anna_b81
13.04.19, 09:22
W innym wątku pisałam o mojej toksycznej znajomości z pewnym kimś, kto mam wrażenie, ze się mną bawi i moimi uczuciami wmawiając mi, że jestem dla niego dobrą kumpelą jednocześnie jakby próbował sprawdzać, czy jestem o niego zazdrosna stale rozmawiając o innych kobietach.
1. dlaczego on tak się zachowuje jakby chciał i nie chciał jednoczenie:
7 puch-10 buł-słońce
Nie wiem to mi wygląda, jakby miał jakieś dziwne wyobrażenia na temat naszej znajomości, które nie mają nic wspólnego z prawdą, poza tym nasza znajomość jest ciężka, przytłacza nas obojga mamy problemy w komunikacji i wzajemnych oczekiwaniach wobec siebie, jednocześnie jesteśmy dobrym koleżeństwem to go trzyma przy mnie, że dobrze razem się czujemy?
2. czy to już koniec tej znajomości
kolo-5 puch-4 buł-król buł
Po naszej kłótni i nieporozumieniach, chciałabym chyba już zakończyć tę znajomość, która okazała się być dla mnie bardzo męcząca. Niestety ale to chyba jeszcze nie koniec, dalej będzie się tak ze sobą bujać jak to w kole fortuny, ja dalej będę się dołować i smucić, ponieważ nadal będziemy się widywać gdzieś na wspólnych imprezach u znajomych i z tego powodu będę miała kiepski nastrój?