02.02.19, 22:43
położyłam sobie karty na luty, co wydarzy się u mnie w sferach:
UCZUĆ: RYCERZ MONET, 3 KIELICHÓW, RYCERZ BUŁAW
PRACA: UMIARKOWANIE, ŚMIERĆ, KOCHANKOWIE
W uczuciach w końcu chyba coś się zadzieje, widać świętowanie, wyjścia na imprezy, kontakty, ale to chyba na gruncie zawodowym (rycerz mon)
W pracy najpierw stagnacja i spokój, który niestety szybko się zakończy poprzez jakiejś gwałtowne zmiany, które ostatecznie chyba wyjadą mi na dobre (kochankowie).
Proszę o wpisywanie Waszych interpretacji smile
Obserwuj wątek
    • spotkania_z_tarotem Re: luty 04.02.19, 16:46
      Moja interpretacja:
      UCZUCIA
      Mężczyźni będą się wokół Ciebie kręcić, ale... głównie w ramach pracy, przyjaźni, wyjść, imprez. Tak więc okazje do flirtowania będą, ale czy warto je wykorzystać? wink To już będzie zależało od Ciebie.
      PRACA
      Ja bym jeszcze nie przesądzała o tych zmianach, bo karta zamykająca rozkład właściwie jest zaproszeniem do kolejnego rozkładu, na marzec... Moim zdaniem efekty zmiany (karta Śmierć) będą widoczne dopiero w marcu. I nie zdziwiłabym się, gdyby chodziło o zmianę nie w samej strukturze pracy, ale w relacjach międzyludzkich.
      • erica007 Re: luty 04.02.19, 20:37
        dziękować za Twoją interpretację smile jeśli chodzi o pracę, nieoficjalnie dowiedziałam się, że wkrótce nastąpią zmiany w mojej firmie i to duże (zmiana w strukturze + osób w dziale), ale mogą się przeciągnąć na marzec/kwiecień. tak więc wszystko pasuje
    • erica007 Re: luty 02.03.19, 13:08
      Wracam z weryfikacją, ponieważ zapewne jest ona cenna, dla osób takich jak ja, co się uczą czytania z kart.
      Jeszcze napiszę, dlaczego akurat położyłam karty na uczucia w lutym? Gdyż byłam u wróżki i ten miesiąc jej zdaniem miał być przełomowy, tj. w lutym miał w końcu po dłuższej przerwie pojawić się adorator, z którym w marcu wywiąże się romans. Adorator niestety nie pojawił się, ten miesiąc miałam bardzo pracowity skupiony głównie na pracy i bardzo mało okazji do wyjść i poznawania ludzi, może dlatego nikt się nie pojawił. Tak więc w uczuciach kompletna posucha w lutym nic kompletnie się nie zmieniło ani nie zadziało, mężczyzn widywałam tylko w pracy, ale i wśród nich nie było żadnych zainteresowanych. Niby jakieś kontakty przez internet były i jak zawsze szybko się urywały więc też nic konkretnego.
      Natomiast jeśli chodzi o pracę to moja własna interpretacja (niestety) okazała się jak najbardziej prawidłowa ;/ Pokrywa to się również z wróżbą wróżki na pracę, u której byłam, która mi wywróżyła rzekomego adoratora w lutym.
    • erica007 Re: luty 02.03.19, 13:12
      UCZUĆ: RYCERZ MONET, 3 KIELICHÓW, RYCERZ BUŁAW - teraz gdy patrzę na te karty to myślę, że w sumie moja interpretacja sfery uczuć także okazała się właściwa, gdyż w uczuciach nic się nie zadziało, głównie byłam zajęta pracą i kontaktami czysto zawodowymi, jedyne kontakty towarzyskie jakie miałam w lutym były właśnie na gruncie koleżeńsko-zawodowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka