się nie stało 🤔 a giermek to predzej księżniczka bulaw - kobieta idąca w płomieniach z buławą i barankiem u boku
          • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 14.02.19, 18:03
            Lo matko wink))kosy, plomienie, barany...wink)co to za talia?wink
            A nie sadzisz ze to ty teraz wyszlas w kartach?2bulaw-kobieta...to ty czekasz na jakis odzew. Zreszta z 2str.te poprzednie karty:k.kiel. ryc.mieczy i as den.to za "slabe" karty by spodziewac sie bog wie jakich awantur
            • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 14.02.19, 19:22
              Nie, nie mieszam sobie w interpretacji. Jego zamiary to jego zamiary, ja na ten odzew nie tyle czekam co się go obawiam.. wink
      • parasomia Re: Zamiary -rycerz mieczy 15.02.19, 14:13
        rycerz mieczy - dla mnie to osoba, która rozkminia, analizuje, przygląda się z boku (taki trochę filozof), a nie działa, karta sama w sobie nie pokazała mi kłótni (ale np. przy 5 buław mogłaby na to wskazywać), a raczej rzeczową wymianę zdań
        • parasomia Re: Zamiary -rycerz mieczy 15.02.19, 14:16
          podsumowując - on nie zrobi nic, jeśli ty do niego pierwsza zagadasz to rozmowa będzie taka w oficjalnym tonie, pozbawiona ładunku emocjonalnego
          • yorka83 Re: Zamiary -rycerz mieczy 15.02.19, 15:03
            tez obstawiam, ze koles nic nie zrobi, chyba ze ty sama poruszysz temat. zreszta patrzac racjonalnie na sytuacje, to bylo to kilka miesiecy temu...i z tej 2str jest cisza.
            w pyt. o zamiary 2bulaw, paz to takie malo "ruchliwe"energie.
    • cichosza Re: Zamiary -rycerz mieczy 15.02.19, 15:20
      Zamiary faceta: Królowa kielichów, Rycerz mieczy, As denarów. Może być tak, że Ty, jako Królowa kielichów czekasz na ewentualne zamiary, a facet nakierował swoje życiowe zamiary na swoją pracę, ciekawy dla niego projekt, lub także szukanie nowej relacji (Rycerz mieczy, As denarów), przynajmniej tak mogło być ten miesiąc temu, albo i również dziś.
    • liu.jo Re: Zamiary -rycerz mieczy 15.02.19, 18:29
      To się bardzo cieszę że tak to widzicie bo mnie trochę ten rycerz mieczy przestraszył.. mam ostatnio jakaś słabsza energetykę i nie chcę niepotrzebnych wojen. Dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka