18.07.20, 10:36
Witam.
Jestem w związku w którym od dłuższego czasu brak namiętności. Jesteśmy rodzicami, partnerami ale nie kochankami. Brak namiętności jest po stronie partnera. I tu moje pytanie o przyczynę?
Kiedyś tak nie było.
Raczej nie ma innej osoby gdyż wraca do domu po pracy, a w weekend też nie wychodzi.
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Związek 18.07.20, 19:35
      do - bielunka

Cesarzowa + Kapłanka + 9 monet - pokazały się same kobiety, ale nie uosabiają seksownej/namiętnej/o gorącej krwi kochanki (chociaż może być podejrzenie cichej miłości platonicznej do innej pani). Te karty utożsamiane są: opiekunkami (matkami/żonami/gospodyniami/partnerkami), bezpieczeństwem, spokojem, wygodnictwem, etc. Wasze życie jest ustabilizowane, zrównoważone, ty jesteś osobą zaradną, uporządkowaną i, albo: zanikła namiętność/ekscytacja, bo jest monotonność, a więc .brak impulsów/chęci/spadek libido, albo: bo pan się zakochał, jednak w kartach nie widać zdrady fizycznej. Może ciebie obecnie postrzegać, jako, tzw. "matka dzieciom", a wówczas namiętność nieco zanika.
      • bielunka Re: Związek 18.07.20, 21:36
        A światełko w tunelu? On się zmieni?
        Ja mam takie odczucie jakby od naradzie dziecko nasza relacja w tej sferze się zmieniła.
        Epidemia w sumie nas zbliżyła, niemniej jako rodziców i partnerów, a nie kochanków, tu wciąż posucha.
        • oyala Re: Związek 19.07.20, 17:49
          do - bielunka

Jak na razie (przynajmniej do końca roku), nic nie zapowiada, aby on się zmienił.
          Sąd + 9 mieczy + 8 mieczy - karty pokazały: izolację, odgrodzenie się, samoograniczenia, zahamowania, cierpienie, oziębłość, zwątpienie.
          • bielunka Re: Związek 19.07.20, 22:59
            Dziękuję za odpowiedź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka