Dodaj do ulubionych

wynik egzaminu

23.06.21, 14:38
Proszę o zerknięcie na te karty - wkrótce mam egzamin końcowy na uczelni z całości materiału. Czy zaliczę egzamin końcowy na uczelni za pierwszym podejściem?
7 MONET-CESARZ-AS KIELICHÓW
Dwie ostatnie karty pozytywne, mam trochę mieszane do 7 denarów - czy może tu chodzić o zbieranie owoców swojej ciężkiej pracy, czyli karty sugerują że jeśli dobrze przygotuję się z materiału, to zdam pomyślnie egzamin za 1 podejściem?
Obserwuj wątek
    • andgie Re: wynik egzaminu 23.06.21, 14:42
      Należy dużo się uczyć, solidnie przygotowywać, to zdasz za pierwszym razem. Mysle , ze sobie dobrze poradzisz.
      • doris000 Re: wynik egzaminu 23.06.21, 16:04
        Dzięki Andgie, też tak myślę smile Uczę się od ponad tygodnia całymi dniami, ale im dłużej się uczę tym większy chaos masz mam w głowie więc chyba muszę sobie zrobić już przerwę od nauki. Dam znać po egzaminie jak mi poszło
        • andgie Re: wynik egzaminu 23.06.21, 16:24
          Daj znać koniecznie 🙂
          • doris000 Re: wynik egzaminu 26.06.21, 21:05
            Egzamin pomyślnie zaliczony smile
            • andgie Re: wynik egzaminu 26.06.21, 21:48
              Gratulacje!
              • doris000 Re: wynik egzaminu 26.06.21, 22:05
                Dzięki! smile Cesarz tu chyba oznaczał mojego uprzejmego kolegę ze studiów, który ma już praktyczne doświadczenie w tej dziedzinie (i pracuje na stanowisku menedżerskim) i pomógł mi w przygotowaniach do egzaminu - w opracowaniu listy zagadnień na egzamin (7 monet?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka