Dodaj do ulubionych

Pewna pani

02.02.19, 19:04
Od kilku lat Los splata moje życie z pewna kobieta, za pośrednictwem facetów właściwie łącznie sztuk dwie 😄 był czas że spotykałam się z jej byłym, a ona była strasznie zazdrosna i bruzdzila nam jak mogła, w pewnym momencie myślałam że facet leci na dwa fronty co okazało się nieprawdą a sama miała już od dłuższego czasu innego.. moja relacja z tym jej byłym się rozpadła i to bez jej udziału a dziewczyna mam wrażenie dalej coś do mnie ma, czuje się taka obserwowana przez jej znajome. Nie znam jej na tyle żeby uznać że jakiś typ intrygantki z niej, może wtedy liczyła że były się załamie po niej i nikogo nie znajdzie a tu niespodziankasmile nie wiem czy to jakaś intuicja czy wymiana energii Ale czuje że coś jest na rzeczy i zadałam kartom pytanie co ona o mnie myśli- 6 buław/as mieczy/10 mieczy
Mi przychodzą do głowy dwie opcje: albo jest jakaś zazdrosna o mnie i moje istnienie ją dobija albo czuje że "wygrała", nie jestem z tamtym gościem albo po prostu podgląda mnie (6 bulaw to podobno tez karta gapiów), rozmawia o mnie, czy młodzieżową gwarą ujmując 'jestem u niej na tapecie'? wink
Obserwuj wątek
    • biala_magnolia2018 Re: Pewna pani 02.02.19, 22:13
      dwie ostatnie karty to karty odcięcia, 10 mieczy to u mnie często karta definitywnego końca, wg mnie ona już wykonała co miała do zrobienia względem Ciebie i obecnie już zamknęła ten rozdział w swoim życiu - nie ma w planach ponownie pojawić się w Twoim życiu
    • yorka83 Re: Pewna pani 03.02.19, 08:05
      Ona czuje sie wygrana. Osiagnela co chciala i koniec.
    • liu.jo Re: Pewna pani 03.02.19, 08:22
      Tak właśnie pomyślałam- triumfuje i zamyka tematsmile
      • misboaa Re: Pewna pani 03.02.19, 15:18
        Moze byla zazrosna lub cos jeszcze czula doctego czlowieka z ktorym sie spotykalas, i to nie dawalo jej spokoju. Teraz juz wie ze do siebie nie wrocicie odetchnela z ulga. Dobrze radzisz sobie w pracy. Jestes nardziej intelignentna od niej. I niestety cos mi sie wydaje ze potrafisz (tak to sie nazywa big_grin ) dosrac. Zrobilas to w stosunku do niej i dlatego jest taka dla ciebie. W tym tkwi problem.
        • liu.jo Re: Pewna pani 07.02.19, 18:18
          Muszę przyznać że widzisz głębiej niż inni wink nie dowalilam jej, nie było potrzeby do konfrontacji a jakby facet był wart to na pewno nie dałabym sobie bruździć wink tak czułam już wtedy że ma problem z tym że znalazł kogoś 'na poziomie', chyba liczyła że nie znajdzie nikogo albo jakaś gorsza od niej będzie jak to niektóre byłe mają 😁 dużo kobiet zauważyłam ma że mną problem - lubię dobrze wyglądać, ładne ciuszki a do tego kariera jakoś mi wychodzi, ale wcale tak łatwo nie przychodzi jak się to niektórym wydaje.. eh tak czułam że ona cos do mnie ma, jak się dowie że zainteresowana jestem wynajmem lokalu u jej obecnego to pewnie zrobi wszystko żebyśmy się z tamtym zeszli 🤣🤣
          • misboaa Re: Pewna pani 09.02.19, 11:30
            Sama widzisz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka